forum.gif
Runājot par gļukiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Runājot par gļukiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.08 10:40
 citēt
Ir reizes, kad atverot fotobloga mājas lapu, neredzu nevienu bildi, absolūti nevienu. Šoreiz jau divas dienas pēc kārtas. Vai tikai pret mani tādas represijas :face-sad:ir realizētas, jebšu citiem arī tā mēdz būt?
Publicēts: 20.10.08 11:01
 citēt
Ir ir taada paraadiiba.. bet tas jau nekas.. :D
Publicēts: 20.10.08 11:04
 citēt
Paldies, tiešām nomierinājāt. Tātad neesmu vienīgā, kuru tā parādība mēdz apciemot. Cenšos būt pacietīga :face-grin:
Publicēts: 20.10.08 11:59
 citēt
Jautrāk būtu, ja atver cieto disku un neredz nevienu bildi!:face-glasses:
Publicēts: 20.10.08 12:03
 citēt
izlogojies, aizver interneta pārlūku, atver pārlūku, ielogojies
Publicēts: 20.10.08 12:23
 citēt
Chess, traks neesi, spļauj trīs reizes pār plecu un sit pie koka. Tā jau būtu katastrofa! Es jau kā akurāts knipsētājs :face-glasses:, gada garumā safočētās bildes visas glabāju cietajā diskā.
Eliks, pēc Tavas piedāvātās metodikas, parasti nekādas izmaiņas neseko. Bilžu kā nav tā nav. Parasti tā ilgst kādu pusdienu, taču šodien jau otro dienu pēc kārtas. Tāpēc tā sacepos. Bet būs jau labi. Kā redzi, tā gadās ne tikai man.
Publicēts: 20.10.08 13:41
 citēt
"aizver interneta paarluuku" noziimee aizvert VISUS aktiivos paarluuka logus..
Publicēts: 20.10.08 15:29
 citēt
es lietoju Maxthon un kad pazūd bildes , tad atveru klasiskā IE fotoblog.lv neverot ciet maxthon :) . Pēc refresh iekš maxthon viss parādās :)
Publicēts: 20.10.08 15:34
 citēt
Elik, pieņemsim es nesaprotu, ko nozīmē "aizver interneta paarluuku". Atveru darba datorā fotbloga mājas lapu, bilžu nav, aizbraucu uz mājām, izdaru to pašu, bilžu nav, atveru portatīvajā ar to TELE2 internetu, bilžu nav. Tad kuru aktīvo pārlūka logu neesmu aizvērusi vai atvērusi?
Tagad viss ir čikeniekā, bilžas redzu :face-smile:.
Publicēts: 20.10.08 15:41
 citēt
vēl runā, ka palīdz "cepumu" (cookies) izdzēšana... ;)
Publicēts: 20.10.08 15:45
 citēt
JRJ:es lietoju Maxthon un kad pazūd bildes , tad atveru klasiskā IE fotoblog.lv neverot ciet maxthon :) . Pēc refresh iekš maxthon viss parādās :)

Paldies! Nākošajā arī tā mēģināšu.
Publicēts: 20.10.08 15:46
 citēt
Man ar ik pa reizei paradas shi problema. Cik esmu noverojis, tad gadijumos, kad atverta foruma lapa un ilgaku laiku neko nedaru bloga.
Aizveru parluku un vienkarsi pa jaunam atveru un viss strada. (bez iz/ielogosanas)
Publicēts: 20.10.08 15:51
 citēt
Daru visu, kūkas dzēšu u.t.t.. Tagad sāku domāt, ka var būt tas interneta pārlūks mani terorizē, jo mājas datoros ir Firefox.
Publicēts: 20.10.08 16:54
 citēt
izlogojies arii pirms tam?
Publicēts: 24.10.08 10:37
 citēt
Šorīt pie visām manam bildēm visi komentāru skaiti SARKANi,t.i. ka nekad nevienu komentāru neesmu apskatījusi:face-sad:
Publicēts: 24.10.08 10:48
 citēt
helta:Šorīt pie visām manam bildēm visi komentāru skaiti SARKANi,t.i. ka nekad nevienu komentāru neesmu apskatījusi:face-sad:

man arī ... :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):