forum.gif
Bildes bez vērtējuma, tikai ar komentāriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Bildes bez vērtējuma, tikai ar komentāriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.10.08 12:42 labots
 citēt
Sasar vakar pievienoju savu bildi: www.fotoblog.lv... un savu komentāru: sasar@85.91.16.218 | 23:48 17.10.2008 Ak jā, mani vairāk komenti interesē, nekā tie mazajie zaļajie :)
Nodomāju - sasar ārzemēs laikam tik daudz mazos zaļos sapelnījis ar bildēm, ka vairs nespēj uz tiem skatīties. Joks, bet pa nopietnam - tāpēc radās ideja (ieteikums). Kāds? :face-glasses:
Varētu tādu iespēju izveidot, ka autors pie savas bildes nevēlas vērtējumus, bet tieši un tikai komentārus. Bildes būtu kritikai, patikšanai un komentāriem. :face-wink:
Tā kā pie šādām bildēm neparādītos nekādi vērtējumi, tad rodas jautājums - kā gan tās uzskaitīt autora reitingā? Varbūt tās nemaz neuzskaitīt? Varbūt sadalīt bildes dažādos topos - kritikas tops, patikšanas tops un komentāru-skatīšanās tops, jo katram savi vērtēšanas principi? Varbūt komentāru bildes sakārtot pēc to komentāru skaita un apskates (pēc unikāliem ip klikšķiem)?
Publicēts: 18.10.08 12:51
 citēt
Jā, jā, es piekrītu!
Apnika tie vērtējumi, reizēm gribās vienkārši parunāt par bildi.
Topu nedomāju, ka tai sadaļai vajadzētu. Varbūt vienīgi iespēju sakārtot pēc komentāru skaita.
Publicēts: 18.10.08 12:58
 citēt
JAA JAA JAA JAA .. Linkman... lai kaa arii tu mani nemiileetu, BET .... tu nonaaci tur, kur es tevi vedu !!! Es arii veelos shaadu sadalju !!!! JU JU JUUJJHUUUUU:-))
Publicēts: 18.10.08 13:01
 citēt
PS
Linkman:...Ak jā, mani vairāk komenti interesē, nekā tie mazajie zaļajie :) ...

Varēji vismaz manu kļūdu izlabot :face-grin:
Publicēts: 18.10.08 13:11
 citēt
He he - kāda vaina - mazajie zaļajie? :face-wink: Vai Tu domāji - mazie zaļie - viena usd dolāra naudas zīmes? :face-wink: Bet ja Tu pēkšņi sasar iebilstu un teiktu - ja pārņem komentāru, tad bez izmaiņām! :face-wink: Labi, labi - cerams, ka lielākai daļai tāpat ir skaidrs par tiem zaļajiem. :face-wink:
Publicēts: 18.10.08 13:12
 citēt
sasar, VISAS kljuudas jaalabo pasham ;-ppppp
Publicēts: 18.10.08 13:14
 citēt
viirieshi, kas taisnojas, shkjiet garlaiciigi ...... ... ...... JAaaaa - atradu savas vienigas probleemas sakni ;_))))
Publicēts: 18.10.08 13:19 labots
 citēt
dansiga: .... tu nonaaci tur, kur es tevi vedu !!! Es arii veelos shaadu sadalju !!!!

Tu mani vedi? Es teiktu, ka sasar ir vainīgs ar savu bildi un komentāru. Bet ja Tu domā, ka Tu mani vedi un tāpēc šodien Rīgā ir saulaina diena un Daugavas stadionā visi skrien par Latviju - lai jau notiek. Kāpēc man nesagādāt šādu prieku. :) Šajā ieteikumu sakarā man būt vēl kāds ieteikums - vai admiņi un progmeistari varētu uzskaitīt, kādi ieteikumi no šīs sadaļas ir pārņemti, kuri šobrīd tiek pārņemti, kuri tuvākā nākotnē tiks pārveidoti kodā. Varbūt vēl pieminēt tos ieteikumus, kuri nekad netiks pārņemti, lai velti nedzesētu muti un netērētu laiku, par tiem vēlreiz čalojot. Kaut gan kā saka swh - viss ir iespējams, arī neiespējamais. No tā savukārt izriet - nekad nesaki nekad. :face-wink:
Publicēts: 18.10.08 16:40
 citēt
visi skrien par Latviju... tas labi, tikai nav kas sūdus no pakšiem mēž.,,, rezultātā- Latvija drīz vares ieskrieties... protams, ka tam nav sakara nedz ar dansigu, nedz Linkmanu, nedz mani... kā teica klasiķis- tā gadās...

