WMWMW:"un ir manītas arī pasākumu reportāžas bez neviena komentāra" Tas tādēļ, ka cilvēks kaut ko smagi ir pārpratis. Gan to, ko vērts fotografēt, gan to, kur kadrus pēc tam publicēt un kā pasniegt. Ja fotoreportāžai nav 100 skatījumu un 20 komentāru, tā jādzēš.
ir citas vietas, kur publicēt reportāžas un gūt auditoriju, ja tas ir merķis- būt reportierim...
WMWMW:Latvijas fotoportālu telpā vienīgā. Ja arī kur ir, tad tas portāls, ir aizdomas, vairāk par izkārtni nav izkāris. Punkts. Ja zini, dod saiti. No zināšanām nav jākaunas, sevišķi vietā, kur pārsvarā tādas netiek demonstrētas.
kategoriskiem apgalvojumiem ir tendenciozs raksturs. pašpietiekamības daba. pašpietiekamība ir destruktīva dialektiskajā kontekstā- kā virsotne, nulles punkts, sākums ceļam uz regresu
Latvijā ir pietiekoši daudz on-line mediju. ja reportāža ir aktuāla- izķer uz nebēdu. atliek apvaicaties par iespēju publicēt.
WMWMW:Ak Inbox ... Paldies, petersonsfoto. Smalki novilki robežu - kāda šķirba, kur šodien PēterisJ. nopublicē savu bildi, fotoblogā, laikrakstā Diena vai Saeimas mājas lapā, ka tik Pētersonam paveras iespēja kādu pamācīt. Bet nepamācīji neko daudz. Izķert var, ja dod. Santīmus maksā, vai kādu lielāku naudiņu, dēļ kā dienu vērts šmurgāt un pietaisīt ar kadriem, nepateiksi?
santīmus, santīmus... mēdiji Latvijā par bildēm nemaksā... to jau būtu laiks zināt... pačots vien tiek...
skat. ,manu komentu tur. nez kapec diskute tik par vienu pasakumu- pirti, kaut starpiba minimāla....
es par to tavā norādē uzrakstīju atbildi varbūt debates pārnesīsies uz turieni!!! ... bet norādi esi izvēlējusies sliktu- sejas rāda, ka notikums ir bijis švaks (kaut gan īstenībā droši vien tā nebija)
WMWMW:Uzbrukt, tas ir kā? Kad Haidukam rādās, ka tas notiek, bet viņa domubiedrene ziepiic piebalso maestro? Kurš vēl tā saka, izņemot zināmā pirtī foto mākslā svaidītos? Pagaidām citi tikai komentē ar tādu pašu intensitāti, ar kādu liek skatīties vizuālu un pašmērķīgu spamu. Samierinies.
Varbūt vari ne-uzurpēt šo telpu? Pats uzbrūc Haidukam, bet: iesaku paņemt spoguli un paskatīties vai tie ragi, aste un āža kāja nav Tev pašam/pašai.
aitinaa:Paldies par pasākumu! Tas mans komentārs vienkārši tapa, jo te tendenciozi tiek uzklupts vienam pasākumam.......................
Ja nebūtu garīgo bomžu, kas tad šo pasākumu topā noturētu??? un no kurienes viņi dabūtu sev kontaktiņus ar modelītēm Ja mani tas neapmierinātu, sen tas būtu izbeigts ARĪ DUĻĶAINI UN SŪDAINI ŪDEŅI GRIEŽ DZIRNAVU RATUS, UN PIE TAM ĀTRĀK, NEKĀ, KAD ŪDENS IR DZIDRS ng_blogs visu laiku izsakās - pirtnieks Ansis, pats nemaz neapjauzdams, ka viņš tieši visu laiku šo pasākumu SPODRINA un PULĒ, un no sirds. Tādejādi neļaujot pasākumam , iestiegot pelēcībā un nogurstot, mirt. Un man prieks, ka tieši šeit paspārnē dzima vasaras SIRSNĪGĀKAIS pasākums - Peļu pirts Ventspilī, un jau apgriezienus uzņem www.fotoblog.lv...
Haiduk, tā jau arī kā raksti par reklāmu utml. Tikai, ja kāds izsaka savu viedokli to var izdarīt arī bez rupjiem apvainojumiem utt. utjp. Bet laikam jau nevaram gan.........................latvieši..........
WMWMW:Neviens cits jau rupjus vārdus te it kā nav lietojis, izņemot viņu.
Vēlies pacitēt? Labi, daram tā - es trīs viņa teikumus, tu vienu manu, tādu rupju, sarunāts?
Ja saproti, protams, ko pati esi domājusi ar "rupjš" ...
Rūpji vārdi naf tas pats, kas tava smirdoša dvēsele. Un ZINOŠAIS DIRSĒJS IR TAVS TITULS, nevis lamuvārds!!! Maini nikus, maini saitus, dveseli tev naf lemts nomainīt!!!
tādas skaļi izteiktas domas: WM... tāds azabočenijs par pirtiņotāju morāli. plenēristu arīdzan. moš svecītēm viņam pirms Ziemassvētkiem sametamies? nu, lai var saskatīt visu labak...
WMWMW... tvaika iela skumst pec tevis- aizej, saremontē ... Drīz būs jaunais pirtiņas paziņojums- esi līdz tam atpakaļ un atkal paspodrini... tev labi sanāk, kur man labāku pirtnieku par tevi dabūt virtuālajā vidē... Vai vārdu krājums izbeidzies, ka pirmspēdejā manus vārdus izmanto... domāju stingrāks esi