petersonsphoto:Haiduks laikam neriskē (nu, svara kategorijas un tā)...
par ko runa?
par ko runa?
ArmandsK:Vēl netrūka lai es uzbrauktu, kādā sakarā? Mums tak ar Tevi nekādu savstarpēju tjorku naf
Jaf teicu, tu bildē pa smuko, un ļauj to darīt citiem, bet viņš www.fotoblog.lv... Vai ko tādu cilvēks bez novirzēm var izdomāt ! ??? Es nekad neiesāku- bet parādu arī man naf
Jā,es ar labprāt būtu,ja laicīgi atlidošu no SomijasLabprāt pakarsētos pirtiņāEh ko jūs te ķildojaties,visiem ir dotas iespējas,tikai jautājums,kurš to realizē,kurš ne..................?!
ziepiic:man jau patik te foruma sedet un diskuteet, bet esmu pamanijusi ka laudis te maldas starp rindinjam...
Es piekritu METRAPOLEI!!!
HAiduka pirtinas ir jaukas, un lai tur tiktu nemaz nav japules tik labi jauzvedas!! viens jauks pasakums kur var satik un ieraudzit blogieshus seja! ArmandK Tev ar deretu piekapt!
...nez nez kā jājūtas, lai pa baram pa pliko bildēšanai izmesties aiz ņefig darīt (garlaicības).... bet nu katram sava sāpe- vienam izmesties pa baram- otram pabildēt pa baram, trešam iedzert pa baram, a ceturtam dajebko, tik- pa baram...
tiem, kam pari 18 iesaku paskatīties ko piedāvā Suze Randall, W4B, Femjoy, MetArt- resursi, kur ir daudz kvalitatīva materiāla pēc darba ar kailu modeli un bez pārliekas moralizēšanas
nu jā... katrs savu seksualitāti izpauž kā pieprot... tā jau ir- ekshibicionisms un vuārisms iet roku rokā... un atrod visdīvainākas "kolektīvās" formas.. pirtiņās, annamarijās... publiski taču, atklāti, tātad akceptējami no citu puses... estētiskā rezultata pamaz... pareizāk, rezultāts ir kā formala atskaite- atkal publikai...
man tomēr tīk, ka publicēju tikai to, ko modelis pats ļauj rādīt publikai.... un kas man arīdzan šķiet rādāms. nemaz nav jabūt plikai pakaļai vai krūšu galam tuvplānā, pretenzijām uz kruto māxlu vai kā. ir jabūt saturam un formai- gan situācijā, gan tās atspoguļojumā...
ziepiic> pag pag... tu jau man gribi dot... kad piedāvāšu tev, tad prasīšu kas tev garšo...
...pirtiņai jau nav ne vainas pašai par sevi... lamatas jau izliekam sev paši un neapzinoties (nevēloties apzināties) paredzamās sekas rīcībai... tikai realitāte sāk darboties tad, kad viss ir sad.rsts un nav kur sprukt. un dažkārt to ietekmē tāds nieks kā pirtiņa- aiz garlaicības vai vēlēšanas padižoties...
... gan jau, ar laiku man būs iespēja parādīt šo to... manuprāt- skaistu. un tas ir primāri. ja tas izraisīs kādā galvā "sadomāšanos"- neko darīt... tāda ir cilvēka dzīvnieciskā puse. un sievietes IR skaistas vīrieša acīm. bet manos darbos skatītāja sadomāšanās nepieciešamība nav un nebūs primārā motivācija. nu, varbūt dažreiz
ziepiic> paldies par cepumu!... še tev arī- ar šokolādi .
ziepiic: par ko???
es -par estētiskajām un moralajām kvalitātēm... pret slēpta svinga kluba uzdošanu par mākslas akadēmiju vai (nu kaut vai) arodvidusskolu... par lietām savos vārdos un par patiesu attieksmi pret tām...
es ceru, ka Haiduks mani ar ar mietu nedzīs, ja pieteikšos... bet pieņemšu arī viņa atraidījumu... taču- man ir svarīga PASĀKUMA MOTIVĀCIJA (vai tās trūkums), lai izlemtu par dalību. tā teikt- virtuālais tests...
jā, un vēl... es nevienu nemācu, jo īpaši- kā jadzīvo... es paužu viedokli par metodēm un motiviem, kas ir rakstīti augstāk- melns uz balta... pie reizes- dalos ar savām pārdomām- bez trīskāršas samaksas...
atvēru jaunu iepakojumu (ar šokolādi) tēja šodien beigsies, uz bodi iet negribas
Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas? vienkārši- jā vai nē... metodes nav svarīgas, svarīgs šoreiz ir princips...
vai, cik dusmīgs... es neesmu teicis, ka tu esi izvirtulis... es teicu, ka kolektīvie plikumu izrādīšanas pasakumi ir amorāli- tas gan. jebkuri publiski klajas seksualitates izrādīšanas pasākumi ir amorāli- vai tas būtu praids vai annamarija vai pirtiņa. un tamdēļ nevajadzētu to saukt par skolu...
redzi, kailfoto ir visai.... trejādas dabas- ja tā varetu teikt. 1) modelis vēlas sev bildi un lieto fotogrāfu 2) fotogrāfs lieto modeli sava radošā potenciāla realizācijai 3) ir sadarbība citu variantu nav. un atskaite ir darbs, bilde. bildes paliek arvienu kvalitatīvākas, interesantakas... attīstās gan mdelis, gan fotogrāfs. ja nav attīstības- darbošānās procesa dēļ. pašapmierināšanās. bez rezultāta... nu, ja rezultāta ideāls ir šejienes vērtētaju atzīmes, tad es saprotu tevi un mani argumenti ir atsaucami...