:face-angel:
Publicēts: 20.10.08 23:54
 citēt
Visi noskrēja, kuri paspēja līdz 11.00 noskriet. Tad varētu sākt domāt par pakšiem. :)
Publicēts: 21.10.08 00:00
 citēt
o jo majo... :face-devil-grin:
Publicēts: 21.10.08 00:21
 citēt
Mandalay:o jo majo... :face-devil-grin:
Man tik daudz versiju šiem izsaukuma vārdiem, ka pat nezinu, kuru izvēlēties. :face-wink:
Publicēts: 21.10.08 01:09
 citēt
Šo ieteikumu es vēl biju vecā versijā piedāvājis , bet tā arī palika gaisā karājoties.
Publicēts: 21.10.08 07:14
 citēt
Linkmank, kur Tu biji, kad gāja vaļā testa versija? :)
Publicēts: 21.10.08 10:53
 citēt
šeit jau nav tāda publika... pilns ar maziem tīņiem un solidarizējušos pensionāru klubiem. Interesanti būtu uzzināt fotoblog lietotaja vecuma statistiku no adminiem.
Publicēts: 21.10.08 11:05
 citēt
:D vai tad fotoblog nav pensionāru un tīņu apvienotais klubiņš :(
Publicēts: 21.10.08 12:58
 citēt
Billy.Pie kuriem sevi pieskaiti ?:face-wink: Pie kuriem -mani?:face-grin:
Publicēts: 21.10.08 13:06
 citēt
chess::D vai tad fotoblog nav pensionāru un tīņu apvienotais klubiņš :(

es arī kaut kā tā biju iedomājusies :D
Publicēts: 21.10.08 13:06
 citēt
Billy:šeit jau nav tāda publika... pilns ar maziem tīņiem un solidarizējušos pensionāru klubiem. Interesanti būtu uzzināt fotoblog lietotaja vecuma statistiku no adminiem.

pagaidām no Tevis neko pozitīvu neesmu izlasījusi
Publicēts: 21.10.08 13:07
 citēt
kaut gan vecuma statistika būtu interesanta :face-angel:
Publicēts: 21.10.08 22:55
 citēt
JRJ:Šo ieteikumu es vēl biju vecā versijā piedāvājis , bet tā arī palika gaisā karājoties.
Žēl, ka nav nekāda pārskata, kurš ko ir ieteicis. Lai nebūtu lieka dublēšānās. Droši vien daudzi ieteikumi karājās gaisā. :face-wink:
Publicēts: 21.10.08 22:59
 citēt
alvils:Linkmank, kur Tu biji, kad gāja vaļā testa versija? :)
Tepat jau kaut kur maisījos. Kādreiz vecā versijā varēja panorāmas pievienot bez saspiešanas. Tagad maksimālais bildes platums ir 900px. Vai tad kāds varēja iedomāties, ka jaunajā versijā tas tiks aizmirsts. Tā gan ir cita tēma, bet tik un tā to vēlreiz jāpiemin. :face-wink:
Publicēts: 21.10.08 23:12
 citēt
Billy: Interesanti būtu uzzināt fotoblog lietotaja vecuma statistiku no adminiem.

Statistika varētu būt ļoti interesanta, jo nebūs neviena pensionāra. Kāpēc? Pieļaujamais dzimšanas gads blogeriem ir 1970. Ja esmu dzimis biku agrāk (bet līdz penisjai vēl patālu), tad man nekas neatliek, ka ierakstīt, piemēram. 01.01.1970. Tas gan būtu interesanti, cik blogeru ir dzimuši 1970. gadā? :face-wink: Pārmaiņas pēc var ierakstīt dzimšanas gadu 2007. vai 2008. gadu. Vai mums ir kāds bēbis, kas vēl nemāk staigāt, bet jau fočē un pievieno bildes? Pat ja būtu kāda statistika, tas būtu pilnīgs sviests. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:11
 citēt
Šeit varētu pielietot variantu, ka komentāri nav redzami, kamēr pats neesi uzrakstījsi komentāru. Uzraksti komentāru un peidalies diskusijā, ja tāda veidojas zem bildes. ;)
Šeit foruma tēma par komentāriem zem bildēm: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.10.08 23:13
 citēt
Man patīk Fotodoma variants, ka pie bildes pieliek zīmi "NO RATE!", ja negrib lai vērtē!
Publicēts: 22.10.08 23:35
 citēt
Billy:šeit jau nav tāda publika... pilns ar maziem tīņiem un solidarizējušos pensionāru klubiem. Interesanti būtu uzzināt fotoblog lietotaja vecuma statistiku no adminiem.

