forum.gif
Bloķēto niku uzskaite, kuri ievietojuši citu bildes kā savējās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Bloķēto niku uzskaite, kuri ievietojuši citu bildes kā savējās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.08 21:30 labots
 citēt
Šodien pamanīju Temu, kurā pieminēts, ka tāds niks RaitisLiana ir pievienojis bildes, kuras nav paša uzņemtas. Tas viss lasām šeit: www.fotoblog.lv... Vairākos komentāros pavidēja labi ietekumi un darbības, ko darīt un kas tika darīts šādos gadījumos. Mēģināšu īsumā uzskaitīt:
Eliks - nosūtīts pieprasījums uzrādīt oriģinālus;
Silrak - izmest tādu no šejienes uz visiem laikiem;
Sasar - kontu dzēst ar visām bildēm;
Sandijs - nevajag dzēst kontu, bet nobloķēt un piekārt birku "zaglis"
Silrak - pirmajā lapā mapīte ar visiem zādzības gadījumiem un nobloķētajiem autoriem, kā bieds un brīdinājums visiem
Eliks - Ja kādam pēkšņi ir radusies sajūta, ka viņš ir lielais Dievs vai soģis, kas lems, kas vainīgs un kas nē un kas ar vainīgo jādara, iesaku apmeklēt psihiatru...
Eliks - diemžēl lietotājs nav reaģējis uz administrācijas vēstuli atsūtīt bildes oriģinālu un viņa konts ir bloķēts.
Pauliic - vajag pačekot ar kādu ip viņš gāja iekšā un vai nepieregojas ar jaunu, ja vien nav bans uz ip?
Wizulis - ja dinamiska IP, tad ip nomainīt vieglāk kā jaunu niku izdomāt.
Briedis - bilde profilā varētu būt zagta, uzbrauc profila īpašniekam... bet ja nu patiešām tas profila bildē ir attiecīgais cilvēks?
Palaidniex - tTiem, kas nesekoja šai diskusijai tas tā arī palika nepamanīts. Līdz ar to nekas netika darīts, lai arī šis piemērs kļūtu par preventīvu brīdinājumu pārējiem šādi "paspīdēt" gribētājiem, jo viss tiek smuki un akurāti noklusēts, notušēts...
Petersonsphoto - vakar vairākas bija ieliktas un pazuda pēc maza mirkļa. smukas. zagtas. ...pazuda laikam šī topika iespaidā...
Eliks - cilvēks izdarīja pārkāpumu, saņēma par to sodu. Ko vēl vajag? Publisku pakāršanu? Linča tiesu? Sadedzināt uz sārta?
:face-glasses:
Tātad jautājums - ko vēl vajag? :face-wink:
Mans ieteikums - autoru sadaļā paša lejā varētu pievienot Dzēstie vai bloķētie autori. Tie, kuri šo forumu izlasīs, atcerēsies, kurš tas bija, bet daudzi jauni blogeri - tie vispār nezinās, ka tādas lietas notiek. Bez tam bloķētā profilā varētu norādīt, kādas bildes ir zagtas - linki uz ārzemju saitēm, jo šobrīd bloga linkos ir redzams tikai teksts: bilde dzēsta. Tā sakot varētu pie reizes šados gadījumos uzreiz autora galerijas printscreenu pievienot, kā arī nokpopēt profila bildi. Kamēr viss nav izdzēsts.
Bez tam silrak (vai arī tam, kurš šādus gadījumus atklājis) varētu piešķirt, pieņemsim. 100 vai 1000 fotolatus par acīgumu un modrību. Vai arī kādu zvaigznīti - jaunākais leitnants fotopolicists (spēlei un azartam). :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 21:41
 citēt
bildes protams vajag atstāt,lai zinātu,ka tās jau vienreiz ir nozagtas....diez zin cik daudz vēl citi izdzēsa savas zagtās bildes,izlasot tēmu,neba jau vienīgais.Ai,bet tik daudzi taču Latvijā dzīvo ar zagtu naudu...
Publicēts: 22.10.08 21:54
 citēt
dīvaini, ka kādam kaut kas jāzog.... :face-sad:
Publicēts: 22.10.08 21:59
 citēt
Piekrītu Linkman'am, par "Melno sarakstu" ar kauna traipiem, kuri paši nespēj neko citu, kā nospert bildi, tādu derētu izveidot, lai citiem būtu par mācību! Par to balvu- nu 1000 man liekas būtu bišku pārspīlēts, bet nu 100 fl varētu būt kā atlīdzība, kaut arī no otras puses, ja uzliks atlīdzību, tad admiņiem būs darba pilnas rokas, lai izskatītu visas sūdzības(no kurām daudzas izrādīsies nepamatotas!)
Publicēts: 22.10.08 22:12 labots
 citēt
Kalninsh: ... ja uzliks atlīdzību, tad admiņiem būs darba pilnas rokas, lai izskatītu visas sūdzības ...

