forum.gif
Canon 350D/Rebel XT izjaukšanas pamācība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Canon 350D/Rebel XT izjaukšanas pamācība
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.08 19:17
 citēt
Sanāca pašam nepieciešamība izjaukt savu 350D, jo iesprūda diafragmas podziņa, un atradu šādu pamācību astro.ai-software.com... Vienīgi nepiekrītu, ka tur vienā epizodē jāizlauž maziņš robiņš, lai tiktu skrūvei klāt. Jo ļoti eleganti var noņemt arī priekšējo paneli un tai skrūvei tikt klāt (ja jau ir ticis tik tālu, tad tā procedūra jau vairs raizes nesagādā. Un vēl es izlaidu visus soļus, sākot no 12, jo man šoreiz tur nevajadzēja līst (man vajadzēja noņemt priekšējo paneli).
izjaucu, saliku, un iet bez raizēm.
Publicēts: 20.10.08 19:36
 citēt
Drosmīgi... :) Es laikam īsti pats nemēģinātu līst iekšā..
Publicēts: 20.10.08 20:11
 citēt
Nu Canon serviss ar īpašu atsaucību neizceļas, tāpēc neelektronisku problēmu dēļ nav vērts ne laiku, ne nervus tērēt. Pie tam izjaukt, sataisīt podziņu un salikt atpakaļ aizņēma ap pusstundu. Kopš biju reiz iedevis profesionālā un normāli aprīkotā servisā SIGMA objektīvu sakopt, atpakaļ saņemot vēl sliktākā kondīcijā (pareizāk, pilnu ar putekļiem), metu mieru megaticībai par fototehnikas smalkumu... Līdz šim kaut kā ir paveicies pašam galā tikt. Googles tantei tikai jāpaprasa :face-smile:
Publicēts: 20.10.08 21:26
 citēt
Teikšu kā ir, raksts un pamācība vienkārši satriecoša!!! Ok, ar šitādu pamācību izjaukt un salikt šādu verķi var un bez problēmām, bet pašās beigās ir redzams, ka tiek ņemta nost CMOS matrica un tiek mainīts kaut kāds matricas filtrs pret biezāku, līdz ar to jāmaina matricas atrašanās vieta pret fokusēšanās vietu... Tas ir pa dziļu :)
Publicēts: 20.10.08 22:24
 citēt
Varbūt tas arī ir veids kā pielabot front/back fokusu.
Publicēts: 20.10.08 23:01
 citēt
instrukcija kā nomainīt sensora filtru :)
www.lifepixel.com
andre bij raksts par šo lietu.
Pats mainīju un galvenais nesajaukt nevienu skrūvi :) . Pēcāk sadauzīju foči pašu :) .
Publicēts: 22.10.08 10:01
 citēt
Tā īsti gan nesapratu, nafig vispār aiztikt to nabaga sensoru...Bet ne par to bija stāsts. Pamatideja ir tajā, ka izjaukt un salikt var da jebko. Ja tikai ir reāla vajadzība un iemaņas, tāpat vien aiz neko darīt labāk neuzsākt.
Publicēts: 22.10.08 10:54
 citēt
aviators:Tā īsti gan nesapratu, nafig vispār aiztikt to nabaga sensoru...Bet ne par to bija stāsts. Pamatideja ir tajā, ka izjaukt un salikt var da jebko. Ja tikai ir reāla vajadzība un iemaņas, tāpat vien aiz neko darīt labāk neuzsākt.

Matricai priekšā ir IR Cut filtrs, kuru cilvēki dažreiz grib dabūt prom no turienes...
Publicēts: 22.10.08 11:29
 citēt
aviators:Tā īsti gan nesapratu, nafig vispār aiztikt to nabaga sensoru...

Paskaties linku kuru iemetu! Ja gribi fotogrāfēt IR bildes ar īsu shutter laiku , tad nāksies mainīt pret IR filtru.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):