Anna tak vel arvien brauc un bildee, taa ka nez kas tur par lietu var buut.. Da kam taads iiziigets vajadziigs, besii man tur dazji aaraa.. nekaadas cienjas pret cilveekiem tur dazjiem dzjekiem nav..
Nu, nez Arvi, kas Tev no easyget.lv uz varžacīm ir skāpis, bet fakts ir arī, ka tur ir vienas no LV kvalitatīvākajām fotreportāzām. Radošas un baudāmas. Tā ka man tas easyget.lv toč ir vajadzīgs, ir kur acis papriecēt
Vissakariigaakie taapeec ka citi vel suudiigaaki.. Un jaa, sakaapa gan.. konkreeti trauceeja straadaat! Ienaak pasaakumaa, ne saukti ne aicinaati, tjipo krutie preses fotograafi, sabildee kautkaadu radoshu sviestu, izchakaree pasaakuma fotograafam darbu, un pazuud kad shos jau taisaas aaraa mest no pasaakuma..
Un Tu apgalvo, ka easyget.lv reportāžas ir sliktas? Objektīvi sliktas, nevis tāpēc, ka džeki Tev kā oficiālajam pasākuma fotogrāfam patraucējuši kādu reizīti strādāt?
Dažos pasākumos ir redzēts kāds easyget vīriņš. Šim ausīs baigie caurumi un tādas kā spoles ieliktas. Ja pameklētu - atrastu kā šo vīru sauc. Dažas reportāžas ir tīri baudāmas, bet salīdzinot to ar dažiem saviem bilžukiem (attiecībā uz LMK Cīņas klubu), varētu secināt, ka īzīdžet bildītes ievietotas bez nekādas apstrādes (vai nu ar ļoti minimālu apstrādi). Vai kāds zin, par kādu prieku šie īzīvīri skrien uz reportiem?
Tas "viirinjsh ar spoleem ausiis" ir Anna, vismaz taa vinju zin cilveeki, kaut iistajaa vaardaa Juris Zarinjsh.. sakariigs dzjeks. Nuu, ja cilveeks straadaa par velokurjeru tad tas darbs ir baaaigi labais!
Vinjiem automeitaa viss cauri izdzenaas caur defoltajiem parametriem - pienjemu ka tie ir resize, auto levels, kraasu spilgtumu piemet un vieglaa formaa saglabaa.. viss!
Jonatans:Vinjiem automeitaa viss cauri izdzenaas caur defoltajiem parametriem - pienjemu ka tie ir resize, auto levels, kraasu spilgtumu piemet un vieglaa formaa saglabaa.. viss!
Nezinu tik daudz fona info, lai spriest, vai easyget.lv bijis vai nav bijis rentabls šī vārda vistiešākajā nozīmē, t.i. vai strādājis ar peļnu un cik lielu. Bet fakts, ka LV ir gana daudz nelielo uzņēmumu, kas maķentīt apgrābsta savu lauciņu, redz, ka peļņas prasti strādājot nekādas lielās nebūs un atmet tam pasākumam ar roku, kaut arī ar vienkāršiem lēmumiem un aktīvāku pelēkās vielas pakustināšanu tā lieta varētu aiziet rūkdama. Poršu slimību pie mums vēl daudzi nav izslimojuši un arī nekad neizslimos...
WMWMW, mums tiešām dažādas idejas par kapitālismu. Tavs viedoklis balstās uz Kārļa un Iļjiča amorālajiem prātuļojumiem, man tā kā vairāku uz Adama Smita un citu līdzīgu kexu domām. Līdz ar to nav pat jēgas strīdēties. Viens otru nepārliecināsim
ak34:Cik nu esmu dzirdējis -- portāls pārprofilējas, jo beidzot ir vēlme kaut ko nopelnīt, nevis tikai algas fotogrāfiem maksāt
Nu ja tagad ir viņiem plāns VISPĀR ALGAS NEMAKSĀT skatos bija ielikts kkur sludeklis par to ka mekle cilvēkus kas gribetu paskraidit ar focuku pa pasakumiem.
