forum.gif
Un atkal kārtējā zādzība..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Un atkal kārtējā zādzība..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.08 11:48 labots
 citēt
Publicēts: 21.10.08 11:54
 citēt
Nu admini tad varēja kādu infu šeit iemest... ;)
Publicēts: 21.10.08 12:10
 citēt
ArmandsK:www.fotoblog.lv...

izmantojot tineye.com atrodam

http://www.photosight.ru/photos/2018772/?from_member

Nezkāpēc šeit fotoblogā mazāka bildīte, bez ReX paraksta...
Publicēts: 21.10.08 13:23
 citēt
primitīvs crop, laikam clone stamp raitim ir sveša lieta :face-glasses:
Publicēts: 21.10.08 14:01
 citēt
WMWMW:Vēl te ņemās. Ja piekarinās birku, nebūs Fotoblogam vajadzīgās statistikas. Admini varbūt tā rēķina, ja jau nedzēš. Bet varbūt viss ir bumbās - cilvēks tiešām ir īstais autors.

Un atkal, par vārdiem atbildi???

Cilvēkam ir dots laiks līdz šodienas 18:00.

P.S. Ja kādam pēkšņi ir radusies sajūta, ka viņš ir lielais Dievs vai soģis, kas lems, kas vainīgs un kas nē un kas ar vainīgo jādara, iesaku apmeklēt psihiatru...
Publicēts: 21.10.08 14:08
 citēt
Nestreso, Elik - no malas tas viss nav redzams.
Pamēģini pats salīdzināt ar kādu ātrumu tiek moderēti daži ieraksti forumos, kur, laikam jau, pavīdēja nepareizu portālu adreses vai bildes ar ne visiem pieņemamu saturu un reakcijas ātrumu un rīcību šādos gadījumos.
Publicēts: 21.10.08 14:34
 citēt
es nestresoju, rīcības ātrums ir identisks, vienkārši nomoderēt topiku ir 1 min. jautājums, bet noskaidrot fotogrāfijas piederību ir vairāku dienu process.

Nepatīk tipiski latviski secinājumi un spriedelējumi par to, kāpēc redz administrācija rīkojas tā vai šitā.. un pie tam tie nav spriedelējumi, bet nepamatoti apvainojumi... Kaut gan tāpat skaidrs, kāpēc tā ir... katrs pašapliecinās kā var, un citam pašapliecinājumu rada apdirst PAŠU ADMINISTRĀTORU!!! WoooOW!!

Šodien braucot vilcienā dzirdēju kā viena tīnīte ļoti skaļā balsi proklamēja "Darba devēji pusaudžus REĀLI izmanto un uzmet! Kāpēc viņi var atļauties braukāt ar saviem DŽIPIEM, bet mums maksā niekus!"... es viņai varētu atbildēt uz šiem jautājumiem, tikai diezvai viņa saprastu...
Publicēts: 21.10.08 14:45
 citēt
admini šeit vispār ir ļoti lojāli! Un var tik apsveikt principu "7x nomēri un 1x nogriez!" .
Publicēts: 21.10.08 15:20
 citēt
ArmandsK:www.fotoblog.lv...

izmantojot tineye.com atrodam

http://www.photosight.ru/photos/2018772/?from_member
Publicēts: 21.10.08 15:22
 citēt
Esmu šokā! tik smuks ezītis un-zagts! Nuja,laikam jau jānolaižas no debesīm-ja citur notiek ideju zādzības,tad kurš ir teicis,ka tas nevar notikt arī "mūsmājās"? Es arī atbalstu ZAGĻA birkas piekāršanu,tik kā to izdarīt?
Publicēts: 21.10.08 17:06
 citēt
Iesaku kādam "detektīvam" uzrekstīt e-pastu ar priekšlikumu, lai pats vaininieks palasa šo temetu un sniedz paskaidrojumus. Kā zināms ir tāda frāze: "Nenosodiet citu lai pats nektu nosodīts". Tā piemēram, kad es nofotogrāfēju vienu no pašām pirmajām bildēm - Ventas rumbu un ievietoju "fotoblogā", arī atradās kāds "gudrnieks" kurš šo bildi kaut kur jau bija redzējis!:face-monkey: Rakstīju un taisnojos. Bet ja "pa lielo", tad zagt tiešām nav labi!
Publicēts: 21.10.08 18:17
 citēt
diemžēl lietotājs nav reaģējis uz administrācijas vēstuli atsūtīt bildes oriģinālu un viņa konts ir bloķēts.
Publicēts: 21.10.08 18:49
 citēt
Un es pat nezninu viņa niku....
Bļā nu tā nav interesanti, arī gribēju paspamot!!! :face-wink:
Publicēts: 21.10.08 18:50
 citēt
Eliks:diemžēl lietotājs nav reaģējis uz administrācijas vēstuli atsūtīt bildes oriģinālu un viņa konts ir bloķēts.

