forum.gif
Un atkal kārtējā zādzība..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Un atkal kārtējā zādzība..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.08 17:04
 citēt
tā arī meklē - Raitis & Liāna...
Publicēts: 22.10.08 17:12
 citēt
palaidniex:tā arī meklē - Raitis & Liāna...

čalis tik tiešām no Dublinas un spriežot pēc albuma satura, viņam ar foto nav nekāda sakara :face-devil-grin:
Publicēts: 22.10.08 17:24
 citēt

Paldies, man laba vizuālā atmiņa, vismaz zināšu kam roku satiekoties nepasniegt, bet diez vai satikšos, ar foto točno viņš uz Jūs.....:face-grin::face-grin::face-grin:

Viņam gan šodien daudz pogas būs jāspaida lai visus nobloķētu....:face-wink:
Publicēts: 22.10.08 17:41
 citēt
ies ar ka to raiti paluureet ;-)
Publicēts: 22.10.08 17:49
 citēt
labradors:

Paldies, man laba vizuālā atmiņa, vismaz zināšu kam roku satiekoties nepasniegt, bet diez vai satikšos, ar foto točno viņš uz Jūs.....:face-grin::face-grin::face-grin:

Viņam gan šodien daudz pogas būs jāspaida lai visus nobloķētu....:face-wink:

mani jau bloķēja :D
Publicēts: 22.10.08 17:51
 citēt
yess, mani ari!
Publicēts: 22.10.08 17:53
 citēt
Mani arī......, baigi ātri, gan jau tad viņš te vēl zem kāda nika dzīvojas....:face-wink:
Publicēts: 22.10.08 20:16
 citēt
Sadaļā 'autori' pašā lejā varētu pievienot Dzēstie vai bloķētie autori. Tie, kuri šo forumu izlasīs, atcerēsies, kurš tas bija, bet daudzi jauni blogeri - tie vispār nezinās, ka tādas lietas notiek. Bez tam bloķētā profilā varētu norādīt, kādas bildes ir zagtas, jo šobrīd bloga linkos ir redzams tikai teksts: bilde dzēsta. Bez tam silrak varētu piešķirt, pieņemsim. 1000 fotolatus par acīgumu. Vai arī kādu zvaigznīti - jaunākais leitnants fotopolicists (spēlei un azartam). :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 20:20
 citēt
nenogurdinaamais Linkmans;-)))
Publicēts: 22.10.08 21:06
 citēt
Silrak - šobrīd kaut ko par fotolatiem šeit var iegādāties. Ja nemaldos, statistiku. Varbūt ar laiku būs arī kaut kas praktiskāks, piemēram, kādi sīkumi foto un pc lietām, piemeram, usb atmiņa vai optikas otiņa vai kāda atmiņas karte ar fotobloga logo utt. utml. Varbūt arī konvertējams un papildināms paypal konts. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 21:56
 citēt
Linkman:Silrak - šobrīd kaut ko par fotolatiem šeit var iegādāties. Ja nemaldos, statistiku. Varbūt ar laiku būs arī kaut kas praktiskāks, piemēram, kādi sīkumi foto un pc lietām, piemeram, usb atmiņa vai optikas otiņa vai kāda atmiņas karte ar fotobloga logo utt. utml. Varbūt arī konvertējams un papildināms paypal konts. :face-wink:

o, tas būtu apsveicami :face-grin:
Publicēts: 22.10.08 22:25
 citēt
es vairaak ar saviem foto zagljiem neciinos- bezceriigi :D
Publicēts: 23.10.08 11:54
 citēt
Gundega, atslābsti, tie ir fani un kolekcionāri. vai kāds pačotu vai $$$ par tavu bildi ir dabujs? ;)
Publicēts: 23.10.08 20:17
 citēt
sundew:es vairaak ar saviem foto zagljiem neciinos - bezceriigi :D

Kā izpaudās foto zagšana? Vai līdzīgi kā šeit - nokopē bildi, ieliek kādā citā portālā, bet ar zaglēna niku bez atsauces uz Tevi kā autoru? Vai Tev ir gadījies, ka Tavas bildes kaut kur publicē, bet bez atsauces un bez honorāra?
Publicēts: 24.10.08 15:16
 citēt
silrak

ieraksti pie tās bildes komentāru kas par lietu i vsjo :D vot i būs zaglēnam "pačots" no pārējo komentētāju puses :face-angel:
Publicēts: 24.10.08 15:22
 citēt
Ar nepacietibu gaidu, kad manas bildes saaks zagt :)
Publicēts: 24.10.08 16:19
 citēt
Irijas seenju stepe :face-kiss:
Publicēts: 24.10.08 17:34
 citēt
Neuzskatu šo par zādzību (jo tā ir tikai bildes kopija) - par manu bilžū piar-kompānijam vienmēr saku paldies. Cita lieta kad "zaglis" sāk apgalvot kā bilde pieder viņām un pat mēgina parādīt it-kā tās originālu - tāds piemērs šeit s49.radikal.ru... = SMIEKLĪGI, vai nē...
Nets ir liels, bet agri vai vēlu melis tiks nokierts...
Publicēts: 24.10.08 21:14 labots
 citēt
silrak: ... Vot i domāju, ko darīt, ziņot photodoma adminstrācijai vai ne. No vienas puses jau ar apnicis atklāti sakot šie kariņi..

Tava mākoņu bilde saspiesta uz pusi un koks aizklonēts. Un apakšējā bildes daļa varbūt vēl no kāda cita autora paņemta. Vienalga - vai daļa vai visa bilde paņemta un uzrādītā kā savējā bez nekādas saskaņošanas ar autoru - tā tomēr ir zādzība lielākā vai mazākā mērā. Sundew kādā savā lekcijā teica, ka fonus ņemot no kāda tur saita, bet saskaņojot to ar tiem autoriem, kuri tos ielikuši netā. Es domāju gan to vajadzētu pieteikt administrācijai. Ja šādi gadījumi fotoportālos tiks noklusēti, nekas nemainīsies.:face-sad:
Tāda foto ņemšana būtu tas pats, ja kāds mūziķis paņemtu, pieņemsim, Andra Ērgļa Akmens dziesmu un aizietu pie Platforma Records un teiktu - tā ir manējā dziesma - es ir mūzikas, teksta autors un pats vēl izpildu. :face-wink:
Tas, ka kāds paņem un lieto savās sienās ir pavisam, kas cits, ja paņem un ieliek netā un saka - tas ir manējais. Nu vajadzētu būt biku vairāk prātiņam, lai saprastu šo starpību. :face-plain:
Publicēts: 24.10.08 21:25 labots
 citēt
sasar:Ar nepacietibu gaidu, kad manas bildes saaks zagt :)
Sasar - kādas problēmas - kādu Tavu bildi es varētu nokopēt un blogā ielikt kā savējo un lieta darīta - Tev nebūtu ilgi jāgaida un jāklejo sēņu stepēs. :):D:D:D Bloga admini uzreiz izveidotu tādu sadaļu kā to šeit aprakstu: www.fotoblog.lv... un daži noteikti uzreiz sāktu pa 'sūdiem' rakāties. :):D
Publicēts: 25.10.08 00:48
 citēt
Jurissilke - kaut kas nav ar to photosight linku - lec uz šo bloga forumu, bet john.photosight lec uz photosight sākumlapu.
Publicēts: 25.10.08 01:06
 citēt
Publicēts: 25.10.08 20:38
 citēt
Alloxa - tas ir skaidrs. Paldies. Bet tā ir tikai sākumlapa. Ja jurissilke raksta - mazliet pazistu šī kunga darbus, tad jau varetu uzreiz nokļūt uz šī kunga (john?) darbu galeriju. Nav saprotams, kurš ko ir kopējis un kur ievietojis. :face-wink:
Publicēts: 25.10.08 21:23
 citēt
luchiks:Šodien nav neviens apzagts, neviens neraud un mašīnītes pret zemi nesviež???:face-wink:
Nav nekas dzirdēts - vari droši braukt spēlēties jūrmalas smiltiņās. :face-wink:
Publicēts: 25.10.08 21:51
 citēt
luchiks:Tu ar kādu reizi izlien laukā no tiem sūdiem un paskaties uz ko skaistu, piemēram, mani smltiņās..Tāds neveselīgi zaļš izskaties.. :P

DDD
Publicēts: 25.10.08 23:17
 citēt
Luchiks - zaļš izskaties? Kur Tu redzi kaut ko zaļu? :face-smile: Izlīst no tiem sūdiem - no kādiem? :face-wink: Tu vispār smuks čalis, smiltīs superīgi izskaties. :face-smile:
Publicēts: 25.10.08 23:33
 citēt
Linkman:
sundew:es vairaak ar saviem foto zagljiem neciinos - bezceriigi :D

Kā izpaudās foto zagšana? Vai līdzīgi kā šeit - nokopē bildi, ieliek kādā citā portālā, bet ar zaglēna niku bez atsauces uz Tevi kā autoru? Vai Tev ir gadījies, ka Tavas bildes kaut kur publicē, bet bez atsauces un bez honorāra?

