forum.gif
Haiduka pirtiņa- darbs ar modeļiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa- darbs ar modeļiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.08 01:43
 citēt
atbildes joprojām nav...

Haidukam sāk rēgoties visur viņa pirts- visos topikos.... paranoja vai marasms?... (jautājums retorisks- atbilde nav nepieciešama)
Publicēts: 27.10.08 07:25 labots
 citēt
:):):)
Publicēts: 27.10.08 08:38
 citēt
citāts no armēņu radio:
"dļa asobļiva ņipaņatļivix, to biš tupix, pavtarjaem vapros..."
citāta beigas

Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas?

p.s. vai tiešām šī vienkāršā jautājuma dēļ pasākums brūk? eu, nebaidās taču.... tur nevienu neēdot- ir raxtisks apliecinājums no namatēva... ko var ņemties pa sīkumiem?....

p.p.s. katrai vietai savi noteikumi... katram topikam sava tematika... katrai rīcībai savas sekas... katram jautājumam sava atbilde...
Publicēts: 27.10.08 09:16
 citēt
tā, parlasīju vēlreiz šo lapu...
"Tu saki, ka publicē tikai to, ko modelis atļauj, tādejādi UZSVEROT, ka mēs publicējam neatļauto..." 20:14
apgalvojums nepatiess, manipulatīvs, nebalstīts uz faktiem

"Atbildēt var uz normālu cilvēku normāliem jautājumiem!!! Uz šitik stulbi noformulētu..." 23:38
tiešs frontāla uzbrukuma mēģinājums, uzspiežot interesentiem apgalvojumu par jautātāja "nenormālību un stulbumu". manipulatīvs un nebalstīts uz faktiem...

"izzīdi tekstu no pirksta" tad pat 23:38
manas pārdomas bija par motivāciju un kvalitatīvo analīzi- nekādu tekstu, ne citātu. atkal manipulatīva vēršanās pret "gadījuma lasītāju" cerībā, ka viņam nebūs laika visu izlasīt. uz faktiem nav balstīts

"bet tev visur plikie, maniaki un sex noziegumi rēgojās !!! Tik tālu jaf esi nonācis, ka jaunu stulbu topiku atvēri" tad pat 23:38
klaji apvainojumi un meli- pat nenoskaidrojot, nemēģinot iedziļināties viedoklī. atkal vērsts uz manipulācijām ar gadījuma lasītāju. faktu pamatojumam NAV!

"tev nerēgojās pirtuks, tev rēgojās masveidīgie modeļu apēšanas skati !!! ...tu uzrāvi uz ātru roku topiku, kurā debatējamo jautājumu noformulēji desmitgadīga bērna līmenī" 7:25 (labrīt, Saule!)
atkal manipulācijas ar neesošiem "faktiem" un apelacija pie jautajuma nenopietnības... atsaucība liecina par pretējo....

ko lai piebilst?....
Publicēts: 27.10.08 09:16
 citēt
petersonsphoto: ... tur nevienu neēdot ...
arī nogalinātu dzīvnieku miesu ne? pasākums veģetārs?
Publicēts: 27.10.08 12:46
 citēt
WMWMW:... foto viņam nu jau nozīmē TIKAI kailfoto.
foto vispār vai savu foto domājot. melš, ka esot 1 fotogrāfs, kurš nekad neko citu, kā tikai izsmēķus pepeļnicās neesot bildējis.
Publicēts: 27.10.08 13:08 labots
 citēt
Schnircks:Haiduk, par A-M pasaakumu gan Tev nepiekriitu

Arī es par šo pasākumu nedomāju neko ļaunu, bet tur ir tieši šī indivīda pieminētais fakts... bars ap modeli- un tas ir attainots fotogrāfijās. Es tur nesaskatu neko nosodošu, kā te tie divi tipiņi!!! Un tāpēc arī pieminēju šo (vienu no visaugstākā līmenī noorganizēto foto pasākumu)... lai daži aizdomājās, bet nekā... turpina meklēt kāšķi... un vēl tēlo apvainoto.
Ļoti pareizi vienā no saviem tekstiem raksta Lunis- ir cilvēki, kas naf bijuši, naf redzējuši, bet visu zin un māk izstāstīt, un tur tieši viņš šāda tipa cilvēkus nosauc par Zinošajiem Dirsējiem. Te ir tieši tas pats... WMWMW (ng_blog n-tie paveidi, saite nabā, vilksap... un vēl), :):):)
Publicēts: 27.10.08 14:31
 citēt
WMWMW:problēma ir, ka tavs stils nozog fotoblogu.
vai ta nu tik ļauni.
Publicēts: 27.10.08 14:49
 citēt
Te nosodoši raksta tikai neveiksminieki © Haiduks
Publicēts: 27.10.08 15:06 labots
 citēt
WMWMW:Fotoblog ir VIENĪGAIS foto portāls Latvijā, kurā var publicēt reportāžas.