otra lieta- motivācija, lai veidotu kailfoto. es REDZU tā paša Arhipova motivāciju viņa bildēs. un viņa meistarklašu dalībnieku bildēs redzu ARHIPOVA, ne viņu pašu motivāciju. tavās pirtsbildēs es to NEREDZU un izlasīt es varu- atpūšamies ar fotoaparātiem. un es saprotu, ka motivacija ir "pofigistiska". protams, ja tu iekļautos taja vecuma kategorija, kad sievietes ķermenis vēl nav iepazīts un tā, tad katra tāda reize nestu jaunas atklasmes... bet es REDZU, ka tā ir tikai tada "celīša paglaudīšana"... nu kaut vienu patiešām spēcīgu pirtsbildi parādi- pilnīgu un noslīpetu rezultatu, ne skici, uzmetumu. lai nav kur piesieties. lai es rindā gribētu stāvēt uz pirtiņu, galu galā!
man patiešām nav nekas pretī ne pret tavam organizatora spejām, ne pasakumu pašu par sevi. bet katram pasakumam ir jābūt tomer jēgai... ja pirtiņas jēga ir iepazīties vai parunaties- saprotu. bet pričom te trīskarša samaksa? skan jau patiesībā kā itāļu papus noteikumi. vai tad ne?
trešā lieta- par dzimumdzīvi es vienkarši dalījos pardomās. ja tu tās attiecini uz sevi- tur ir tavs vajais punkt, ka tu pats saki- "sāpe". esmu viņu izsapējis un sev noskaidrojis kas un kā. un tamdēļ pilnīgi mierīgi varu par to runāt, diskutet, uzklausīt argumentus un viedokļus. bez kompleksiem un bez aizspriedumiem- ar parliecību un zināšanām... neflirtējot pats ar sevi, nedz lūdzoties pec sexuālas žēlastības.... mana sexuālā attieksme ir patiesa un tiek darīta zināma personīgi, konkrēti. formas un objekta izvēli atstāju sev.
nu, bija man darīšana pie Tērvetes pasākuma, būs arī citi. kad būs gatavi- tad teikšu. ko nu plātīties... ir daži komerciāli projekti- gan realizēti, gan pusratā... par tiem paklusēšu- ir un viss...
pirmā partija arī ir tavs ienaidnieks? man ne, tikai viņi patiešām nesaprot, ko viņi dara... partiju būšanas atmetu pēc 1991.g barikadēm, kad zaudēju visas ilūzijas par šīs zemes politiķiem (esot ļooooti tuvu klāt viņiem)
būtu labi, ja vienam argumentam diskusijā tu neizmantotu divu dažādu domu miksli ko paužu šajā forumā- 1) pardomas par sexuālajiem dzinuļiem, sublimācijas metodēm par aizsegu izmantojot fotografiju un 2) kvalitatīvo "Haiduka pirtiņā" tapušo bilžu visparējo analīzi
petersonsphoto:Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas? vienkārši- jā vai nē... metodes nav svarīgas, svarīgs šoreiz ir princips...
bet tikai par to- kur tu ņēmi, ka tev var būt princips???
ir jautājums, kas prasa viennozīmīgu atbildi. tu atbildi ar pretjautājumu galīgi ne pa tēmu... man it kā nekas nav pretī pret žīdiem (nu, dažus aizskar šāds tautības nosaukums), bet... žīdiski kkā... nu kā aņukā- - Ābram, cik pulkstens? - A cik vajag?
un tomer tu neesi atbildējis uz vienkāršu jautājumu:
Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas? vienkārši- jā vai nē...
(tikai nesaki, ka nesaprati to KĀRTĪGI sava pasākuma kontekstā... neesi liekulis... pats uzprasījies uz šo piebildi)
p.s. man nekas nerēgojas un nevienu negribu mācīt, vnk interesējos par motivāciju... tev sagādā problēmas atklāta atbilde par motīviem, kapec tu to dari? es tomēr prasu par PUBLISKA pasakuma ievirzēm... jebšu tur ir vēl zemūdens akmeņi?
p.p.s. nebrīnīšos, ja tu turpmāk apgalvosi, ka... labi, ko te par "kas būs, ja būs"... skatīsimies uz faktiem...
petersonsphoto:labi, esmu nenormāls- tavā izpratnē. lai tā būtu.
un tomer tu neesi atbildējis uz vienkāršu jautājumu:
Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas? vienkārši- jā vai nē...
(tikai nesaki, ka nesaprati to KĀRTĪGI sava pasākuma kontekstā... neesi liekulis... pats uzprasījies uz šo piebildi)
p.s. man nekas nerēgojas un nevienu negribu mācīt, vnk interesējos par motivāciju... tev sagādā problēmas atklāta atbilde par motīviem, kapec tu to dari? es tomēr prasu par PUBLISKA pasakuma ievirzēm... jebšu tur ir vēl zemūdens akmeņi?
p.p.s. nebrīnīšos, ja tu turpmāk apgalvosi, ka... labi, ko te par "kas būs, ja būs"... skatīsimies uz faktiem...
Nevaru iebraukt tekstaa par Kaartiigu pozeeshanu... tur var daudzus variantus sadomaat,ka vnk beigaas esi auzaas...