citāts no armēņu radio: "dļa asobļiva ņipaņatļivix, to biš tupix, pavtarjaem vapros..." citāta beigas
Haiduk, a tu modeles pirms bildēšanās nemēģini atrunāt no KĀRTĪGAS pozēšanas?
p.s. vai tiešām šī vienkāršā jautājuma dēļ pasākums brūk? eu, nebaidās taču.... tur nevienu neēdot- ir raxtisks apliecinājums no namatēva... ko var ņemties pa sīkumiem?....
p.p.s. katrai vietai savi noteikumi... katram topikam sava tematika... katrai rīcībai savas sekas... katram jautājumam sava atbilde...
tā, parlasīju vēlreiz šo lapu... "Tu saki, ka publicē tikai to, ko modelis atļauj, tādejādi UZSVEROT, ka mēs publicējam neatļauto..." 20:14 apgalvojums nepatiess, manipulatīvs, nebalstīts uz faktiem
"Atbildēt var uz normālu cilvēku normāliem jautājumiem!!! Uz šitik stulbi noformulētu..." 23:38 tiešs frontāla uzbrukuma mēģinājums, uzspiežot interesentiem apgalvojumu par jautātāja "nenormālību un stulbumu". manipulatīvs un nebalstīts uz faktiem...
"izzīdi tekstu no pirksta" tad pat 23:38 manas pārdomas bija par motivāciju un kvalitatīvo analīzi- nekādu tekstu, ne citātu. atkal manipulatīva vēršanās pret "gadījuma lasītāju" cerībā, ka viņam nebūs laika visu izlasīt. uz faktiem nav balstīts
"bet tev visur plikie, maniaki un sex noziegumi rēgojās !!! Tik tālu jaf esi nonācis, ka jaunu stulbu topiku atvēri" tad pat 23:38 klaji apvainojumi un meli- pat nenoskaidrojot, nemēģinot iedziļināties viedoklī. atkal vērsts uz manipulācijām ar gadījuma lasītāju. faktu pamatojumam NAV!
"tev nerēgojās pirtuks, tev rēgojās masveidīgie modeļu apēšanas skati !!! ...tu uzrāvi uz ātru roku topiku, kurā debatējamo jautājumu noformulēji desmitgadīga bērna līmenī" 7:25 (labrīt, Saule!) atkal manipulācijas ar neesošiem "faktiem" un apelacija pie jautajuma nenopietnības... atsaucība liecina par pretējo....
Schnircks:Haiduk, par A-M pasaakumu gan Tev nepiekriitu
Arī es par šo pasākumu nedomāju neko ļaunu, bet tur ir tieši šī indivīda pieminētais fakts... bars ap modeli- un tas ir attainots fotogrāfijās. Es tur nesaskatu neko nosodošu, kā te tie divi tipiņi!!! Un tāpēc arī pieminēju šo (vienu no visaugstākā līmenī noorganizēto foto pasākumu)... lai daži aizdomājās, bet nekā... turpina meklēt kāšķi... un vēl tēlo apvainoto. Ļoti pareizi vienā no saviem tekstiem raksta Lunis- ir cilvēki, kas naf bijuši, naf redzējuši, bet visu zin un māk izstāstīt, un tur tieši viņš šāda tipa cilvēkus nosauc par Zinošajiem Dirsējiem. Te ir tieši tas pats... WMWMW (ng_blog n-tie paveidi, saite nabā, vilksap... un vēl),
WMWMW:Fotoblog ir VIENĪGAIS foto portāls Latvijā, kurā var publicēt reportāžas.
nu, kā reportāžu un ka tā labi skatās / rullējās, Y. šur tur var čumedānu ielikt ar nosaukumu "tāda un tāda reportāža".
WMWMW arī:Kadrējums kā jau reibumā.
tā uzkrītoši neemu manījis, ka tās piršu reportāžas smagi nelāgākas būtu. nu, pat pie ļoti dziļas plānprātības profesionālās iemaņas pazūd pēdējās - laikam līdzīgi pie piemaušanās. par to ne reizi vien esmu pārliecinājies.
Man, kaa zaljam gurkji, protams, vaidzeetu kluset lupatinjaa, tak manupraat, gana mulkjiigi izskataas. Nesaprotu, vai tie ir centieni katarm spodrinat savas spalvinjas, mazveertiibas kompleksu kompensaacijas meegjinaajumi, vai vienkaarshi klaja citu ljautinju viedoklja (ieklajujot dziives pieredzi, uzskatus un visu paareejo) nerespekteshana. Lielie Puikas, jaa, gan jau ka ar lielaaku profesionaalo vareeshanu un speejaam, censhas noniecinat Mazaakos (visdriizaak vinju izpratnee). Nevienam tacju nav liegts NEpiedaliities. Tas ko es shobriid redzu (ne tikai shinii topikaa), ir cilveeki, kuri nu Nekaadi nespeej atteikties no iespeejas izteikt savu VIEDOKLI (kursh pilnigi noteikti ir Vieniigais Pareizais) tikliidz rodaas kaut nieciigaakaa iespeeja. Bik skumji izskataas. Visa apkaartnotiekoshaa Nosodiijums. Man personigi nepatiik Kategoriskums jebkur. Neviens tacju neliedz Lielajiem Puikaam saorganizeet un "biidiit" burzinjus, kas veicinaatu bloga "nenozagshanu", atbilstoshi saviem ieskatiem un moraalajai staajai. Sorryy, tas ir Tikai un Vieniigi mans (shaabriizja) viedoklis. Veixsmi . P.S. Labpraat piedaliitos Haiduka pasaakumaa (pie shaabriizja priexstatu par taa norises gaitu un moralitaati), tak uzskatu, ka veel taa kaa pardaudz kas jaapguust.Paldies. Ak jaa, veel kas, diivaini, tak nez kaadeelj shkjiet, ka cilveeces skaistaakaa dalja sheit veesaaku praatu un adekvaartaak uzvedas.
Schnircks:Haralds:..njaa, ir pat tāds amats- daiļdirsējs- visai pieprasīts:face-monkey:
ui, apņirdzos! par to amatu kā vairāku piekopējs - tikai viena nelaime - slikti (ja vispār!) apmaksāts! a varbūt es neprotos pieteikties pareizajā vietā?
labi, taisam PIRTI. pirms valsc svētkiem pie sestdienas dienas... prom no Rīgas- lai razborkas pie jūras var nokartot... kas par? pasēdēšanu, parunāšanu, pabildēšanu 2 dien ap lašu laiku... kādiem 20 feisiem (iesākumam un pa smalko)....
petersonsphoto:labi, taisam PIRTI. pirms valsc svētkiem pie sestdienas dienas... prom no Rīgas- lai razborkas pie jūras var nokartot... kas par? pasēdēšanu, parunāšanu, pabildēšanu 2 dien ap lašu laiku... kādiem 20 feisiem (iesākumam un pa smalko)....
ziepiic, tu piedalies? es neaicināsu, es organizēšu. aicināsanās ir pašu iniciatīva. bonusā nolasīšu par krāsu psicholoģiju- no gudriem avotiem apkopoc materiāls. vērtīgs diezgan bižu taisītājiem...
nevienam negribu izmaksāt... paši brauc paši mazgājas. kas, kā, ar ko, kāda veidā mazgājas vai bildējas- ne mana darīšana... taču formālu "modeļa testa procedūru" manā izpratnē varēšu atrādīt- ja būs vēlēšanās.
petersonsphoto:nevienam negribu izmaksāt... paši brauc paši mazgājas. kas, kā, ar ko, kāda veidā mazgājas vai bildējas- ne mana darīšana... taču formālu "modeļa testa procedūru" manā izpratnē varēšu atrādīt- ja būs vēlēšanās.
Radošā darbnīca "Ap lašu laiku" un saiešana par godu Latvijas 90. gadadienai Fotoplenērs, priekšlasijumi, diskusijas nepiespiestā atmosfērā
norises laiks 15.-16.11.2008 norises vieta- domajams, jūrmalciemi pasākuma dalības maksa- tiks precizēta (20-25 Ls?) aptuvenais gultasvietu skaits- 20 dienas dalībnieku skaits- neierobežots transports- pašu gādāts groziņus nevajag, labāk sanesīsim ēdienu vecuma ierobežojums 18+ (ieeja ar pasēm)
tu esi kādreiz organizējis pasākumus? uz 8000 vienkārši nav vietas... un novembrī- ne tik. pa vasaru- kādus 2000 var izmitināt, tikai ko viņi visi fotogrāfi darīs? bet būtu smieklīgi paskatīties....
palasot gan šet par diskusiju to grūti nosaukt.......vairāk izskatās pēc kasīšanās savā starpā.....bet runa jua ir par ko citu...un ir manītas arī pasākumu reportāžas bez neviena komentāra...
WMWMW:Ja fotoreportāžai nav 100 skatījumu un 20 komentāru, tā jādzēš.
piedāvāju tekstu redakcijā: "Ja fotoreportāžai nav VISMAZ 100 skatījumu un 20 komentāru, tā jādzēš." un skrienu skatīties, kuras savas reportāžas jādzēš.
Lučik- foto mūsdienās nav nekas. Fočē katrs ar mobilo telefonu sākot un patvāri beidzot. + šopā saliek visu kā vajag vai nevajag. nekādas realitātes atspoguļojuma, tikai sintētika