WMWMW: Nu kāpēc? Pastāsti publiski, piemēram, par savu piedāvājumu fotoreportāžu sakarā, izsakot to ciparos un faktos, es pastāstīšu, ko uzskatu par naudu par vienas dienas darbu; tad jau redzēsim, kuru tie keksi amorāli ietekmējuši - Tevi vai mani.
Es nevienu nespiežu strādāt par sevis piedāvāto atalgojumu. Turklāt tas ir atkarīgs no cilvēka un darba. Līdz ar to nemēri visu pēc tā, ko piedāvāju kādā brīdī Man ar ir diezgan precīzi skaidrs, cik man ir vērta mana darba diena. un tas nenozīmē, ka automātiski tik vērta ir fotogrāfa darba diena.
Man patika easyget repotāžas, kaut gan nepatika ka viņi spēja sabāzt 100+ bildes tajās, bet citādāk kvalitatīvi.
Easyget atlaida visus fotogrāfus, nez ko viņi tur tagad darīs, bet nu par to samaksu runājot - nekādus zelta kalnus viņiem nemaksāja, pat vidējais šoferis nopelna vairāk.
Ja nemaldos Juris Zariņš turpmāk būs delfi.lv fotogrāfs.
Es gan teikshu ka te daudziem liimenis ir labaaks par easyget fotograafiem.. bet tas tik mans spriedums ko var nenjemt galvaa, es jau tik vinjus paziistu un darbos satieku, ko gan es varu zinaat..
Profesija: Fotogrāfs Veids: Gabaldarbs Teksts: Meklējam cilvēku, kurš būtu ar mieru paskraidīt pa Rīgā notiekošajiem koncertiem un veidot fotoreportāžas no tiem. Naudiņu nevarēsim maksāt, bet garantējam akreditēšanos kā preses pārstāvim un tikšanu pirmajā rindā. Publicējot fotogrāfijas, atsauce uz autora vārdu. Pieteikuma vēstuli, pievienojot labāko sevis uzņemto reportāžas foto, sūtīt uz evita@easyget.lv. Neaizmirsti norādīt arī savu mob. nr..
business, business... web businessā svarīgākais ir kontents. dažreiz businesi neizdodas, tad darbinieki dabū paklejot. var jau but ka atradīs altruistu, bet imo drīzāk viņi atvadīsies arī no otrā marka un dažiem L stikliem...
Visiem gribas ēst tak. Nauda pie tā nav vainīga. Diemžēl mazi interneta projekti Latvijā nevar atļauties algot lielu štatu.
Bet nu gan jau atradīs kādu censoni. Mēs www.tribine.lv, lai arī maksājam nedaudz, tomēr vairāk par 0 un auditorija ar lielāka.
WMWMW:Līdz ar arturso piebildi var pateikt, ka vēl viena klasiska lieta Latvijā ir veiksmīgi sačakarēta un pakārtota banālajam naudas jautājumam. Rietumnieki gan visu laiku saka, ka mēs mazliet par daudz uztraucoties par naudu. Mēs atkal domājam, ka viņi pārāk demonstratīvi izrāda, ka it kā uztraucas par Āfrikas parādu un badu.
easyget.lv pirmsakumos, kad tas atveras, stradaju portaalaa 8 menesus par fotografu! Ar katru menesi sapratu, ka vadiiba, kas ir augsgalaa, neko nedara, lai portaals saktu pelniit! Tad passi megjinajam rikoties, stukot planus ko dariit! Pec 8 menessiem palika viens puisis, kas visu fireeja un 2 fotograafi.... Pec neilga laika atmetu visam ar roku, jo diennakti ar 5 guletam stundam bija par maaz ... Veseliiba pirmajaa vietaa Portaala ideja ir loti laba, ari apmekleejuma statistika tika sasniegta laba, bet portaala "teetis Alfijs" nekustinaja smadzenes un visu nogremdeeja... Nepieciesami paris speeciigi diidiitaaji, kas sakarigi domajot un sho to izmainot, portalu varetu pacelt tuvu Delfi limenim!