vajag pačekot ar kādu ip viņš gāja iekšā un vai nepieregojas ar jaunu, ja vien nav bans uz ip? :?
Publicēts: 21.10.08 18:56 labots
 citēt
JRJ:admini šeit vispār ir ļoti lojāli! Un var tik apsveikt principu "7x nomēri un 1x nogriez!" .
nuka. šad un tad zaķiem uzbrauc, ka modeļu bildes salikuši ne anfasā, ne zjopnī plānā - atcerējos! - profilā. a ko ta, ja tas Zaķis i tā modele?
Publicēts: 21.10.08 18:57
 citēt
harald, velviens saprotams posts tavā kontā D:
Publicēts: 21.10.08 20:00
 citēt
haralds:nuka. šad un tad zaķiem uzbrauc, ka modeļu bildes salikuši ne anfasā, ne zjopnī plānā - atcerējos! - profilā. a ko ta, ja tas Zaķis i tā modele?

Izlasīju kādas 7x :) , bet tā arī neiebraucu tekstā :face-sad:
Publicēts: 21.10.08 20:06
 citēt
Pauliic:
Eliks:diemžēl lietotājs nav reaģējis uz administrācijas vēstuli atsūtīt bildes oriģinālu un viņa konts ir bloķēts.

vajag pačekot ar kādu ip viņš gāja iekšā un vai nepieregojas ar jaunu, ja vien nav bans uz ip? :?

ja dinamiska IP, tad ip nomainīt vieglāk kā jaunu niku izdomāt..
Publicēts: 21.10.08 21:10
 citēt
JRJ:
haralds:nuka. šad un tad zaķiem uzbrauc, ka modeļu bildes salikuši ne anfasā, ne zjopnī plānā - atcerējos! - profilā. a ko ta, ja tas Zaķis i tā modele?

Izlasīju kādas 7x :) , bet tā arī neiebraucu tekstā :face-sad:

Nu gan. Es ar 2x sapratu :)

Haralds, aizdomās, ka bilde profilā varētu būt zagta, uzbrauc profila īpašniekam... bet ja nu patiešām tas profila bildē ir attiecīgais cilvēks?
Publicēts: 21.10.08 21:14
 citēt
17x lasot pieleca Haralda rakstītais...:)
Publicēts: 21.10.08 21:15
 citēt
haralds:
JRJ:admini šeit vispār ir ļoti lojāli! Un var tik apsveikt principu "7x nomēri un 1x nogriez!" .
nuka. šad un tad zaķiem uzbrauc, ka modeļu bildes salikuši ne anfasā, ne zjopnī plānā - atcerējos! - profilā. a ko ta, ja tas Zaķis i tā modele?

labs!!! :face-grin:
Publicēts: 22.10.08 12:10 labots
 citēt

Varbūt mans viedoklis šķitīs dīvains, bet tomēr.
Kā izrādās daudzas lietotāja pēdējā laika bildes vilka uz visai nopietnu plaģiātu.
Pirms bloķēšanas pazuda tikai pati pēdējā bilde ar vēja ģeneratoru.
Adekvātas atbildes reakcijas no portāla puses, manuprāt, nebija - lietotājs klusītēm bloķēts un viss.
Tiem, kas nesekoja šai diskusijai tas tā arī palika nepamanīts. Līdz ar to nekas netika darīts, lai arī šis piemērs kļūtu par preventīvu brīdinājumu pārējiem šādi "paspīdēt" gribētājiem, jo viss tiek smuki un akurāti noklusēts, notušēts...
Es vēl saprastu, ka atnāk kāds tīnis un viņa pirmā bilde ir nejauši aizlienēta no tīkla, bet ja to izdara kāds, kam ne viens vien desmits bilžu jau galerījā ir...
Publicēts: 22.10.08 12:47 labots
 citēt
nu pag, nekas jau te klusināts netika, vai tad šī tēma tika izdzēsta? kāds tad būtu priekšlikums - pēc ielogošanās izmest pop-up logu ar milzīgu uzrakstu - "NEZODZ BILDES"? (te man prātā uzausa, ka sākumskolas laikā pie ēdnīcas bija liels uzraksts, ka obligāti jāmazgā rokas)

drīzāk vajadzēja grēkāzi uzaicināt uz aliņu un apvaicāties, kā tad tas tā gadījās. Ir jāizprot cēlonis šādai bilžu kleptomānijai.

tīri tāda retorika no manas puses - vai nav tā, ka šajā portālā ir jūtams diezgan paaugstināts sacensību gars? reku, cilvēki bezjēgā štancē fotoreportāžas, kur 95% gadījumos vispār nav reportāžas pazīmes. vai tā būtu arī tad, ja par tām nedotu punktiņus? ir visādi topiņi, auto-kunkruss, kas tik vēl ne... manuprāt, nav nekāds pārsteigums, ka vienam otram indivīdam ar vājākiem nerviem pilnīgi galva noreibst no šīs pasakainās iespējas vismaz kādā jomā paspīdēt, pabūt topā, tur augšā, kur ir labi un allaž spīd saule.. nu un kā mēs labi zinām - kur sacensība, tur krāpnieki ir bijuši vienmēr... (atkal atceros skolas krosu - vismaz puse skrējēju vienmēr centās kādu gabalu nogriezt pa taisno)

atliek vien piefiksēt cik daudz lietotāji ir pasākuši aizrauties ar automātisko balsošanu, kad jau kļūst skaidrs, ka te kaut kas galīgi ir nogājis greizi. rodas sajūta, ka patiesībā tai bildei, ko ieliekam, nav nekādas nozīmes. galvenais ir piesaistīt skatītāju un vākt punktiņus, jēj! gluži kā rimi veikalā, lai dabūtu glāzes..
Publicēts: 22.10.08 13:01
 citēt
vakar vairākas bija ieliktas un pazuda pēc maza mirkļa. smukas. zagtas. ...pazuda laikam šī topika iespaidā...
Publicēts: 22.10.08 13:41
 citēt
paldies MaVi

cilvēks izdarīja pārkāpumu, saņēma par to sodu. Ko vēl vajag? Publisku pakāršanu? Linča tiesu? Sadedzināt uz sārta?
Publicēts: 22.10.08 14:03
 citēt
Kā jau rakstīju - ka tās ir tikai manas domas. Var jau arī neko vairāk nedarī un atstāt kā ir.

Kaut gan var taču pie statistikas ailītes pielikt vēl vienu rindiņu - kopš tāda un tāda datuma konstatēti XX plaģiāta mēģinājumi... Bez vārdiem, bez linkiem. Vienkārši - lai būtu pirmajā lapā par iedvesmojumu tiem, kam tik dikti gribās būt to topu augšgalā ar svešiem darbiem... ;)

Jo bildi publicējot vēl viens starplogs ar sarkaniem burtiem, kas prasa atzīmēt ar jā - darba autentiskumu būs pārāk uzmācīgi, bērnišķīgi un ar laiku tas ķeksis tur ieklikšķinātsies automātiski...
Publicēts: 22.10.08 14:19 labots
 citēt
pirms ielādēt bildi, jāapstiprina sekojoši noteikumi! diez kāds viņus lasa?

1. Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.
2. Drīkst ievietot tikai paša/as uzņemtu bildi!
3. Bildes nedrīkst saturēt informāciju, aizliegtu Lietošanas noteikumos un saistošajos LR normatīvajos aktos.
4. Liekam bildes, kuras pašiem šķiet labi izdevušās, interesantas, ar ideju un kvalitatīvu izpildījumu,
rēķinoties, ka citi šajās pašās bildēs var ieraudzīt kaut ko pavisam citu!
Publicēts: 22.10.08 14:26 labots
 citēt
ArmandsK:

Šī teksta esamība ir zināma visiem, bet pieļauju domu, ka daudzi šo tekstu NEKAD nav izlasījuši un pat nezina par otrā punkta esamību.
Daudzi ieliek to ķeksīti automātiski, kā instalējot jebkuru programmu. Tur arī programma liek ielikt ķeksīti ka esi iepazinies ar Licenci. Citām pat ir jānoscrollē līz lejai licences teksts, iekams ķeksītis aktivizējas.

Jautājums Tev pašam esi izlasījis kas tiesi ir rakstīts Licencēs, kuru saturam esi piekritis? Piemāram Windows, Skype, Photoshop utt? :D
Publicēts: 22.10.08 14:30
 citēt
jaa, cik daudzi ir izlasiijushi ka skype var vilkt juusu kompja personiigos datus aaraa no firewall? :D
Publicēts: 22.10.08 14:35
 citēt
Tāpēc es izvairos no skype lietošanas. :face-glasses:
Publicēts: 22.10.08 15:00 labots
 citēt
Bij viens microsoft produkts (neatceros kurš konkrēti) , kur License Agreement bij ierakstīts par naudas atlīdzību pirmam kurš pieteiksies par šo ziņojumu :) . No ms bij diezgan daudz reizes novilkts tas softs , kamēr viens pieteicās. Tā softa vecums kādi 2-3 gadi laikam/
Publicēts: 22.10.08 15:08 labots
 citēt
Šito es ar' bij' dzirdējis. Vot nezinu cik liela baika tā ir, bet baumas par šo faktu klīda apkārt jau sen... ;)
Publicēts: 22.10.08 15:46
 citēt
Nu
Eliks:paldies MaVi

cilvēks izdarīja pārkāpumu, saņēma par to sodu. Ko vēl vajag? Publisku pakāršanu? Linča tiesu? Sadedzināt uz sārta?

