forum.gif
Kas notiek ar EASYGET ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kas notiek ar EASYGET ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.08 12:31
 citēt
Kas notiek ar EASYGET ? domāta foto sadaļa. vienā brīdī apstājusies kustība...
Publicēts: 20.10.08 12:39
 citēt
Anna tak vel arvien brauc un bildee, taa ka nez kas tur par lietu var buut..
Da kam taads iiziigets vajadziigs, besii man tur dazji aaraa.. nekaadas cienjas pret cilveekiem tur dazjiem dzjekiem nav..
Publicēts: 20.10.08 13:27
 citēt
Nu, nez Arvi, kas Tev no easyget.lv uz varžacīm ir skāpis, bet fakts ir arī, ka tur ir vienas no LV kvalitatīvākajām fotreportāzām. Radošas un baudāmas. Tā ka man tas easyget.lv toč ir vajadzīgs, ir kur acis papriecēt ;)
Publicēts: 20.10.08 13:46
 citēt
Vissakariigaakie taapeec ka citi vel suudiigaaki..
Un jaa, sakaapa gan.. konkreeti trauceeja straadaat!
Ienaak pasaakumaa, ne saukti ne aicinaati, tjipo krutie preses fotograafi, sabildee kautkaadu radoshu sviestu, izchakaree pasaakuma fotograafam darbu, un pazuud kad shos jau taisaas aaraa mest no pasaakuma..
Publicēts: 20.10.08 13:58
 citēt
Un Tu apgalvo, ka easyget.lv reportāžas ir sliktas? Objektīvi sliktas, nevis tāpēc, ka džeki Tev kā oficiālajam pasākuma fotogrāfam patraucējuši kādu reizīti strādāt?
Publicēts: 20.10.08 14:05
 citēt
ko nevar celt , to nevar arī panest, bet prāta jau vismaz to portālu pārdot kamēr tam ir vismaz kkāda cena vienkārši nav, mok lepnums.
Publicēts: 20.10.08 14:29
 citēt
Ir labas un ir sliktas.. objektiivi par to spriezju.
Bet par slikto uzvediibu ne es viens neapmierinaatais..
Publicēts: 20.10.08 18:42
 citēt
Kas tas ir?
Publicēts: 20.10.08 21:22
 citēt
Dažos pasākumos ir redzēts kāds easyget vīriņš. Šim ausīs baigie caurumi un tādas kā spoles ieliktas. Ja pameklētu - atrastu kā šo vīru sauc. Dažas reportāžas ir tīri baudāmas, bet salīdzinot to ar dažiem saviem bilžukiem (attiecībā uz LMK Cīņas klubu), varētu secināt, ka īzīdžet bildītes ievietotas bez nekādas apstrādes (vai nu ar ļoti minimālu apstrādi). Vai kāds zin, par kādu prieku šie īzīvīri skrien uz reportiem? :)
Publicēts: 20.10.08 21:41
 citēt
Cik nu esmu dzirdējis -- portāls pārprofilējas, jo beidzot ir vēlme kaut ko nopelnīt, nevis tikai algas fotogrāfiem maksāt ;)
Publicēts: 21.10.08 00:04
 citēt
Tas "viirinjsh ar spoleem ausiis" ir Anna, vismaz taa vinju zin cilveeki, kaut iistajaa vaardaa Juris Zarinjsh.. sakariigs dzjeks.
Nuu, ja cilveeks straadaa par velokurjeru tad tas darbs ir baaaigi labais! :D
Publicēts: 21.10.08 00:32
 citēt
protams, bilzjuxi kādi ārā nākt, tā saitā karti iztīrīta.
kurš būs tas gudrinieks, kas vēl šķiros, un pasarg dies, apstrādās
JĒLU NADA, JĒLU!!!
Publicēts: 21.10.08 01:54
 citēt
Vinjiem automeitaa viss cauri izdzenaas caur defoltajiem parametriem - pienjemu ka tie ir resize, auto levels, kraasu spilgtumu piemet un vieglaa formaa saglabaa.. viss!
Publicēts: 21.10.08 07:40
 citēt
Jonatans:Vinjiem automeitaa viss cauri izdzenaas caur defoltajiem parametriem - pienjemu ka tie ir resize, auto levels, kraasu spilgtumu piemet un vieglaa formaa saglabaa.. viss!

:face-monkey:
Kas vēl trūkst? Klonēšana?
Publicēts: 21.10.08 08:30
 citēt
nee, taadu lietu tur neatziist..
Publicēts: 21.10.08 12:35
 citēt
WMWMW:
ak34:Cik nu esmu dzirdējis -- portāls pārprofilējas, jo beidzot ir vēlme kaut ko nopelnīt, nevis tikai algas fotogrāfiem maksāt ;)

Ierunājās kalkulators cilvēkā. Apskaužu.

Diemžēl (vai par laimi, kā nu kurā situācijā izdevīgāk teikt) dzīvojam kapitālismā...
Publicēts: 21.10.08 12:54
 citēt
Nezinu tik daudz fona info, lai spriest, vai easyget.lv bijis vai nav bijis rentabls šī vārda vistiešākajā nozīmē, t.i. vai strādājis ar peļnu un cik lielu. Bet fakts, ka LV ir gana daudz nelielo uzņēmumu, kas maķentīt apgrābsta savu lauciņu, redz, ka peļņas prasti strādājot nekādas lielās nebūs un atmet tam pasākumam ar roku, kaut arī ar vienkāršiem lēmumiem un aktīvāku pelēkās vielas pakustināšanu tā lieta varētu aiziet rūkdama.
Poršu slimību pie mums vēl daudzi nav izslimojuši un arī nekad neizslimos...
Publicēts: 21.10.08 14:48
 citēt
WMWMW, mums tiešām dažādas idejas par kapitālismu. Tavs viedoklis balstās uz Kārļa un Iļjiča amorālajiem prātuļojumiem, man tā kā vairāku uz Adama Smita un citu līdzīgu kexu domām. Līdz ar to nav pat jēgas strīdēties. Viens otru nepārliecināsim ;)
Publicēts: 21.10.08 15:41
 citēt
WMWMW, vinji tak "prese" ir, vismaz sevi par taadiem sauc, un prese neklonee.. :D
Publicēts: 21.10.08 18:59
 citēt
ak34:Cik nu esmu dzirdējis -- portāls pārprofilējas, jo beidzot ir vēlme kaut ko nopelnīt, nevis tikai algas fotogrāfiem maksāt ;)

Nu ja tagad ir viņiem plāns VISPĀR ALGAS NEMAKSĀT :D skatos bija ielikts kkur sludeklis par to ka mekle cilvēkus kas gribetu paskraidit ar focuku pa pasakumiem. :)
Publicēts: 21.10.08 19:03
 citēt
WMWMW:
Nu kāpēc? Pastāsti publiski, piemēram, par savu piedāvājumu fotoreportāžu sakarā, izsakot to ciparos un faktos, es pastāstīšu, ko uzskatu par naudu par vienas dienas darbu; tad jau redzēsim, kuru tie keksi amorāli ietekmējuši - Tevi vai mani. :)

Es nevienu nespiežu strādāt par sevis piedāvāto atalgojumu. Turklāt tas ir atkarīgs no cilvēka un darba. Līdz ar to nemēri visu pēc tā, ko piedāvāju kādā brīdī ;) Man ar ir diezgan precīzi skaidrs, cik man ir vērta mana darba diena. un tas nenozīmē, ka automātiski tik vērta ir fotogrāfa darba diena. ;)
Publicēts: 26.10.08 00:45
 citēt
Visi tik gudri tik gudri....Kad vajadzeetu pasham kadam nobildeet liimenii kaadaa bildee tas pats Juris Zarinsh, tad boliitu acis vien :face-monkey:

Respect easyget fotograafiem.
Publicēts: 26.10.08 12:23
 citēt
...pieseejies ar pie vienas bildes :face-grin:

Bet tas taa,nav veerts mums te akal kasiities blogaa visiem :)
Publicēts: 26.10.08 12:32
 citēt
Man patika easyget repotāžas, kaut gan nepatika ka viņi spēja sabāzt 100+ bildes tajās, bet citādāk kvalitatīvi.

Easyget atlaida visus fotogrāfus, nez ko viņi tur tagad darīs, bet nu par to samaksu runājot - nekādus zelta kalnus viņiem nemaksāja, pat vidējais šoferis nopelna vairāk.

