Ir reizes, kad atverot fotobloga mājas lapu, neredzu nevienu bildi, absolūti nevienu. Šoreiz jau divas dienas pēc kārtas. Vai tikai pret mani tādas represijas ir realizētas, jebšu citiem arī tā mēdz būt?
Chess, traks neesi, spļauj trīs reizes pār plecu un sit pie koka. Tā jau būtu katastrofa! Es jau kā akurāts knipsētājs , gada garumā safočētās bildes visas glabāju cietajā diskā. Eliks, pēc Tavas piedāvātās metodikas, parasti nekādas izmaiņas neseko. Bilžu kā nav tā nav. Parasti tā ilgst kādu pusdienu, taču šodien jau otro dienu pēc kārtas. Tāpēc tā sacepos. Bet būs jau labi. Kā redzi, tā gadās ne tikai man.
Elik, pieņemsim es nesaprotu, ko nozīmē "aizver interneta paarluuku". Atveru darba datorā fotbloga mājas lapu, bilžu nav, aizbraucu uz mājām, izdaru to pašu, bilžu nav, atveru portatīvajā ar to TELE2 internetu, bilžu nav. Tad kuru aktīvo pārlūka logu neesmu aizvērusi vai atvērusi? Tagad viss ir čikeniekā, bilžas redzu .
Man ar ik pa reizei paradas shi problema. Cik esmu noverojis, tad gadijumos, kad atverta foruma lapa un ilgaku laiku neko nedaru bloga. Aizveru parluku un vienkarsi pa jaunam atveru un viss strada. (bez iz/ielogosanas)