Haiduka pirtiņa - darbs ar modeli (liem) Otradien 28. 1o. 2oo8.g. 18.00- 24.00
Dalības maksa 10 ls...
Pieteikšanās un visa saraste tikai PM Spams un WMWMW tepat...
Pasākuma mērķis ir 1. fotografēšana- būs modeļi dažādu žandra fotografēšanai. 2. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana. 3. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins. 4. Var ņemt līdzi KĀDU MODELI (bezmaksas ieeja), ja pozē KĀRTĪGI , ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
telefons-26800865 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karte te www.fotoblog.lv...
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
divirajonicetraspez*s@foto.lv
Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 <divirajonicetraspez*s@foto.lv>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table (state 14).
Briedi, man, piemēram, neinteresē reklāmas laukumi uz briežiem, bet iespēja 2 rajonos sasniegt plašāku mērķauditoriju kā ievietojot reklāmu "Kas notiek Latvijā" gan ir kārdinoša
ziepiic:pfff.. lasu tos pedejos tekstus.. neko nesaprotu .. laikam bushu nogurusi uz vakaru!:face-plain:
necenties saprast... zoodārzā es nekad necenšos saprast būrītī notiekošo, tikai skatos, klaunu tāpat... un nekad nezināsi, kādsa būs nākamā viņa dullība
Nez, man visi šie kreisie topiki šķiet nievājoši, kā arī pats fakts, ka tekstus te vērtē vairāk un nopietnāk, kā fotogrāfijas, tādēļ arī mana attieksme ...
Man nav paranoja, bet laba atmiņa - pirms kāda laiciņa dāmīte ar niku MartinyBabe vai MartiniBabe iespamoja manā viesu grāmatā un privāti, nepareizi rakstot manu vārdu kā "sendijs", privāti rakstītajā pat neaizmirstot lietot caps lock.
IvetaK - nez kādēļ Tu uztvēri tikai vienu domu un to pašu nepareizi no visa manis teiktā?
Savu pirmo ierakstu šajā tēmā es veltīju Tev kā atbildi uz "Par tāda vieda komentāriem NO manis WMWMW saņem to izcili, ko bildēs nevaru piešķirt... " un uztver to kā gribi. Kas attiecas uz kreisajiem topikiem - šī ir kāda pasākuma reklāma, un te aicināja spamot. Sākums man izskatās pārliecinoši "kreiss"
Bet pirts veļas mazgāšanā gan nepiedalos, par šo tēmu meklē citus oponentus
MartiniBaby (jā, atcerējos pareizo niku ) - es jau reiz Tev rakstīju, bet atkārtošos vēlreiz - gribi diskutēt ar mani, iemācies rakstīt un izteikties kā pieaudzis cilvēks. Visu gaišu!
ziepiic:Sendij Sendij Sendij !!! Tu gadijuma realaja dzive neesi gramatvedis!!!
Tavi teksi jau sak lidzinaateis dreef teksitem ka tik nebusi vina klons...
Prieks ka tā! Lai veicas domubiedru pulka vairošanā!
IvetaK:
O, tad es atvainojos, ka ne tā sapratu, Bet komentārs tiešām šķita ļoti smieklīgs, un man ir parasts, darīt savu patiku zināmu autoram...var jau to vērtēt kā spamu, manuprāt te viss lielos vilcienos tāds ir...
Nevajag man oponentus, es līdzdomātajus 100 reiz labprātāk rodu.
Lasu un priecājos-cik jautri te iet! Paši izdomā,par ko "uzvilkties" un tad dod tik vaļā.... Man neskaidra viena lieta-kāpēc tāda netīksme pret kailfoto? Vai dažiem kādi kompleksi vai cits iemesls? Pievienojos IvetasK viedoklim,ka ne katrs var aktus taisīt. Un vēl, kāpēc latviešiem tāds niķis-dedzīgi noliegt to,par ko pašiem nav ne mazākās nojausmas? Laikam jau tāpēc,lai nebūtu garlaicīgi. Nezinu,kas ir šī pirtiņa un diezvai arī to kādreiz klātienē izbaudīšu,bet gan jau tur ir arī daudz kā laba. Šodien pat-bija blogā dažas kailfoto bildes,kas bija aci piesaistošas un dažas(viena) ne visai... Arī portretu bija-starp citu,arī labi portreti ne visai bieži sanāk pat labiem profesionāļiem. Fotoblogā esmu,jo te ir jautri un interesanti. Daudz iesaistīties nevaru,ka nedabūju "pa cepuri"no kāda,jo pati neko neesmu fotogrāfējusi,bet citus kritizēju. ceru,ka nevienu neaizvainoju.