Te nu Elik nepiekrīt Tev, sodu nesaņēma cilvēks, bet gan nereāls lietotājs, kaut kāds niks tik. Varbūt kļūdos, bet vai kāds no lietotājiem personiski pazina šī nika lietotāju, domāju nē. Tātad zem ši nika varam būt katrs no mums, tai skaitā es, pat admins. Bet ja kāds zin ši nika īpašnieku, padodiet te ziņu, lūk tas būs sods. Man gadijies ir uzzinaat 2 personu vārdus kas manipulējušas ar cita cilvēka bildēm uzdodot kā savus, tas gan nebija šeit, bet draugiem.lv. Kā tad ir? Vai kāds zina, kas tā par persosnu?
Publicēts: 22.10.08 15:56
 citēt
palaidniex:Šito es ar' bij' dzirdējis. Vot nezinu cik liela baika tā ir, bet baumas par šo faktu klīda apkārt jau sen... ;)

Tās nebij baumas , tas notika tieši kad arī es to progu testēju :) , bet nu aizmirsu kā saucās. (protams es arī nelasīju :face-grin: )
Publicēts: 22.10.08 16:37
 citēt
palaidniex:
ArmandsK:

Šī teksta esamība ir zināma visiem, bet pieļauju domu, ka daudzi šo tekstu NEKAD nav izlasījuši un pat nezina par otrā punkta esamību.
Daudzi ieliek to ķeksīti automātiski, kā instalējot jebkuru programmu. Tur arī programma liek ielikt ķeksīti ka esi iepazinies ar Licenci. Citām pat ir jānoscrollē līz lejai licences teksts, iekams ķeksītis aktivizējas.

Jautājums Tev pašam esi izlasījis kas tiesi ir rakstīts Licencēs, kuru saturam esi piekritis? Piemāram Windows, Skype, Photoshop utt? :D

šitos gan nē :D bet fotobloga noteikumus gan esmu lasījis :face-glasses:
Publicēts: 22.10.08 16:40
 citēt
Ne visi viņus lasa. Tie zina, ka nav ielikuši ķeksīti kaut kādā tur lodziņā, bez kura nevar nopublicēt bildi... :D
Publicēts: 22.10.08 16:41
 citēt
labradors:Nu
Eliks:paldies MaVi

Te nu Elik nepiekrīt Tev, sodu nesaņēma cilvēks, bet gan nereāls lietotājs, kaut kāds niks tik. Varbūt kļūdos, bet vai kāds no lietotājiem personiski pazina šī nika lietotāju, domāju nē. Tātad zem ši nika varam būt katrs no mums, tai skaitā es, pat admins. Bet ja kāds zin ši nika īpašnieku, padodiet te ziņu, lūk tas būs sods. Man gadijies ir uzzinaat 2 personu vārdus kas manipulējušas ar cita cilvēka bildēm uzdodot kā savus, tas gan nebija šeit, bet draugiem.lv. Kā tad ir? Vai kāds zina, kas tā par persosnu?

pēc tā raita IP adreses zinu tikai to, ka viņš ir/bija Dublinā
Publicēts: 22.10.08 16:42
 citēt
Nu liela daļa bilžu jau liecināja, ka ir pa laikam bijis atlantijas piekrastē britu salās... ;)
Publicēts: 22.10.08 16:47
 citēt
Biju atradis vinju draugos.lv, nu taa tiri aplukoju profilu un vsjp. Pec kada laika paradas PZ, gribu atbildet un sanjemu zinjojumu, ka esmu blokjets no vinja puses :)
Publicēts: 22.10.08 17:00
 citēt
sasar:Biju atradis vinju draugos.lv, nu taa tiri aplukoju profilu un vsjp. Pec kada laika paradas PZ, gribu atbildet un sanjemu zinjojumu, ka esmu blokjets no vinja puses :)

Kā viņu sauc, apskatīšos ar es, varbut nebūšu bloķēts...., vismaz zinaassu kurss zog bildes....:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt