Man tik tā ienāca prātā, interesanti, kurus lietotājus apmeklē vairāk, kurus mazāk. Kopš parādījusies "fīča" MANA VĒsTURE, ir arī tāds pigors, kā "Šodien tavu (ar mazo burtu) profilu ir apskatījuši xx lietotāji". Būtu vismaz kaut kāds tops, kur var sacensties ar apmeklējuma statistiku! Varētu redzēt, kāds ir maksimums apmeklējumu un tā... Man šobrīd (šodien) ir 53. Cik jums? Kādam(kādai) ir 100? Mož 1000?
Nē, nē, tikai par 1u. Respektīvi 58. Lutums tikai čekoja gaismas. Rezultātā sanāca arī bildes pāris. Ja ievish tik ļoti nepatīk šitādas te (ar parūku un tā), varu nomainīt uz kaut ko citu. Ko tik ievish dēļ neizdarīsi! Mainīt?
alvils: Lutums tikai čekoja gaismas. Rezultātā sanāca arī bildes pāris. Ja ievish tik ļoti nepatīk šitādas te (ar parūku un tā), varu nomainīt uz kaut ko citu. Ko tik ievish dēļ neizdarīsi! Mainīt?
Un es sapratu, ka Lutums bildēja, nē Lutums tikai ar gaismām niekojās, kā galu galā izrādās
Zini, ne jau parūkā ir vaina, ja kas
Ui, ko Tu! Galīgi nepretendēju uz Tava unikālā stila grozītāja godu
P.S. Tu vienmēr tā dari - kad kāds skuķis ko iepīkstas, tā uzreiz meties visu padarīšanu piedāvāties grozīt?
kad beigsies statistikas mērīšanās, tad iesim piemājas dārziņā un kā filmā "Cilvēka bērns"mērīsimies dzīvē? hm, Alvil, traukiem.lv apmeklējuma statistiku negribi sākt publicēt un atsevišķu tēmu par to taisīt?
Nu tiešām Alvil, tā kā bērns. Tevi laikam tikai statistika, reitingi un vietas uztrauc, nez, ir grūti tā dzīvot?
Tev vajadzēja būt pagodinātai par to, ka Tevis dēļ nomainu bildi, nevis braukt augumā, ka es liecos, kur vējš pūš. A vējš ta nepūš. Tu taču nelūdzi man nomainīt bildi!
Varētu padomāt, ka liela māksla - savākt apmeklētāju statistiku. Vajag tikai dažās minūtēs uztaisīt skriptu, kas apskata katru no fotoblog reģistrētajiem autoriem un daļa no tiem noteikti "paskatīsies atpakaļ" Vēl palīdz, ja forumā ievieto kādu demagoģisku, bet tukšu tēmu
luchiks:labi nepazīstu, tas tiesa. Runāju tikai par to, kas acīmredzamais :P
Tavas acis mani vienreiz mūžā redzējušas un tad pat manāmi aizmiglojušās. Kaut viena saruna mums bijusi zem četrām acīm? Nav gan. Spriedelēt par personām pēc čata (virtuālām) aktivitātēm, un šos spriedumus nosaukt par acīm redzamiem, manuprāt ir vairāk nekā aprobežoti. Nekā personiska!