www.architronic.ch... esmu uzgājis šādu adresi un gribēju pajautā vai kādam ir bijusi ar viņu darīšana vai ir jebkādas zināšanas...cena sanāk uz pusi lētāka kā Latvijā!
bet par shatiem visu es takaa zinu un negribu no turienes nekaa suutiit bet tur jau taa lieta ka shitais atrodas chehijaa un garantija tad arii darbojas....tapeec jau pa to cenu briinos...
stulbi ir tas, ka tu temata nosaukumā ieraksti trīs punktus, bet par konkrēto veikalu runājot, attiecīgajam modelim cena ir pievilcīga, bet pārējam cenas it kā ir normālas. jāņem vērā, ka ES valstīs apjomi ļauj nodrošināt mazāku cenu dārgā gala precēm.
.ch domeens noziimee shveici, chehijai ir .cz. )) btw esmu dzirdeejis (photo.net diskusijaas), ka sveicee tieshaam ir paleeta foto tehnika, bet saliidzinot sanaaca gandriiz tas pats kas muusu pashu cc.lv.
.ch domeens noziimee shveici, chehijai ir .cz. )) btw esmu dzirdeejis (photo.net diskusijaas), ka sveicee tieshaam ir paleeta foto tehnika, bet saliidzinot sanaaca gandriiz tas pats kas muusu pashu cc.lv.