forum.gif
ZbPD
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ZbPD
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.08 12:55 labots
 citēt
aile:Tak ne par vaardu "izcelsme" iet runa, bet par shkjirbu starp "latvieshu fotograafs" un "latvieshu izcelsmes JAUNZELANDIESHU fotograafs". (NB! jaunzeeladietis ≠ aborigeens) Un es arii apmekleeju savus radus senchu dzimtenee, no taa mana tautiiba liidz shim nav mainiijusies.

es domaju, ka taviem tautieshiem i tur i sheit (iznjemot radus) ir dzilji pofig- ko tu dari, ka tu dari un kur tu to dari... un tu noteikti vari lepoties ar savu latvietību
Publicēts: 03.11.08 13:28
 citēt
petersonsphoto:
aile:Tak ne par vaardu "izcelsme" iet runa, bet par shkjirbu starp "latvieshu fotograafs" un "latvieshu izcelsmes JAUNZELANDIESHU fotograafs". (NB! jaunzeeladietis ≠ aborigeens) Un es arii apmekleeju savus radus senchu dzimtenee, no taa mana tautiiba liidz shim nav mainiijusies.

es domaju, ka taviem tautieshiem i tur i sheit (iznjemot radus) ir dzilji pofig- ko tu dari, ka tu dari un kur tu to dari... un tu noteikti vari lepoties ar savu latvietību

Pagaidi tikai, kljuushu es par masu slepkavu un saakshu lepoties ar savu latvietiibu.... Un tad peekshnji tautieshiem vairs nebuus pofig, KO es daru :face-grin::face-grin::face-grin:
P.s. Shinii briidii policija noteikti jau pieziimee manu IP adresi :face-wink:
Publicēts: 04.11.08 08:20
 citēt
tur jau tā zpd burvība, ka jāpēta un nevis jānoraksta no grāmatas :face-grin:
tāpēc tu esi brīvs pētīt visu informāciju - žurnāli, un kaut tepat, un ja reiz tava audzinātāja ir dzelzs sieviete un Latviešu valodas skolotāja - tad viņai vēl viarāk kā tev ir jāsaprot, ka pie mums tādas grāmatas nedrukā uz katra stūra un nenormālos daudzumos :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):