forum.gif
Fotogalerijas bilžu skaits lapā, informācija zem bildēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Fotogalerijas bilžu skaits lapā, informācija zem bildēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.08 20:22
 citēt
Šobrīd ir tā, ka fotogalerijas lapās ir redzamas jaunākās pievienotās divdesmit bildes. Lai apskatītu vecākās, jāklikškina uz lapu cipariņiem [2] [3] ... utt. Ieteikums šāds - varētu pievienot kādu izvēlni, kurā lietotājs pats izvēlas, cik bildes viņš vēlas skatīt vienā lapā, piemēram, 50 vai 100 vai arī visas vienas dienas bildes. Bez tam varbūt šeit var pievienot tādu iespēju, ka bildes varētu skatīt bez informācijas t.i. bez nosaukuma, autora, datuma, ... utt. Tādejādi varētu vienā lapā uzreiz apskatīt visas, piemēram, šodienas bildes bez vairākkārtējas peles klikšināšanas un tikai ar skrollēšanu. :face-wink:
Publicēts: 20.10.08 09:52
 citēt
o jā gribētos tā.
Publicēts: 20.10.08 21:10
 citēt
Billy - paldies par kompāniju. Biju nodomājis, ka esmu vienīgais. :)
Publicēts: 20.10.08 21:15
 citēt
Man tākā diez gan vienalga. Bet tieši tāpēc tusiņa pēc varu pievienoties Billijam un Linkmenam. Vajag tā, kā viņi saka! :D
Publicēts: 20.10.08 21:43
 citēt
Alvils - paldies. :) Ja nopietni, tad no mazāka vai lielāka skaita, kuriem tas būtu interesanti, nez vai kaut kas mainīsies. Es tā uz visiem ieteikumiem skeptiski skatos, ka kādu tas interesē. Esmu kļuvis skeptiķis. :face-wink: Ja kādu laiku sērfo bloga fotostraumē, tad šad tad iedomājos, ka varētu sērfot tā un šitā - ar lielākām iespējām un ērtībām. Vai nu tas redzēts kādā citos neta laukos vai kāds par to runājis, es nezinu teikt, bet kamēr tā doma galvā, varētu to šajā nodaļā iemest kā ieteikumu. Tā apmēram. :face-smile:Es nepārlasu visus ieteikuma tēmu komentārus, lai konstatētu, vai kaut kas līdzīgs kaut kur iepriekš ir pieminēts un komentēts, jo no tēmas virsraksta vajadzētu būt saprotamam, par ko tajā ir runa. Ja nu [1] lapā neko līdzīgu neredzu, tad nu varētu domāt par jaunas tēmas izveidošanu. Par foruma tēmām man ir kāds ieteikums. Biku jāapdomā, kā tas izskatītos, īsumā aprakstīt un pievienot. :face-wink: :face-smile:
Publicēts: 20.10.08 21:58
 citēt
alvils: Man tā kā diez gan vienalga.

Alvils - iedomājies variantu. Tev nav sevišķi daudz laika, bet gribētu redzēt visas bildes, kuras šodien pievienotas. Kādreiz skatījos, ka dienā bija ap 150 bildēm, varbūt tagad vairāk. Klikšķini VIENREIZ uz kādas pogas un Tev parādās visas vienas dienas bildes. Un Tev nav 7-8 reizes jāklikšķina, lai apskatītu izvēlētās dienas bildes. Varbūt ielādes laiks varētu būt garāks nekā vienai lapai ar 20 bildēm, bet tad visas ir vienā lapā un uzreiz redamas tikai ar skrollēšanu. Piemēram, Tu apskaties piecas lapas, bet tad atceries kādu iepriekš redzētu bildi un gribētu kādu komentāru tai pierakstīt un sāc meklēt, kurā lapā tā bija - [1], [2] vai trešā [3] vai vēl kādā citā? Sāc meklēt un kliksķināt, bet ar skrollēšanu pīe visām dienas bildēm tas noteikti būtu daudz ātrāk atrodams. :face-wink: Iespējams, ka serveris varētu būt biku vairāk pārslogots ar tādiem pieprasījumiem, bet jaudas un pārraides ātrumi aug. Bet tas viss nu tā - bla bla bla. :)
Publicēts: 20.10.08 22:10
 citēt
A es gribētu papusdienot ar Matu Skibu vai Billiju Džo Armstrongu. :)
Publicēts: 20.10.08 22:22 labots
 citēt
alvils:A es gribētu papusdienot ar Matu Skibu vai Billiju Džo Armstrongu. :)
Raksti adminiem un progmeistaram, varbūt viņi Tev var palīdzēt. :face-wink: :face-grin: Iesākumā virtuāli papusdienot. ;)
Publicēts: 24.10.08 10:33
 citēt
Ar abām rokām PAR , par Linkmaņa ierosinajumu!!!!:face-smile:
Publicēts: 24.10.08 21:46 labots
 citēt
Nav nekas jauns, bet šeit pieminēšu - varētu pievienot bilžu skatīšanu ka slideshowu Sēdi un skaties bez nekādas klikšķināšanas. :face-smile: Pīemēram, vienā dienā pievienotas 150 bildes. To rādīšanas laiks - 2-3 sek. Ar pārēju 1-2 sek, varētu rēķināt vienai bildei, piemēram, 5 sek. Dienas bildes slideshowa variantā varētu skatīt 12-15 minūtēs. Ja es tagad mēģinu piecas bildes ar visu klikšķināšānu un fikso skatīšānu apskatīt, tad vismaz 10 sekundes vienai bildei man vajag. tas nozīmē, ka pusstundu neko nedaru ka klikšķinu. atveru bildi uz tumšā fona un aizveru. Šo pašu slideshowu varētu izmantot gan sekojamām, gan favorītu bildēm, gan arī reportāžām. :) Ja portālu uzlabot, tad tas jāveido, lai samazinātu klikšķināšanu un blogera laika patēriņu, atvieglotu meklēšanu.:face-wink:
Publicēts: 25.10.08 01:01
 citēt
Linkman, fantazētājs, jocīgs no tavs puses ieteikums, ņiemot vērā to, kā tavu bilžū prevjuškas neparādās ne vienā brauzerī. Varbūt pateiksi kāpēc tas tā ir un vispirms ieteiksi admiņiem izlbot šo "gļuku" :face-wink: Vai tomēr tas tev ir izdevīgi - saprotāmu iemeslu dēļ. :face-grin:
Publicēts: 25.10.08 21:11
 citēt
Alloxa - davai po poradku.
- čto takoje prevjuška? Tā ir tā mazā bildīte, domāts, thumbnails? Latviski laikam sīkbilde. :face-wink: :face-grin:
- brouzeri ir dažādi, pemēram, Netscape, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari un vēl vesela kaudze. Un kāpēc manu bilžu prevjuškām jāparādās kādā no brouzeriem? :face-wink:
Pats esi noteikti redzējis tādus foto slideshowus. Tevis pieminētājā Sony worldphotographyawards arī šāds slideshows darbojās. Arī šī gada Sony izstādē šādi foto slideshowi darbojās uz lielajiem lcd ekrāniem. Latviski laikam būtu foto slīdrāži. :face-grin: Vai tad Tevi neapmierina slideshowi variants? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):