forum.gif
Polaroid fotokamera, papīri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Polaroid fotokamera, papīri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.08 18:29 labots
 citēt
Pērku šitās lietiņas.

It kā.

Principā - gribu apzināt piedāvājumu, cenas un tā.
Nu jā, tad piedāvājat.

Bet esmu jau gandrīz pircējs - ja ne uzreiz, tad pēc nedēļas.
Publicēts: 21.10.08 18:36
 citēt
labu rītu saka saule....
tu zini cik veidu viņi ir?
tas ir tas pats, kas uzrakstīt - pērku digitalo fotokameru no o,3-22 pix, izskatīshu visus pied.
Publicēts: 21.10.08 18:39
 citēt
Labu rītu saka vējš.

Aptuveni zinu.

Bet es tiešām vēlos zināt, kas ir pieejams "uz vietas".

No ārvalstīm pasūtīt jau visu ko var, bet tik daudz laika man arī nav.
Publicēts: 21.10.08 18:40
 citēt
tad varbūt uzraksti kadu formātu gribi
Publicēts: 21.10.08 20:45
 citēt
nav tik būtiski.

šoreiz svarīgs ir process.

t.i., polaroīdu sistēma.
Publicēts: 22.10.08 11:38
 citēt
niko a zini, ka šīs sistēmas arī atšķirās?

kādu gribi - ar noplēšamu negatīvu vai bez?
Publicēts: 22.10.08 11:56
 citēt
WMWMW:Kā parasti, cilvēkiem mājās ir 100 nelietotas Polaroid sistēmas, tik nevar izlemt, ko tieši pārdot. :)

Wot, wot... :D
Publicēts: 22.10.08 15:42 labots
 citēt
Nezinu, protams, priecāšos, ja kāds pastāstīs.

..bet.

WMWMW:Kā parasti, cilvēkiem mājās ir 100 nelietotas Polaroid sistēmas, tik nevar izlemt, ko tieši pārdot. :)

nu jā, neesmu saņēmis nevienu piedāvājumu, bet mani spiež izvēlēties - tādu vai tādu.

man galvenais, lai bilde iznāk ārā.

kad būs piedāvājums tad arī skatīšos, kas konkrētam lācītim vēderā un vai man tas der.

tas nav nekāds parasts digitālais ziepjutrauks vai pat filmu ziepjutrauks, kurus teju met pakaļ.
un tiešām IR no kā izvēlēties.
Publicēts: 22.10.08 15:44
 citēt
Taisīsi Pinhole no kurpjukastes? :)
Publicēts: 22.10.08 15:47
 citēt
nē, nē.

vienkārši vēlos paniekoties.
sporta pēc.
Publicēts: 22.10.08 18:13
 citēt
Starpcitu, cik atceros polaroids taakaa vairs papiirus utt nerazjo un nerazjos.. vieniigi taads siikums ka vinji esot sarazjojushi gandriiz naakamajiem 10 gadiem ka pietikshot.. :D

Netaa parokoties preciizaaku info varees atrast..
Publicēts: 23.10.08 12:55
 citēt
lielajās masās šī lieta dalās amatieru un pro līnijās

amatieru paciņā ir 10 bildes un baterijas zipenei + motoram - un ir nepieciešama pati kamera kuru par 1Ls. var nopirkt pieņemsim Lāčplēša 56 - bilde parādās zem celofāna kārtas, nekas nav jātīsta, kamera nav vadāma - kvalitāte smagi zem telefona iespējām

pro paciņā ir 11 bildes, bez bačām, bet ar attīstāmās ķīmijas maišeļiem un noplēšamu negatīvu - bildēt var ar jebkuru midi vai lielā formāta kameru kurai ir pieejama polaroida pakaļa - pēc bildēšanas bilde raujās caur pakaļā iebūvētiem valča rullīšiem tādējādi vienmērīgi izspiežot tīstāmo ķīmiju - tīstīšanas laiki ir tabulā uz papīra iepakojuma - kvalitāte nesalīdzināmi augstāka, bet tomēr bezcerīga

var jebkuru polaroida pakaļu izmantot vienkārši par kaseti kas notur gaismasjūtīgo plakni taisni un nodrošina attīstīšana - tādējādi var bildēt ar kurpjukasti kā ieteica palaidniex un tu nezkāpēc nesaprati

kurpjukastes cauruma vietā var izmantot jebkuru objektīvu kas nosedz papīra laukumu - šinī gadījumā nav nepieciešama midi vai lielā kamera

nesalīdzināmi labāki rezultāti ir bildējot ar papīra negatīvu polaroīda vietā - skannējot bildi no 9x12 mierīgi var drukāt 45x60cm - šis process ir arī padsmit reizes lētāks - tiesa melnbalts un ar zemāku jūtību

polaroīda kasetes pērk jaunas jo šim tautā sen izmirušam formātam nevar būt derīgi negatīvu krājumi pie ierindas iedzīvotājiem

amatieru paka šķiet maksā 13-15Ls. pro 9-12Ls.

tirgo tās Polaroid pārstāvniecība Dzirnavu 135 tel.: +37167280969

identisku produktu pro pakai var dabūt Fuji bodēs, bet lietot to var šķiet tikai ar Fuji 4acu kamerām kuras bildē 4 pasesbildes uzreiz (tādi stroķi ir arī Polaroid un arī tos pa limonādi var dabūt Lāčplēša ielas bodē - optika šķiet plastmasas - rezultāts baiss)

varu tev piedāvāt polaroida pakaļu Mamiya RB kamerām - varēsi knipsēt 7x7cm bildes pa 1.20Ls. gabalā - jāpiezīmē, ka attīstīšanas process drausmīgi smird

tikai šajā gadījumā tev jāprot saprast kā darbojas fotoaparāts

labāk amatieru kamera - lai arī 1.5Ls. par 8x8cm bildi toties nekas nav jāzin - atceries tik, ka jābildē pa dienu un garantēti dabūsi krāsainus pleķus uz kartiņas - tiesa tie savu krāsu laika gaitā maina, balē u.t.t.
Publicēts: 26.10.08 12:52
 citēt
nez kur palika polardotaajs...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):