forum.gif
Par fotosesiju, kāzu un visādiem citiem foto- līgumiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par fotosesiju, kāzu un visādiem citiem foto- līgumiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.08 20:59
 citēt
Portreti : Oi nee šite tu jauc divas lietas SAKA un DARA , ja tu uzmentīsi aci TOPam ko viņam tiešām PERK tad atradiši intresantu sakrību. Starp Domas gaudenumu un Pardošanas reižu skaitu. Jo VIENKĀRŠĀKS issrādājums tā LIELĀKS pardošanas reižu skaits:):) Es piemēram tik NEJAUŠI varu uzražot tāda tipa darbus ko vinš tur cep SĒRIJĀS man vienkārši nesanāt tik tupi nospiest tik inntresantu objektu:):) A vot tur kurš šis tas ir INTRESANTI un pie tevis studijā tasīts kautgan apsalūti standarta redzeti varianti bet tomēr INTRESANTI tad tos pat neskatas nerunājot jau par pirkšanu:):) Dzelži un "Vienkārši" noknipsēti skuķi primitīvos variantos ir viņa pārdošanas topā , varu pateikt ka TĀ uztaisīt radošam cilvēkam nu nesanāks :):) Tik nevaig mani te lēčit ar Latgali es tāpat neteikšu kur , kautgan esmu teicis kādā reģionā un kāpēc tieši tur arī:):)
Publicēts: 24.10.08 21:05
 citēt
jā, Luni, atzinies, ka tu neesi profs, tu esi māxlinieks ar profa izglītību... nu, a ko darīt?... ;)
Publicēts: 24.10.08 21:18
 citēt
jocīgākais ir tas, kad tu amatnieku pieved pie skatupunkta (modeļa, uzstādījuma), viņš vienmer uztaisīs smuku bildi. un tas ir arī viss. un bieži vien cilvēki nesaprot atšķirību starp smuku un labu. Kaidanovskis "Stalkerī" pie akas labi teica- "a ļuģi ņe verjat... u nix organ veri atrofirovalsa"... tas pats arī bildēs. sirds pietrūkst, satura... toties iesaiņojums bedovijs un izpildījums pa dargo...
Publicēts: 24.10.08 21:18 labots
 citēt
petersonsphoto : Nju godīg sakot man vienmēr ir maksājuši par RADOŠU darbu no Idejas lidz realizācijai , piemēram ar pudeļu burku lupatu IENESĪGO Katalogu bildēšanu mani neviens nav varējis piespiest pat tad kad masāja ĻOTI LABI es to vienkārši aizsskapēju kolēģiem kam to patīk DARĪT piemēram uzbildēt 5000 Skrūvītes pa 0,10Ls gabalā , kolēģis mierīgi 3 dienas uzbildēja svilpodams :):) Es labāk tai laikā ložņāju pa jumtiem rakursus ķerdams , a koļegīs NETEIKŠU KURŠ bet gana slavens , MIERĪGI. Vienīgi maklinices gan šo saukā par "Cilvēks aparatūra" bet burkas tāpat ved kastēm un šis labprāt bildē tukstošiem:):) Agrāk kad šancējām kopā šis reizēm mēģināja mani pielaust kad puiss bij aizkodis ES NEEEEKAD :):) Vienkārši man lidz tik tupam darbam ir jāspēj "Degradēties" un pēc tam nedēļu poxas:):)
Publicēts: 24.10.08 21:57
 citēt
Man viens čoms arī aizrāvies ar stokiem. Bij šis vienu kamīnu nobildējis. šis man atsūta linku uz savu stoka krātuvi, tur tas kamīns. es nodomāju, ka jau, kad iepriekš reiz redzēju to kamīnu, gribēju uzprasīt, priekš kam viņš viņu bildējis. garlaicīgs, nesmuka gaisma, baltā balanss arī bija kaut kāds pārāk auksts, tas kamīns pats par sevi arī tāds nekāds. priekš kam!? a izrādās, ka stokā viņam to kamīnu pērk vairāk, nekā visu pārējo, kas šim ir. :D
Publicēts: 24.10.08 22:04 labots
 citēt
apmeram varu iedomaties... bet burka ar jamāk nobildēt... man patīk Stūrmaņa vecie darbi. māxla tomert... nu jā, tā jau "klusā daba" drīzāk... skrūve gaismaskastē ir savādāk... bet blices "Pih!" tomer ir dargāks par 0.10 sant...
Publicēts: 24.10.08 22:06
 citēt
a vot es tad pēc tā kamīna arī mēģināju burku ar čiņčikiem stokā pārdot. nekā... laikam par daudz mākslas. :D
Publicēts: 24.10.08 22:10
 citēt
alvils:a vot es tad pēc tā kamīna arī mēģināju burku ar čiņčikiem stokā pārdot. nekā... laikam par daudz mākslas. :D

nu, ja šitādas ņemtu, tad jau vakars būtu... stoki neparedz antiestetiku... stoki pared naivu sterilitati. vīrietim un sievietei ir jabūt tikai sekundārajām un turpmakajām dimumpazīmēm. primārās ir tabu....