i nerunaa vienreiz uzduuros virsuu lielaakajm kuriozam proti artadu Gundegu Degi kas vesaa mieraa lika manas bildes vienaa olympus fota saitaa :D tas bija unikums, aizsutiju administracijai paris savu darbu originaalus un atrsisinaju problemu, to gadijumu ir tik daudz, ka pati vairak neko nemekleeju ja kads kadreiz atraksta tad paskatos..bet savadaak ir bezceriigi ciniities timeekliii....
Publicēts: 25.10.08 23:52 labots
 citēt
Sundew - kaut kas unikāls. :face-glasses: Bezcerīgi cīnīties tīmeklī ... mhmm - skarbs secinājums. Cerams, ka tas Tavu radošo darbu neietekmē.
Vai vispār kāds risinājums ir? Nelikt vispār bildes netā? Es kā vienkāršs amatieris par savu darbu kopēšanu varu vispār neuztraukties. Es tur neredzo neko unikālu, lai kādu tas varētu interesēt. Parastas ceļojuma bildes. :face-wink: Acīmredzot neta izmantošana tiem, kuri ir sasnieguši pietiekoši augstu līmeni, ne tikai Latvijā, bet ir arī starptautiski pazīstami ar saviem dabiem un izstādēm, vairs nav tik nepieciešama savu darbu parādīšanai.
Publicēts: 26.10.08 00:38
 citēt

Vai vispār kāds risinājums ir?

Ir - taisīt "parastas ceļojuma bildes" tālāk :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 26.10.08 01:10
 citēt
Alloxa:

Vai vispār kāds risinājums ir?

Tieši tā - nebūs jāuztraucās, ka kāds kopē. :face-wink:
Publicēts: 26.10.08 02:35
 citēt
Linkman:
Alloxa:e]

Tieši tā - nebūs jāuztraucās, ka kāds kopē. :face-wink:

Ko tur uztrukties - lai kopē, vai ir žēl... nabadzīgāks no tā taču nepaliksi. :face-wink:
Publicēts: 26.10.08 19:18
 citēt
Alloxa:Ko tur uztraukties - lai kopē, vai ir žēl... nabadzīgāks no tā taču nepaliksi. :face-wink:

Taisnība gan. Vismaz es noteikti ne. Bet vai tie, kuri ir kopējuši un norādījuši kā savējās - kļūst no tā bagātāki? ;)
Publicēts: 26.10.08 19:39
 citēt
Linkman:Bet vai tie, kuri ir kopējuši un norādījuši kā savējās - kļūst no tā bagātāki? ;)
nu, ja ne savu darbu uzdod par savu, sūdīgi gan, ja slavē, gan ja lamā.
Publicēts: 26.10.08 20:33
 citēt
haralds:
Linkman:Bet vai tie, kuri ir kopējuši un norādījuši kā savējās - kļūst no tā bagātāki? ;)
nu, ja ne savu darbu uzdod par savu, sūdīgi gan, ja slavē, gan ja lamā.
Kopētājs uzslavas paņem sev, bet lamas pārsūta patiesajam bildes autoram ar ieteikumu taisīt labākas bildes. :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 27.10.08 22:59
 citēt
1139529 - ir šobrīd skatāms, bet 2919392 - poļzovatel zablokirovan. Kas tad šeit notiek? Kāds kopē cita darbus un liek tajā pašā portālā kā savus? :face-glasses:
Publicēts: 21.11.08 14:39
 citēt
Jauns gadījums!:face-grin:

paskatieties femme galeriju....:face-glasses:
Publicēts: 21.11.08 14:41
 citēt
Vai varētu būt, ka mūsu pulkā pievienojies cienījamais Zastavkins ar pseidonīmu femme? :):face-wink:
Publicēts: 21.11.08 15:01
 citēt
REX, medalja Tev , jaunajama Sherlokam Holmsam ;-))) Ta ajau ir - aizdomiigi, ka TIk kv alitatiivas bildes te peekshnji viens naak un saak litk .. ;-)
Publicēts: 21.11.08 15:03
 citēt
dansiga:REX, medalja Tev , jaunajama Sherlokam Holmsam ;-))) Ta ajau ir - aizdomiigi, ka TIk kv alitatiivas bildes te peekshnji viens naak un saak litk .. ;-)

prieksh bloga aizdomiigi gan :D :face-monkey:
Publicēts: 21.11.08 15:20
 citēt
sundew, nu es jau teicu - te;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5