Ja admini nespēj ar kaut ko tikt galā - potenciāls un kapacitāte ir izsmelta - tad vienkāršs risinājums ir; potenciālu un kapacitāti paplašināt. Gluži kā privatājā sektorā, ja parādās jauni darbi un uzdevumi, tad meklē cilvēkus šim konkrētam darbam. Un viss. Bez tam, ja admini var izveidot sadaļu fotobloga vakances, kurā norādīt, kādi cilvēki kādiem uzdevumiem nepieciešami. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 22:26
 citēt
luchiks:kādam ka tik pa mēsliem parakāties...un vēl nolikt tos visu acu priekšā :)

O! izrāvi vārdus no mutes!

fui.
Publicēts: 22.10.08 22:28
 citēt
Tālavietis- Bet ja šis "zaglis" ieliek konkursam bildi un kaut ko dabon konkursā?
Publicēts: 22.10.08 22:34 labots
 citēt
talavietis:te nedaudz gribu ieviest korekciju, jo par zagli gluži nevar saukt, jo bildes īpašniekam nav nodarīts zaudējums un bildes "zaglis" nav guvis mantisku vai taustāmu labumu.

To Tu arī nevari zināt, kādu labumu Raitis ir guvis. Varbūt viņš parādījis neta bildes kā savējās Liānai (savai meitenei) un tā viņam kļūst par uzticīgu modeli visam mūžam. :face-wink: Bez tam blogeri noteikti ir balsojuši par viņa bildēm un šis ir dabūjis reitingus ar viltus bildēm. Tātad ir guvis labumu - cēlis sev reitingu. :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 22.10.08 22:38
 citēt
Tālavietis:skatoties kāds konkurss!

Nu šeit, konkrēti es domāju mūsu pašu bloga konkursu!
Publicēts: 22.10.08 22:52
 citēt
Kalninsh:
Tālavietis:skatoties kāds konkurss!

Nu šeit, konkrēti es domāju mūsu pašu bloga konkursu!

Žēl, ka nav vinnējis - būtu precedents. Ja butu vinnējis 300 FL, kur tad viņi paliktu, ja konts/niks ir bloķēts. Tos varētu izmantot prēmēšanai. ;)
Publicēts: 22.10.08 22:54
 citēt
Linkman:....Tos varētu izmantot prēmēšanai.

:D :D
Publicēts: 22.10.08 22:58
 citēt
luchiks:kādam ka tik pa mēsliem parakāties...un vēl nolikt tos visu acu priekšā :)

Tā nav labi par silraku izrunāties - ka viņš pa mēsliem rakājas un izliek citiem Raiti. Varbūt Tu arī esi kādas bildes čiepis un rādījis kā savējās? Klau - tā fashion bilde ir Tavējā? Kaut kā baigi izlec uz visu pārējo fona. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:14 labots
 citēt
luchiks:Vilmār, sarausti bikšeles, lec laukā no smilšu kastes un duj pie mammas pasūdzēties, ka Tev te pāri dara:face-grin:

Kas man dara pāri? Man neviens nedara pāri. Un netaisos nekur skriet. Ej tak Tu jūras smiltiņās par modeli gozēties. Tev labi sanāk. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:15
 citēt
PAR VIENU PĒRTO DIVUS NEPĒRTOS DOD!!!
Cilvēks dabujis mācību ir...
... un katrs lielbļāvējs tā klusi pie sevis- vai viss, kas tev ir, ir godīgi iegūts :D????
vai datoriņa visas progas licenzētas..., /..../..../
Tik svēti varrētu runāt tikai Jēzus Kristus.
Vajag dzīvot- nenosodi barbi, un pats netiksi nosodits.
Publicēts: 22.10.08 23:21
 citēt
Vispār jau bildes ir jādzēš, nu nevar administrācija atļauties savā saitā uzglabāt zagtas bildes.
Publicēts: 22.10.08 23:24
 citēt
sasar:Vispār jau bildes ir jādzēš, nu nevar administrācija atļauties savā saitā uzglabāt zagtas bildes.

Nav jau jāatstāj uz servera tās bildes. Vienkārši var uzrādīt linkus uz īsto autoru bildēm!
Publicēts: 22.10.08 23:24
 citēt
Haiduks: ... vai viss, kas tev ir, ir godīgi iegūts :D????