pameģini pardot savu burku devianart- ej sundew pēdās...
Publicēts: 24.10.08 23:25
 citēt
Par teemu palajuties vai nepaljauties uz otra goda vaardu,tad man patiik teiciens- viirs un vaards-,tie kas shim teicienam neatbilst ir vnk nozheelojami un nav daudz ko galvu lauziit kaa sanaacis taa sanaacis.
Publicēts: 24.10.08 23:26
 citēt
da es neesmu pārdevējs, es tikai izklaidējos. :D
Publicēts: 24.10.08 23:35
 citēt
sukulis:man patiik teiciens - viirs un vaards ...
par ko ne vīrs un sieva?
Publicēts: 24.10.08 23:41 labots
 citēt
sukulis : Naiva tu būtne , kas baig riskē:) Cilvēkiem kam nav ko zaudēt vai nav ko ņemt nav arī vārda:):) Bet ja tā nopietni uzmet šausmīgi daudzas , gandrīz no visiem modeļiem kuru no malas man gan nav daudz esmu dzirdējis stastus par "Visādiem īpatņiem" :) Bet nu protams tāds kas strādā šai biznesā profesionāli neies vārīt sūdus konfliktēt ar modēliem un visādi citādi negodprātīgi rīkoties , tas vienkārši nav izdevīgi. Reizēm cilvēkiem širmi pilnīgi aizver $$$ tas arī nereti musdienās ir izšķiroši lai darītu pilnīgi nesaprotamas un glupas lietas. Kā jau teicu PROFUS tos kam ta ir ikdienas biznes gan šādās nodarbēs nesmu ļot sen manijis bet tādus "Māku visu labāk par visiem arī fočēju" gan netrūkst kā jau te dažas būtnes ar aizdomīgi līzdīgu kādam dzekam leksiku teica "Nauda nesmird mūsdienu kapitalisma apstakļos , pati biji muļķe saņem ko pelnijusi" cilvēku ar šādu psiahaloģiju diemžēl netrukst.
Publicēts: 25.10.08 00:14
 citēt
Luni tik naiva nu gan es neesmu,jo info jau taapat arii ievaacu.Par profesionaaliem tev taisniiba,vinjiem vnk ir tik daudz meitenju-fotografeeties gribeetaaju- ka nav laika domaat kaa nu kaadu apshmaukt:face-smile:.Vnk vairaak dziivoju peec principa dziivo taa,lai nav ko nozheelot to ko neesi izdariijis nevis esi :). Ja arii bildes kur panestos kas par to?Pakultos pakultos un apklustu.Man no sev tuvajiem nav ko sleept taa ka arii vinjus nepievilshu ja arii kautkas kautkur uzpeldees :face-smile:.
Publicēts: 25.10.08 00:17
 citēt
haralds:
sukulis:man patiik teiciens - viirs un vaards ...
par ko ne vīrs un sieva?

Nu ja pareizi sapratu ko gribeeji teikt,tad lai buutu sieva,viirs un vaards :face-grin:
Publicēts: 25.10.08 00:18
 citēt
tad nu esam nonākuši pie konsensuma!
Publicēts: 25.10.08 00:21
 citēt
sukulis : TEV varbūt jā tu jau esi iepazinis "Foto sabiedrību @ tikumus" bet ir cilvji kas ļot smagi atraujas un pēc tam paši pārdzīvo un NESAPROT kā tā vareja uzķērties un kā tā varēja iekrist. Pietam tie kā likums ir cilvēki ka ir ko zaudēt un kas ir svētā pārliecībā AR MANI tas nekad nenotiks esmu GUDRA un SLĪPĒTA bet reizēm izrādās ka ir pasaulē mīt arī slīpētāki nelieši VAI ARĪ vienkārši neprognozējami psihi un tā NEKĻUDĪGIE SMAGI IEKRĪT:):)
Publicēts: 25.10.08 00:23
 citēt
haralds:tad nu esam nonākuši pie konsensuma!

Itkaa jau jaa,bet tu gan jau zini kaa ir ar taam sievieteem nee ir jaa un jaa ir nee(kautkaa taa).Tapeec arii viirs un vaards izklausaas ceeli :) un iisi,jo viirieshi taa meedz izteikties,bet sievietei buutu driizaak- sieviete klacha-smaids-vards-smaids :face-grin:
Publicēts: 25.10.08 12:03
 citēt
sukulis:... ar taam sievieteem nee ir jaa un jaa ir nee (kautkaa taa). :face-grin:
cilvēki takš dažādi - īpaši sievietes! kļačojās jau veči a, atšķiras tēmas un ekrānlaiki pa tēmām.
Publicēts: 25.10.08 14:23
 citēt
hormoni :)
Publicēts: 25.10.08 14:31
 citēt
alvils:hormoni :)
bet arī gan sievietēm, gan vīriešiem. tiesa, atšķirības ir.
Publicēts: 25.10.08 15:26
 citēt
aha, ir gan diezgan lielas atšķirības bioloģiskajā un funkcionālajā predispozīcijā, darbībā un realizācijas mehānismu izvēlē. nu tā, Pavlova suņu acīm raugoties...
Publicēts: 26.10.08 19:50 labots
 citēt
petersonsphoto:aha, ir gan diezgan lielas atšķirības bioloģiskajā un funkcionālajā predispozīcijā, darbībā un realizācijas mehānismu izvēlē. nu tā, Pavlova suņu acīm raugoties...
nuka. sievietēm izpausmes var būt arī līdzīgas, bet tādu autointoksikācijas formu kā spermatoksikozi nepiedzīvo.
Mono:... dereetu palūgt atļauju (vēlams rakstisku) !
nuka.
Publicēts: 26.10.08 20:49
 citēt
tu gribi teikt, ka vīrietis ir permanentā intoksikācijas stāvoklī? :face-surprise:
Publicēts: 26.10.08 20:52
 citēt
petersonsphoto:tu gribi teikt, ka vīrietis ir permanentā intoksikācijas stāvoklī? :face-surprise:
ne gluži permanentā un pie normālas sadzīves, dzimumdzīves un dzīves vispār intoksikācija nav smaga!:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):