nu, kā reportāžu un ka tā labi skatās / rullējās, Y. šur tur var čumedānu ielikt ar nosaukumu "tāda un tāda reportāža".
WMWMW arī:Kadrējums kā jau reibumā.
tā uzkrītoši neemu manījis, ka tās piršu reportāžas smagi nelāgākas būtu. nu, pat pie ļoti dziļas plānprātības profesionālās iemaņas pazūd pēdējās - laikam līdzīgi pie piemaušanās. par to ne reizi vien esmu pārliecinājies.
Publicēts: 27.10.08 15:31
 citēt
Iešu beidzot apskatīt to reportāžu sadaļu, saintriģējāt...:)
Publicēts: 27.10.08 15:58 labots
 citēt
pašcenzūra...
Publicēts: 27.10.08 17:22
 citēt
Man, kaa zaljam gurkji, protams, vaidzeetu kluset lupatinjaa, tak manupraat, gana mulkjiigi izskataas. Nesaprotu, vai tie ir centieni katarm spodrinat savas spalvinjas, mazveertiibas kompleksu kompensaacijas meegjinaajumi, vai vienkaarshi klaja citu ljautinju viedoklja (ieklajujot dziives pieredzi, uzskatus un visu paareejo) nerespekteshana. Lielie Puikas, jaa, gan jau ka ar lielaaku profesionaalo vareeshanu un speejaam, censhas noniecinat Mazaakos (visdriizaak vinju izpratnee). Nevienam tacju nav liegts NEpiedaliities. Tas ko es shobriid redzu (ne tikai shinii topikaa), ir cilveeki, kuri nu Nekaadi nespeej atteikties no iespeejas izteikt savu VIEDOKLI (kursh pilnigi noteikti ir Vieniigais Pareizais) tikliidz rodaas kaut nieciigaakaa iespeeja. Bik skumji izskataas:(. Visa apkaartnotiekoshaa Nosodiijums. Man personigi nepatiik Kategoriskums jebkur. Neviens tacju neliedz Lielajiem Puikaam saorganizeet un "biidiit" burzinjus, kas veicinaatu bloga "nenozagshanu", atbilstoshi saviem ieskatiem un moraalajai staajai. Sorryy, tas ir Tikai un Vieniigi mans (shaabriizja) viedoklis.:) Veixsmi . P.S. Labpraat piedaliitos Haiduka pasaakumaa (pie shaabriizja priexstatu par taa norises gaitu un moralitaati), tak uzskatu, ka veel taa kaa pardaudz kas jaapguust.Paldies. Ak jaa, veel kas, diivaini, tak nez kaadeelj shkjiet, ka cilveeces skaistaakaa dalja sheit veesaaku praatu un adekvaartaak uzvedas.:)
Publicēts: 27.10.08 17:24 labots
 citēt
Schnircks: :face-devil-grin: P.s. Muldēt vienmēr ir vieglāk kā darīt.
nu, atkarājas, cik pamatīgi (sakrīgi) muldēt un cik pamatīgi darīt!
Publicēts: 27.10.08 18:23 labots
 citēt
Schnircks:Haralds:..njaa, ir pat tāds amats- daiļdirsējs- visai pieprasīts:):face-monkey:

:face-grin: ui, apņirdzos! :face-grin: par to amatu kā vairāku piekopējs - tikai viena nelaime - slikti (ja vispār!) apmaksāts! a varbūt es neprotos pieteikties pareizajā vietā? :face-wink:
Publicēts: 27.10.08 18:54
 citēt
oi, ceturtā lapa jau iet:):) un ta katreiz pie pirts pasakuma:) Tikai zel laika tos garos tekstus visus lasit:):)
Publicēts: 27.10.08 19:37 labots
 citēt
aitinaa:oi, ceturtā lapa jau iet:):) un ta katreiz pie pirts pasakuma:):):)
:face-smile:nav lētāk un dabu saudzējošāk sarīkot vēl kādu pirti un izbazārēt natūrā? :face-grin:
Publicēts: 27.10.08 19:37
 citēt
ķirši, Lučik, ķirši:)
Publicēts: 27.10.08 20:46
 citēt
ziepiic:man kjirshi tik kjirshu kompota :face-surprise:

vot aplauziens ne ziepiit:face-crying:
Publicēts: 27.10.08 20:49 labots
 citēt
labi, taisam PIRTI. pirms valsc svētkiem pie sestdienas dienas... prom no Rīgas- lai razborkas pie jūras var nokartot... kas par?
pasēdēšanu, parunāšanu, pabildēšanu 2 dien ap lašu laiku... kādiem 20 feisiem (iesākumam un pa smalko)....

kā domājat?
Publicēts: 27.10.08 21:00
 citēt
petersonsphoto:labi, taisam PIRTI. pirms valsc svētkiem pie sestdienas dienas... prom no Rīgas- lai razborkas pie jūras var nokartot... kas par?
pasēdēšanu, parunāšanu, pabildēšanu 2 dien ap lašu laiku... kādiem 20 feisiem (iesākumam un pa smalko)....

kā domājat?

kuriem tu izmaksaasi un kuriem ne? :D
Publicēts: 27.10.08 21:01
 citēt
ziepiic, tu piedalies? es neaicināsu, es organizēšu. aicināsanās ir pašu iniciatīva. bonusā nolasīšu par krāsu psicholoģiju- no gudriem avotiem apkopoc materiāls. vērtīgs diezgan bižu taisītājiem...
Publicēts: 27.10.08 21:03 labots
 citēt
nevienam negribu izmaksāt... paši brauc paši mazgājas. kas, kā, ar ko, kāda veidā mazgājas vai bildējas- ne mana darīšana... taču formālu "modeļa testa procedūru" manā izpratnē varēšu atrādīt- ja būs vēlēšanās.

sukuli, tev nerādīšu ;)
Publicēts: 27.10.08 21:03
 citēt
es piedalos,pieraksti.
Publicēts: 27.10.08 21:12
 citēt
petersonsphoto:nevienam negribu izmaksāt... paši brauc paši mazgājas. kas, kā, ar ko, kāda veidā mazgājas vai bildējas- ne mana darīšana... taču formālu "modeļa testa procedūru" manā izpratnē varēšu atrādīt- ja būs vēlēšanās.

sukuli, tev nerādīšu ;)

:face-crying: atkal mani abizho:face-sad:,bet taapat jau visu zinu :face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.10.08 21:16 labots
 citēt
Radošā darbnīca "Ap lašu laiku" un saiešana par godu Latvijas 90. gadadienai
Fotoplenērs, priekšlasijumi, diskusijas nepiespiestā atmosfērā

norises laiks 15.-16.11.2008
norises vieta- domajams, jūrmalciemi
pasākuma dalības maksa- tiks precizēta (20-25 Ls?)
aptuvenais gultasvietu skaits- 20
dienas dalībnieku skaits- neierobežots
transports- pašu gādāts
groziņus nevajag, labāk sanesīsim ēdienu
vecuma ierobežojums 18+ (ieeja ar pasēm)

dalībnieki:

1. ekoists
...
16. Lunis
17. petersonsphoto
Publicēts: 27.10.08 21:26
 citēt
nu, labi sukuli, tu būsi kastējamais modelis... piedalies? ;)
Publicēts: 27.10.08 21:27
 citēt
petersonsphoto:nevienam negribu izmaksāt...
es gan gribu, bet tik vien ir, kā labā griba!:face-sad:
Publicēts: 27.10.08 23:54
 citēt
Kāpēc 20? kāpēc nevar piedalīties 8773?
Publicēts: 28.10.08 00:07
 citēt
tu esi kādreiz organizējis pasākumus? uz 8000 vienkārši nav vietas... un novembrī- ne tik. pa vasaru- kādus 2000 var izmitināt, tikai ko viņi visi fotogrāfi darīs? bet būtu smieklīgi paskatīties.... :D
Publicēts: 28.10.08 00:10
 citēt
Tad jau te reklamēts zināmā mērā pasākums ne visiem?
Publicēts: 28.10.08 00:47
 citēt
chess, nu ja .. akal TIKAI 20 gab;-p;-)
Publicēts: 28.10.08 01:10
 citēt
dansiga - tad jau šeit drīzumā gaidāms aizrādījums līdzīgi kā tavā reportāžā - "nav arii atverti pilniigi visiem"... ?
Publicēts: 28.10.08 01:17
 citēt
Atcerēsimies pēc notikušā pasākuma .....
Publicēts: 28.10.08 08:53
 citēt
www.fotoblog.lv...

skat. ,manu komentu tur. nez kapec diskute tik par vienu pasakumu- pirti, kaut starpiba minimāla....:)
Publicēts: 28.10.08 09:05
 citēt
palasot gan šet par diskusiju to grūti nosaukt.......vairāk izskatās pēc kasīšanās savā starpā.....bet runa jua ir par ko citu...un ir manītas arī pasākumu reportāžas bez neviena komentāra...:face-smile:
Publicēts: 28.10.08 09:09
 citēt
luchiks pačuksti man tumsoņai kāda ir tā būtiskā?:face-glasses:
Publicēts: 28.10.08 09:18
 citēt
WMWMW:Ja fotoreportāžai nav 100 skatījumu un 20 komentāru, tā jādzēš.
piedāvāju tekstu redakcijā: "Ja fotoreportāžai nav VISMAZ 100 skatījumu un 20 komentāru, tā jādzēš." un skrienu skatīties, kuras savas reportāžas jādzēš.
Publicēts: 28.10.08 10:12
 citēt
Lučik- foto mūsdienās nav nekas. Fočē katrs ar mobilo telefonu sākot un patvāri beidzot.
+ šopā saliek visu kā vajag vai nevajag. nekādas realitātes atspoguļojuma, tikai sintētika:)
Publicēts: 28.10.08 12:15
 citēt
WMWMW laikam Edipa sindroms...:face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6