Ja nemaldos Juris Zariņš turpmāk būs delfi.lv fotogrāfs.
Publicēts: 26.10.08 20:46
 citēt
Es gan teikshu ka te daudziem liimenis ir labaaks par easyget fotograafiem.. bet tas tik mans spriedums ko var nenjemt galvaa, es jau tik vinjus paziistu un darbos satieku, ko gan es varu zinaat..
Publicēts: 27.10.08 02:04
 citēt
:face-devil-grin:
Publicēts: 27.10.08 06:47
 citēt
Profesija: Fotogrāfs
Veids: Gabaldarbs
Teksts: Meklējam cilvēku, kurš būtu ar mieru paskraidīt pa Rīgā notiekošajiem koncertiem un veidot fotoreportāžas no tiem. Naudiņu nevarēsim maksāt, bet garantējam akreditēšanos kā preses pārstāvim un tikšanu pirmajā rindā. Publicējot fotogrāfijas, atsauce uz autora vārdu.
Pieteikuma vēstuli, pievienojot labāko sevis uzņemto reportāžas foto, sūtīt uz evita@easyget.lv. Neaizmirsti norādīt arī savu mob. nr..
Publicēts: 29.10.08 01:08
 citēt
Otro marku iedos kaa darba kameru ar L stikliem.. nopietni! Tas gan tai darbaa pluss..
Publicēts: 29.10.08 01:32
 citēt
business, business... web businessā svarīgākais ir kontents. dažreiz businesi neizdodas, tad darbinieki dabū paklejot. var jau but ka atradīs altruistu, bet imo drīzāk viņi atvadīsies arī no otrā marka un dažiem L stikliem...
Publicēts: 29.10.08 02:34
 citēt
ne mk ne l stikli tos fotografus negaida. Tiek gaidits ka fotografi bildes par velti un ar savu ekipejumu ;)
Publicēts: 20.11.08 18:24
 citēt
kuraa vietaa ir tas slud.? :))
Publicēts: 20.11.08 20:05
 citēt
Visiem gribas ēst tak. Nauda pie tā nav vainīga. Diemžēl mazi interneta projekti Latvijā nevar atļauties algot lielu štatu.

Bet nu gan jau atradīs kādu censoni. Mēs www.tribine.lv, lai arī maksājam nedaudz, tomēr vairāk par 0 un auditorija ar lielāka.

WMWMW:Līdz ar arturso piebildi var pateikt, ka vēl viena klasiska lieta Latvijā ir veiksmīgi sačakarēta un pakārtota banālajam naudas jautājumam. Rietumnieki gan visu laiku saka, ka mēs mazliet par daudz uztraucoties par naudu. Mēs atkal domājam, ka viņi pārāk demonstratīvi izrāda, ka it kā uztraucas par Āfrikas parādu un badu. :)
Publicēts: 20.11.08 21:39
 citēt
WMWMW:Rietumnieki gan visu laiku saka, ka mēs mazliet par daudz uztraucoties par naudu. :)
novērojuši varbūt. a šiem ko, bez kādas saspringšanas ar $ pilnas pakaļas?
Publicēts: 21.11.08 12:16
 citēt
zheel, ka nemaksaa, zheel, ka nedod savu tehniku, bet ir iespeejas maacities varbuut.

ak34, bet Tavaa Tribinee viens Storkins vien shancee, ar vienu pietiek? :)
Publicēts: 22.11.08 01:13
 citēt
easyget.lv pirmsakumos, kad tas atveras, stradaju portaalaa 8 menesus par fotografu!
Ar katru menesi sapratu, ka vadiiba, kas ir augsgalaa, neko nedara, lai portaals saktu pelniit!
Tad passi megjinajam rikoties, stukot planus ko dariit!
Pec 8 menessiem palika viens puisis, kas visu fireeja un 2 fotograafi....
Pec neilga laika atmetu visam ar roku, jo diennakti ar 5 guletam stundam bija par maaz ...
Veseliiba pirmajaa vietaa :)
Portaala ideja ir loti laba, ari apmekleejuma statistika tika sasniegta laba, bet portaala "teetis Alfijs" nekustinaja smadzenes un visu nogremdeeja...
Nepieciesami paris speeciigi diidiitaaji, kas sakarigi domajot un sho to izmainot, portalu varetu pacelt tuvu Delfi limenim!
Publicēts: 15.08.09 20:22
 citēt
.........
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt