forum.gif
Un atkal kārtējā zādzība..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Un atkal kārtējā zādzība..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.08 15:30
 citēt
dansiga:sundew, nu es jau teicu - te;-))))

nu ja nebuut blogs diezvai kads iedomaatos :D
Publicēts: 21.11.08 15:36
 citēt
Ko padarīsi?Mums te tāda specifika.Cilvēki mācās apgūst...zog...:face-grin:
Publicēts: 21.11.08 16:07
 citēt
Linkman:Kopētājs uzslavas paņem sev, bet lamas pārsūta patiesajam bildes autoram ar ieteikumu taisīt labākas bildes. :face-wink: :face-grin:
:face-grin:
tad jau sanāk atzīties par fenderi! :face-sad:
Publicēts: 21.11.08 16:12
 citēt
Linki pie femmes bildēm.
Publicēts: 21.11.08 16:32 labots
 citēt
uzreiz "ZAGLE, ZAGLE, ZAGLE!"! vairuma portālu (kurās arī vērtē bildes) pacienti i nesaprot, ka bildes vaig ar sevi virsū vai pašu uzņemtas un vai vērtē bildi, vai pilsoni uz tās. FOTO portālā jau itin kā nevajadzētu tā būt, bet.
mani arī apzaguši - nosaukumu nozaguši:
www.fotoblog.lv... :face-grin:
Publicēts: 21.11.08 17:18
 citēt
haralds, a tur bilde dzeesta!!!!
Publicēts: 21.11.08 18:12
 citēt
REX malacis!

Un vēl, mani pārsteidz tas, ka pēc komentāra kurā norādīta adrese no kuras fenderēts darbs, tauta turpina vērtēt!!!
Publicēts: 21.11.08 18:33
 citēt
Khmm - laikam tomēr cīņai ar zagtu bilžu publicēšanu admini nepievērš pienācīgu uzmanību. Var jau būt ka tiem liekas citādāk...

Bilžu pievienošanas laikā, laikam tas teksts - bildei jābūt savai ir jāpapildina ar lieliem sarkaniem burtiem ieliekot nulto punktu - nedrīkst ievietot zagtu - cita (sveša) autora radītu fotogrāfētu bildi!
Un jāliek tomēr pirmajā lapaspusē preventīviem nolūkiem lodiņž - pieķetras tik un tik bilžu zādzības...
Publicēts: 21.11.08 19:32
 citēt
Vispār tas ir skumji. Šorīt skatos, kas jauns ienācies - jā, te viena skudra ienākusies, pilnīgi noteikti uz izcili. Paskatos kas autoram vēl par bildēm. O, visas uz izcili!
Priekš iesācēja pārāk labi. Priekš pieredzējuša fotogrāfa normāli, bet kāda velna pēc pieredzējušam fotogrāfam būtu savas bildes jāliek tādā amatieru bilžu portālā?
Nenobalsoju, nodomāju - pārāk liela varbūtība, ka bildes zagtas. Izrādās man bijusi taisnība. Un man ir skumji, jo katru labāku bildi uztvert ar aizdomām man pilnīgi noteikti negribētos. :(
Publicēts: 21.11.08 19:43
 citēt
dansiga:haralds, a tur bilde dzeesta!!!!

značit nomīza un nodzēsa. nosaukums bija "***".

ArmandsK:pārsteidz tas, ka pēc komentāra kurā norādīta adrese no kuras fenderēts darbs, tauta turpina vērtēt!!!
nelasa vai joko vai ironizē.

vagrant:...kāda velna pēc pieredzējušam fotogrāfam būtu savas bildes jāliek tādā amatieru bilžu portālā? :(
obizjajesh! :face-wink: bet skumji ir.
Publicēts: 21.11.08 20:04
 citēt
kāda velna pēc pieredzējušam fotogrāfam būtu savas bildes jāliek tādā amatieru bilžu portālā?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 21.11.08 21:19
 citēt
sundew:kāda velna pēc pieredzējušam fotogrāfam būtu savas bildes jāliek tādā amatieru bilžu portālā?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :face-kiss:
Publicēts: 21.11.08 22:45
 citēt
īstos fotogrāfus var pazīt pēc tā,ka viņi šeit neliek bildes vispār,tie patiešām ir īstie un viņi fotogrāfē šedevrus un citu neko.
Vēl ir viena grupa,kuri sasniedz īsto fotogrāfu līmeni un pamet šo vietu,jo tas vairs nav cienīgi ielikt bildes šeit.
Publicēts: 22.11.08 07:33
 citēt
Vel jau ir arii tie kuri te bildes liek vienkaarshi pieduuriena peec.. :face-wink:
Publicēts: 22.11.08 11:14
 citēt
Vēl jau arī blogaa bildes daudz liek šizofrēņiķi, kas iedomājušies, ka ir fotogrāfi :D :face-monkey:
Publicēts: 22.11.08 13:56
 citēt
sundew:Vēl jau arī blogaa bildes daudz liek šizofrēņiķi, kas iedomājušies, ka ir fotogrāfi :D :face-monkey:

+1 hehe
Publicēts: 22.11.08 15:06
 citēt
a kaa ir ar shizofreenikjiem, bet kas neiedomaajas, ka ir fotograafi, a?;-)
Publicēts: 22.11.08 17:55
 citēt
dansiga:a kaa ir ar shizofreenikjiem, bet kas neiedomaajas, ka ir fotograafi, a?;-)

nu ar tiem viss ok :D
Publicēts: 22.11.08 18:14 labots
 citēt
ekoists:īstos fotogrāfus var pazīt pēc tā,ka viņi šeit neliek bildes vispār
ja no tiesas šajā, ne citā portālā tas notiek/notika, pēc Tevis sanāk, ka 2. EFIAP padumjo savienībā nav īsts fotogrāfs.
toties visi, kas vispār nekur neliek bildes un it īpaši tie, kas vispār nefotografē - īsti fotogrāfi.
Publicēts: 26.12.08 00:24 labots
 citēt
vainīgais/-ā: Innocence (niks laikam ar ironiju ;) )

šeit: www.fotoblog.lv...

ar tineye 260 rezultāti, bet man 4ota liekas, vai šis nebija viens no Windows Vistas bilžiem. Jebkurā gadījumā viens no linkiem: www.memoclic.com...
Publicēts: 26.12.08 01:45
 citēt
autoram ir aizsuutiits meils, gaidam atbildi
Publicēts: 26.12.08 02:11
 citēt
sundew : Vēl bēs Pieredzējušiem un arī Shizofrēniķiem ir arī labāka kategorija "Nopietnais fotogrāfs" kura pārliecība ka viņa bildes krutākas par visām JO tasītas ar KRUTĀKO kameru!:) Maitas pieredzējušie un ārī tie kas krutās kīno un foto skolas gatavojās apsolvēt mēģina oponēt un sauc šo savā satrāp ar "Diletantu" bet algsviens "Nopietnais netogārfs" nekad nepiekāpjas!:) reinistraidas.lv...
Publicēts: 26.12.08 02:31
 citēt
dansiga:haralds, a tur bilde dzeesta!!!!
kur, kāda bilde?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: