Sasar vai tad nezināji, ka ļaunie ārzemnieki parasti čeko nevienam nezināmās Latvijas fotobloga dižtalantu bildes, lai pēcāk žigli tās ar atpakaļejošiem datumiem un rediģētu EXIF publicētu kā savas? Tas tāds rūpals, jeb kults ārzemēs iraid!
Bet ja nopietni, tad šim fotoblog "autoram" ir čupām bildes, kas vizuāli ir "ļoti spēcīgi darb"i. Ej nu tagadiņās saproti cik % no tām ir zagti... Jo tie, kam sanāk pašiem šāda līmeņa bildes, parasti ar kleptomāniju un plaģiātu nesirgst... Vai arī ir jāsāk domāt - cik % vai atvainojos cik gabalas ir pašu bildes?
palaidniex:...šim fotoblog "autoram" ir čupām bildes, kas vizuāli ir ļoti spēcīgi darbi...
Es teiktu uz 5 pirkstiem var saskaitit specigus darbus un tie pashi neizskatas pec vinja.
Es piemirsu pielikt pēdiņas pie "vizuāli ļoti spēcīgi darbi"...
Lielākajai daļai pašu darbu vai nu ir megašarpenings uzlikc, vai nu nav vispār nekādas apstrādes. Daži nejaušības dēļ ir bijuši labi darbi, kurus ar pēcapstrādi varētu panākt par labiem... Bet pēdejo darbu pēcapstrādes kvalitāte neiet kopā ar 90% pārējās "daiļrades"
Nu diezi vai izrādīsies, ka šis i tās bildes autors a.k.a. tas Norvēģis Bet vispār vislielākais brīnums, ka tam autoram jau 100+ bildes... Jautājums vai visas ir zagatas, vai tikai dažas (ķip aiz škrobes, ka par viņa personigajām bildēm neviens nebalso)... Parasti jau tīri ātri šitādus lopus izķer...
Mono:Bet ja nu viņš ir aizbraucis uz to pašu vietu un nobildeejis to pashu veedekli no taada pasha rakursa un taaados pat laika apstaakljos un veicis taadu pashu apstraadi ? ...teoreetiski tachu pastaav taada iespeeja !?
aha. Un Tu esi citplanētietis. Teorētiski tāda iespēja pastāv...
Nu agrāk varēja dabūt fotobloga bildes bez fotoblog simboliņa, daudzas bildes ir ARĪ fotobloga publicētas, bet paņemtas no ctiem saitiem, kurās publicētas. Pats galvenais jau tas, ka tur neviens nepretendē uz to, ka ir šo bilžu autors!
Tas jau redzams, ka sākumā ir paša bildes, bet te pēkšņi tāds radikāls veikuma un spēju leciens... Pārak aizrāvās un pārāk smukas bildes iepatikās parakstīt... P.S. A man patīk objektīva kritika, tikai bieži vien te tādu nesagaidīsi...