Es pie jaunajiem, līdz pensijai man vēl 3 gadi, bet fotojomā tiešām jaunais vēl, pat 2 gadi vēl nav....
Publicēts: 22.10.08 23:38
 citēt
Kalninsh:Man patīk Fotodoma variants, ka pie bildes pieliek zīmi "NO RATE!", ja negrib lai vērtē!

Un kāpēc gan to šeit nevar ieviest? :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:40 labots
 citēt
labradors:

Es pie jaunajiem, līdz pensijai man vēl 3 gadi, bet fotojomā tiešām jaunais vēl, pat 2 gadi vēl nav....

Tu esi topošas pensionārs fotobēbis. :face-wink: :face-grin: Kad būsu pensijā - būsi fototīnis. :)
Publicēts: 22.10.08 23:42
 citēt
Rodas tikai jautājums, ko šāda statistika mainītu? Vai tās pieprasītāji, ar statistiku ieguvuši apstiprinājumu saviem minējumiem, ka te tikai tīņi un pensionāri, vairs fotoblog.lv neapmeklēs? Nu, ne taču! :) Neko šī statistika nemainītu. Jautājums par statistitku fakstiski ir retoriskas dabas. Nepatīk admiņi, nepatīk kontingents, kas lieto saitu, nepatīk alvils (!?!), nepatīk vēl kaut kas? - Nu, izdzēs savu profilu vai vienkārši nekad adrešu BĀRĀ vairs neraksti [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] un miers! ;) A bet nē! Pārāk ļoti patīk pakasīties, patēlot gurdu utt utjp. :face-surprise:
Publicēts: 23.10.08 00:09
 citēt
Alvils - par ko Tu runā? Kuram nepatīk admiņi, kontingents? Man piemēram patīk alvils - foršs blogeris, laba humora izjūta, foršas bildes. Tāpēc vien ir vērts te iegriezties, lai Tavus komentus palasītu. Man vislabāk patika Tava bilde: Kvadraats ar Luni un Vaarnu. :)
Publicēts: 23.10.08 00:29
 citēt
Linkman, mans komentārs nebija veltīts Tev (to pierāda kaut vai Tavs pēdējais komentārs)! :)
Publicēts: 23.10.08 00:34
 citēt
alvils:Linkman, mans komentārs nebija veltīts Tev (to pierāda kaut vai Tavs pēdējais komentārs)! :)

Es jau tā arī sapratu. :face-smile: Tāpēc arī jautāju - kuram nepatīk admiņi, kontingents? Varbūt kādu vari nosaukt, par kuru tā domā? :face-wink:
Publicēts: 23.10.08 10:48
 citēt
Patīk man gan admiņi,gan nospiedošais vairākums kontingenta,gan Linkman,gan Alvils!:face-grin: Ko nu?
Es te esmu tikai lai cilvēki redzētu ,cik daudz un dažādu putnu tepat ap mums sastopami,tikai jāskatās!Nu un lai pēc iespējas ietusētu ar man patīkamiem cilvēkiem neformālos tusiņos!:face-wink:
Publicēts: 23.10.08 20:05
 citēt
Forelljjanka - ja patīk, tad viss ir kārtībā. Alvils gan ieteica tiem kam nepatīk, tie lai šeit nenāk. Tā ir vietējo fotoportālu priekšrocība, ka vari ne tikai netā komunicēt, bet gan telefoniski un reāli dzīvē satikties. :)
Publicēts: 23.10.08 20:11
 citēt
Linkman:
Billy: Interesanti būtu uzzināt fotoblog lietotaja vecuma statistiku no adminiem.

Statistika varētu būt ļoti interesanta, jo nebūs neviena pensionāra. Kāpēc? Pieļaujamais dzimšanas gads blogeriem ir 1970. Ja esmu dzimis biku agrāk (bet līdz penisjai vēl patālu), tad man nekas neatliek, ka ierakstīt, piemēram. 01.01.1970. Tas gan būtu interesanti, cik blogeru ir dzimuši 1970. gadā? :face-wink: Pārmaiņas pēc var ierakstīt dzimšanas gadu 2007. vai 2008. gadu. Vai mums ir kāds bēbis, kas vēl nemāk staigāt, bet jau fočē un pievieno bildes? Pat ja būtu kāda statistika, tas būtu pilnīgs sviests. :face-wink:

blogs jau no tā pirmssākumiem, acimredzami bija domāts tikai vecumam no 1970. g. dzimušajiem :))))))))))))))
Publicēts: 23.10.08 20:47
 citēt
helta:blogs jau no tā pirmssākumiem, acimredzami bija domāts tikai vecumam no 1970. g. dzimušajiem :))))))))))))))

Un arī jaundzimušajiem (2008.) Kurš gan ir jaunākais blogeris (6-8 gadi) un kādas ir viņa bildes? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):