Un Tev? :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:27
 citēt
Haiduks:PAR VIENU PĒRTO DIVUS NEPĒRTOS DOD!!!
Cilvēks dabujis mācību ir...
... un katrs lielbļāvējs tā klusi pie sevis- vai viss, kas tev ir, ir godīgi iegūts :D????
vai datoriņa visas progas licenzētas..., /..../..../
Tik svēti varrētu runāt tikai Jēzus Kristus.
Vajag dzīvot- nenosodi barbi, un pats netiksi nosodits.

Te nu gan ar es piekritīšu, ja jau persona kļuvusi atpazīstama šādi rīkojoties, tad nu lai viņš vairs nerēķinās ar kaut kaadiem reāliem labumiem no saviem foto darbiem,teiksim ja man, vai Tev Haiduk, nu kāds pajautās, kāds tas Raitis fotogrāfs, tad es atcerēšos un ar pārējie vispirms šo gadijumu, un par pārējo vairs nevajadzēs nemaz turpināt....
Publicēts: 22.10.08 23:28
 citēt
Kalninsh:
sasar:Vispār jau bildes ir jādzēš, nu nevar administrācija atļauties savā saitā uzglabāt zagtas bildes.

Nav jau jāatstāj uz servera tās bildes. Vienkārši var uzrādīt linkus uz īsto autoru bildēm!

Tieši tā. :)
Publicēts: 22.10.08 23:38
 citēt
/offtopic on

Ja es būtu admins, mani šitā tēma jau sen būtu nobesījusi. Vajadzētu kādu profilaksi nemierīgajiem :face-monkey:
Publicēts: 22.10.08 23:43
 citēt
briedi, ja tu būtu admins jau trešo gadu, tu iemācītos filtrēt :)

linkman, mēs tā nedaram... tā ir izsmeļošākā atbilde, ko es tev varu sniegt!
Publicēts: 22.10.08 23:44
 citēt
briedis:Ja es būtu admins, mani šitā tēma jau sen būtu nobesījusi. Vajadzētu kādu profilaksi nemierīgajiem :face-monkey:

Kurš ir nemierīgs un kādu? :face-wink: Tā kā Tu neesi admins, tad Tu esi offtopic. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:49
 citēt
Linkman:
Haiduks: ... vai viss, kas tev ir, ir godīgi iegūts :D????

Un Tev? :face-wink:

:D
es arī tāpēc NEBRĒCU un SVĒTO netēloju :):):)
Publicēts: 22.10.08 23:50
 citēt
Eliks:linkman, mēs tā nedaram... tā ir izsmeļošākā atbilde, ko es tev varu sniegt!

Paldies. :face-smile: Pat ja sākumā ir skaidrs, ka tas nekad nebūs kā aprakstīts, tas neizslēdz iespēju par to runāt. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:52
 citēt
protams, ka neizslēdz.. runājiet :)
Publicēts: 22.10.08 23:58
 citēt
Haiduks: ... es arī tāpēc NEBRĒCU un SVĒTO netēloju :):):)

Kurā vietā es brēcu un tēloju svēto? Ja Tu uzskati, ka es brēcu, tad sanāk, ka lielākais brēkas vaininieks ir silrak un vēl citi brēkuļi (sandijs, palaidniex, karlis70, pauliic), kuri atraduši linkus uz citiem darbu avotiem? Vai tas nozīmētu, ka Tu atbalsti, šādas rīcības, kā to darīja Raitis? :face-glasses:
Publicēts: 23.10.08 00:20
 citēt
Varbūt patiesībā tas nemaz nav Raitis, bet Anna vai Valentīna. :)
Publicēts: 23.10.08 00:24
 citēt
alvils:Varbūt patiesībā tas nemaz nav Raitis, bet Anna vai Valentīna. :)
Vienalga, kurš tas ir, bet tāds niks ir nobloķēts, kas pievieno citas bildes kā savējās. Rezultāts ir? Ir. Tagad varam parunāt, ko darīt tālāk. :)
Publicēts: 23.10.08 00:26
 citēt
Tālāk varētu bloķēt tos, kam profila bildē nav redzama jūzera patiesā seja. (es gan te pats tikšu uzreiz bloķēts, jo man ir tai bildē ir tikai egles) :D
Publicēts: 23.10.08 00:28
 citēt
Valentīna... :D:face-devil-grin:
Publicēts: 23.10.08 00:31 labots
 citēt
alvils:Tālāk varētu bloķēt tos, kam profila bildē nav redzama jūzera patiesā seja. (es gan te pats tikšu uzreiz bloķēts, jo man ir tai bildē ir tikai egles) :D

Interesanta doma - kā sevi blogā nobloķēt. Bet kā var zināt, kuram jūzerim atbilst profila bilde. Varbūt Tevi kāds ir redzējis kā to egli, kas saulei nostājusies priekšā un teiks - tā ir tā spicā egle pie mājas. :face-wink: :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):