uzreiz "ZAGLE, ZAGLE, ZAGLE!"! vairuma portālu (kurās arī vērtē bildes) pacienti i nesaprot, ka bildes vaig ar sevi virsū vai pašu uzņemtas un vai vērtē bildi, vai pilsoni uz tās. FOTO portālā jau itin kā nevajadzētu tā būt, bet. mani arī apzaguši - nosaukumu nozaguši: www.fotoblog.lv...
Khmm - laikam tomēr cīņai ar zagtu bilžu publicēšanu admini nepievērš pienācīgu uzmanību. Var jau būt ka tiem liekas citādāk...
Bilžu pievienošanas laikā, laikam tas teksts - bildei jābūt savai ir jāpapildina ar lieliem sarkaniem burtiem ieliekot nulto punktu - nedrīkst ievietot zagtu - cita (sveša) autora radītu fotogrāfētu bildi! Un jāliek tomēr pirmajā lapaspusē preventīviem nolūkiem lodiņž - pieķetras tik un tik bilžu zādzības...
Vispār tas ir skumji. Šorīt skatos, kas jauns ienācies - jā, te viena skudra ienākusies, pilnīgi noteikti uz izcili. Paskatos kas autoram vēl par bildēm. O, visas uz izcili! Priekš iesācēja pārāk labi. Priekš pieredzējuša fotogrāfa normāli, bet kāda velna pēc pieredzējušam fotogrāfam būtu savas bildes jāliek tādā amatieru bilžu portālā? Nenobalsoju, nodomāju - pārāk liela varbūtība, ka bildes zagtas. Izrādās man bijusi taisnība. Un man ir skumji, jo katru labāku bildi uztvert ar aizdomām man pilnīgi noteikti negribētos.
īstos fotogrāfus var pazīt pēc tā,ka viņi šeit neliek bildes vispār,tie patiešām ir īstie un viņi fotogrāfē šedevrus un citu neko. Vēl ir viena grupa,kuri sasniedz īsto fotogrāfu līmeni un pamet šo vietu,jo tas vairs nav cienīgi ielikt bildes šeit.
ekoists:īstos fotogrāfus var pazīt pēc tā,ka viņi šeit neliek bildes vispār
ja no tiesas šajā, ne citā portālā tas notiek/notika, pēc Tevis sanāk, ka 2. EFIAP padumjo savienībā nav īsts fotogrāfs. toties visi, kas vispār nekur neliek bildes un it īpaši tie, kas vispār nefotografē - īsti fotogrāfi.
sundew : Vēl bēs Pieredzējušiem un arī Shizofrēniķiem ir arī labāka kategorija "Nopietnais fotogrāfs" kura pārliecība ka viņa bildes krutākas par visām JO tasītas ar KRUTĀKO kameru! Maitas pieredzējušie un ārī tie kas krutās kīno un foto skolas gatavojās apsolvēt mēģina oponēt un sauc šo savā satrāp ar "Diletantu" bet algsviens "Nopietnais netogārfs" nekad nepiekāpjas!reinistraidas.lv...