IvetaGo:Lasu un priecājos-cik jautri te iet! Paši izdomā,par ko "uzvilkties" un tad dod tik vaļā.... Man neskaidra viena lieta-kāpēc tāda netīksme pret kailfoto? Vai dažiem kādi kompleksi vai cits iemesls? Pievienojos IvetasK viedoklim,ka ne katrs var aktus taisīt. Un vēl, kāpēc latviešiem tāds niķis-dedzīgi noliegt to,par ko pašiem nav ne mazākās nojausmas? Laikam jau tāpēc,lai nebūtu garlaicīgi. Nezinu,kas ir šī pirtiņa un diezvai arī to kādreiz klātienē izbaudīšu,bet gan jau tur ir arī daudz kā laba. Šodien pat-bija blogā dažas kailfoto bildes,kas bija aci piesaistošas un dažas(viena) ne visai... Arī portretu bija-starp citu,arī labi portreti ne visai bieži sanāk pat labiem profesionāļiem. Fotoblogā esmu,jo te ir jautri un interesanti. Daudz iesaistīties nevaru,ka nedabūju "pa cepuri"no kāda,jo pati neko neesmu fotogrāfējusi,bet citus kritizēju. ceru,ka nevienu neaizvainoju.
Jā šādi tiktu veidoti ķirurgi- mēs sen būtu jaf bez ķirurgiem Viņi asistē, sāk ar vieglākiem griezumiem... bet GRIEŽ!!! Un par aktu bildi, kā par vijoli- visi var spēlēt, bet daži kad spēlē ir patīkami klausīties
WMWMW - a ka tu doma, vai pagarshojot istu pienu, videjais latvieties nepateiktu, ka negarshigs, un nepastieptos pec "Lases" pakas? Vai normals cilveks vel zina, ka garsho rugushpiens? ta ka to saskabshanu var ari garam palaist. uz bifidohujvido bakterijam un aktiivajaam piedevaam norakstiit.
no lapas www.fotoblog.lv... palūri Portreti, kad šito pārsitīsi blogā, tad turpini d..., bet pagaidām klusē!!! Man meitenes ir teikušas, ka tev ir problēmas , bet pēc tava pēdejā topika... sāku viņām ticēt
no lapas www.fotoblog.lv... palūri Portreti, kad šito pārsitīsi blogā, tad turpini d..., bet pagaidām klusē!!! Man meitenes ir teikušas, ka tev ir problēmas , bet pēc tava pēdejā topika... sāku viņām ticēt
No meitenēm esmu dzirdējis ko pretēju Bet man PO , tās ir jūsu razborkas
te ir ko skatīties? ideja laba, izpildījums (te vemša mūlītis derēja)
abet, Haiduk, kādreiz arī tavā pirtiņā ienākšu... neņem ļaunā... nu, lai redzesloku paplasinatu un tā... pa baram jau nez kā bildēt gribēsies, bet neko nekad jau nevar zināt...
No meitenēm esmu dzirdējis ko pretēju Bet man PO , tās ir jūsu razborkas
Man naf razborku, bet vienmēr jaf divu gadu garumā esmu spiests atbildēt uz viņa izlecieniem un uzbraucieniem, un visi ir līdzīgā formā- vai normāls cilvēks bez novirzēm tā uzvestos??? Ja puikam skauž, lai atklāti pasaka. Kāpēc nekad naf uzbrauciena no tevis??? Tāpēc , ka TEV NAF PROBLĒMU