forum.gif
Fotolatu izmantošanas iespējas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Fotolatu izmantošanas iespējas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.08 22:06 labots
 citēt
Pie šīs tēmas: www.fotoblog.lv... ieteicos, ka varētu tādus gadījumus, kur kāds blogeris ir atklājis bildes, kuras šeit pievienotas, bet nav paša autora bildes, prēmēt ar fotolatiem. Silrak neiebilstu, ja tie fotolati būtu konvērtējami. Šobrīd fotolatus var izmantot statistikas iepirkšanai un laikam vēl 10 FL nepieciešami dalībai konkursā. Skatos, ka man ir 35 FL, kurus esmu nopelnījis par STRESS-TEST BONUS. :face-wink:
Ieteikums; varētu paplašināt fotolatu bonusu un to pielietošanas iespējas.
Piemēram:
- par katru atrastu un bloķētu lietotāju, kurš pievienojis svešas bildes: 50 vai 100 vai ... FL (attiecībā uz silrak par vaininieka atrašanu);
- par katru linku, kurš atradis kādu bloga bildi no šī bloķēta lietotāja; 5 vai 10 FL vai ... FL (ja nemaldos Karlis70 un palaidniex un vēl kāds ir pievienojuši vēl citus ārzemju linkus par līdzīgām bloga bildēm);
- par derīgiem ieteikumiem arī 10 vai 20 vai .. FL (es arī kādus fotolatus labprāt nokonvertētu);
- ...
Nu labi, autokonkursā kāds ir nopelnījis 300 FL, vēl kāds ir sapelnījis FL kā bonusus utt. utml., bet to pielietojums arī varētu būt plašāks un praktiskāks. Piemēram, par FL varētu iegādāties:
- dažādus sīkumus (ar bloga logo) - usb atmiņas, krūzes , t-shirtus, cepures, grāmatas, ...
- kādus fotopiederumus - optikas otiņas, atmiņas kartes, akumulatorus, ...
- vēl tos varētu konvertēt uz paypal kontu, lai pats blogeris izvēlētos, kur tos ebay vai kādā i-veikalā izmantot savām specifiskajām vajadzībām.
- ...
Nu vispār šitā tēma ir baigi labā spama tēma, kur FL izmantot. Labākos domu graudus varētu šajā pirmā postā kā smuku izlasi izveidot.:face-wink:
SPAMS PAR FL: :face-grin:
- ...
Publicēts: 22.10.08 22:08
 citēt
:face-glasses::face-glasses::face-glasses:labs!
Publicēts: 22.10.08 22:11 labots
 citēt
diez vai tiks ieviests FL to PayPal konvertaacija. tad webam jaabuuut uuber cool sekjūram (aizsargājamam), jo pie jebkuras mazas drošības kļūdas fotoblogs vienkārši bankrotēs :D (kads varees datu baazee pamainiit FL skaitu un paarkonverteet tos uz paypal)

kaa arii par bilzhu zaadziibu premijaam. loti gruuti vai praktiski neiespeejami ir konstateet vai tas lietotaajs zaglis nevareetu buut tas pats lietotaajs atklaaajeejs vienaa personaa lai sakraatu FL

lai kaut ko no šitā ieviestu ir kārtīgi jāpasvīst gan programmētājam, gan sysadminam
Publicēts: 22.10.08 22:17
 citēt
andre:loti gruuti vai praktiski neiespeejami ir konstateet vai tas lietotaajs zaglis nevareetu buut tas pats lietotaajs atklaaajeejs vienaa personaa

Arī fakts!
Es domāju, vienkārši ir jāizdomā pašā blogā kur to naudiņu tērēt, izdomāt kādas jaunas fīčas, jo konvertēt uz paypal... nu nezinu, tas man liekas nav diži to vērts!
Publicēts: 22.10.08 22:17
 citēt
hehe, šitādā veidā takš bankrotēja Islande, gribat aiztaisīt ciet fotoblogu? t.i. kur jūs redzat segumu, lai tos fotolatus konvertētu naudā? (vai mantās, piemēram, usb atmiņās) Vietnes pārvaldītājiem būtu no savas kabatas jāvelk āra vai arī visu to naudiņu, kas ienāk no sms tagad novirzīt "policistu fondam" un CERĒT, ka nepienāks brīdis, kad izmaksas būs lielākas par iemaksām? nav ne jausmas, kāda šādam portālam varētu izskatīties bilance, bet nu kaut kā nešķiet, ka tur ir baigais pārpalikums
Publicēts: 22.10.08 22:21
 citēt
Andre - var skatīt min variantu: blogeris nosūta pieprasījumu bloga administrācijai, lūdz pārskatīt savus FL uz Paypal kontu. Bloga administrācija skatās savā grāmatvedībā, kā blogeris ieguvis savus FL. Ja viss ir ok, bloga administrācijas paypal konts pārskaita uz blogera kontu attiecīgo konvertāciju. Max variants - kā Tu piemini - blogeris pats konvertē un pārskaita uz savu paypal kontu savus FL. Tur gan būtu jāpasvīst programmētajām. Taču ja pie sava profila es skatos, ka dzimšanas gads vēl ar vien ir iespējams tikai sākot 1970. gadu un programmētājs svīsdams to nevar atrsināt, tad paypal vispār nekad netiks realizēts. Bet kāpēc, lai šādu variantu nepieminēt? Var taču pasapņot par neiespējamiem variantiem. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 22:27
 citēt
tad jau sanāk, ka shads un eliks vispār negulēs...
Publicēts: 22.10.08 22:50
 citēt
full_clip:tad jau sanāk, ka shads un eliks vispār negulēs...

Es vispār maz guļu. Un galvenais, ka nevaru iemigt, kamēr ieteikumus neesmu pierakstījis. :face-wink: Šodien gan ātri iemigšu - tik daudz sarakstīts forumā. :face-wink:
Publicēts: 22.10.08 23:04
 citēt
par manu režīmu labāk nerunāsim, bet tomēr vajadzētu mūsu admiņus pasaudzēt...
Publicēts: 23.10.08 00:13
 citēt
full_clip:par manu režīmu labāk nerunāsim, bet tomēr vajadzētu mūsu admiņus pasaudzēt...
Vai tad Tu domā, ka pārāk skarbi? Man šķiet, ka admiņiem kā pīlēm ūdens - viss spams kā ūdens aiztek. :)
Publicēts: 23.10.08 00:24
 citēt
par plūdiem arī pīles nav sajūsmā...
Publicēts: 23.10.08 00:26 labots
 citēt
alvils:par plūdiem arī pīles nav sajūsmā...
Kā Tu zini - vai esi iejuties pīles lomā? :)
Publicēts: 23.10.08 00:27
 citēt
bieži skatos discovery chanel un national geographics :face-glasses:
Publicēts: 23.10.08 00:38
 citēt
alvils:bieži skatos discovery chanel un national geographics :face-glasses:
Man arī tie kanāli patīk, bet sevišķi bieži nesanāk skatīt - reizi trijos mēnešos. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):