Cēsu vecajā tirgus paviljonā tiek organizēta fotoizstāde par kāzu tematiku. Bilžu izmērs ap 80x120cm. Ja ir ko rādīt, varat piedalīties. Vēl ir brīvas 8 vietas. Izstādi organize Māris Buholcs. Izdruku un laminēšanu organizē viņš, izmaksas varētu būt ap 40 Ls vienai bildei (tas gan pašiem jāsedz). Atklāšana varētu būt uzreiz pēc valsts svētkiem. Iespējams piedalīsies arī Valdis Brauns. Pēc izstādes bildes paliek jums (varesiet nopārdot par puscenu pārim, kas uz bildes redzams.) Laika nav daudz. Pasteidzies! Māra Buholca kontakti: maris@druva.apollo.lv mob. tel. 26525794
No pašreklāmas viedokļa labss pasakums BET tikai tiem kas strada konkreta reģionā vai arī taisa IZTEIKTI ART stila Bildes Klasisks kāzu bildukss diez vai deres isstadei O šite vaig tādus kā AndreZ , Sundew , ImantsU un NilsS ar tiem "Kazu artiem" lielos izmēros tad buss Oooooo PASAKUMS
Lunis:No pašreklāmas viedokļa labss pasakums BET tikai tiem kas strada konkreta reģionā vai arī taisa IZTEIKTI ART stila Bildes Klasisks kāzu bildukss diez vai deres isstadei O šite vaig tādus kā AndreZ , Sundew , ImantsU un NilsS ar tiem "Kazu artiem" lielos izmēros tad buss Oooooo PASAKUMS
man piedāvāja tur izstādīties. Atteicos, jo tagad nav lieka piķa, ko atlocīt par 1.20x80 cm palagiem. Un kurus pēc tam man nebūtu kur likt, pat ja atdāvinātu, ko gan tie ļaudis iesāktu ar TĀDA izmēra bildi jūtos vai pagodināts, ka esmu nolikts blakus meistariem listē Latvijā, patiesībā, ir daudz labu fotogrāfu, kuri vienkārši nezīmējoties, dara savu darbu. Un labi dara..... man arī īsti negribās izstādīties, nav tādas sajūtas, ka kaut kas TĀDS būtu paveikts. Bet kad izstāde būs, jāaizlaiž apskatīties
NilsS : Ar LABU vien ir par MAZ Vakar pēc ilgiem laikiem gadijās paklasīties sava sena čoma Lielbrieža lexsciju "Bilžu vērtēšanas un atlases principi Fotogrāfijā" tur šis teicami nororaksturoja kas ir LABA fočene mūsdienu izpratnē kad TEX kvalitāte un pielietotie efexti utt vairs nav NEKAS nparasts un ir ikdieniški un garlaicīgi. LABA BILDE tā ir tāda kas PIEVĒRŠ UZMANĪBU un PALIEK ATMIŅA ar vizuālo izpildījumu un bildes NEPARASTO ATTĒLA saturu Viss pārejais ir otršķirīgi un ikdienišķi un nav vairs LABAS bildes pazīmes , vinkārši tādi kas tasa KVALITATĪVI ir cik uziet un mūsdienās nav nkekādas radītājs ņemot vērā TEHNIKAS AUTOMĀTIKAS iespējas bet lūk BILDE PALIKA ATMIŅĀ , BIJA INTRESANTA tas lūk ir JO TĀLĀK JO RETĀK pietam nez kāpēc krītoties gandrīz vai apgriesti proporcionāli SKAITA PIEAUGUMĀM Itkā jau vaidzētu būt savādāk tas ir JO VAIRĀK ĀTTĒLU jo vairāk LABU BILŽU tači sakarība izteikt esot jo gadus JO VAIRĀK ATTĒLU un IEVĒROJAMI % mazāk LABU BILŽU uz šo skaitu.
WMWMW: Neko nesapratu par puscenu, kas ar to domāts. Pāri sen jau saņēmuši, ko tad vēl? Man it kā rādāmas tautām no šīs sērijas būtu, bet 40 Ls par laminēšanu gabalā negribu izdot. Es labāk to summu alū izčurāju.
tā bija viena no versijām, kur pēc izstādes likt to lielo bildi. 40Ls ir par izdruku+laminēšanu. Ja zini, kur var lētāk, neskopojies ar info un pasaki!
Andreass:jā, summa paliela.
Vai nevar atnest jau sagatavotas izstādei bildes, cik tad par dalību jāmaksā?
Ja Tev mājās mētājās tāda izmēra bildes/bez pasportū/ielaminētas, tad uz priekšu! bet ja tikai A3, tad nederēs, jo jābūt vienotai koncepcijai. par dalību nekas nav jāmaksā.
Lunis:No pašreklāmas viedokļa labss pasakums BET tikai tiem kas strada konkreta reģionā vai arī taisa IZTEIKTI ART stila Bildes Klasisks kāzu bildukss diez vai deres isstadei O šite vaig tādus kā AndreZ , Sundew , ImantsU un NilsS ar tiem "Kazu artiem" lielos izmēros tad buss Oooooo PASAKUMS
Tā ir! Sākotnēji bija domāts, ka piedalīsies tikai Cēsu rajona fotogrāfi, bet šobrīd tos var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Par klasiskajiem kāzu bilžukiem pilnīgi piekrītu! tādi diez vai derēs.
WMWMW : Braunam kāzu bildes lielā izmērā skatijos pavisam nesen , viņam ir NEPARASTI EMOCIONĀLAS Ko citi panāk ar EFEXTIEM to Brauns panāk ar ACĪM un klasiski noslīpētiem iestudētiem gājieniem. Man sagadijās ka te vienā foto pasākumā mums bija kopēja asistente un bildējamie objekti , tad dabūju iepazīties ar svaigiem ražojumiem un PATREIZĒJO stilu njuu vecīt tu vinā DARBUS IERAUGI pilnīgi nepzināti VESELĀ GRĒDĀ ar CITIEM. Vienkārši TIE UZ TEVĪM SKATĀS! Augustā atkal bija uzaicinājām šo ar retropspekciju , par cik zināmiem KOLĒĢIEM un veciem čomiem NE KLIENTIEM vai žurijām vai lameriem utt tad vinš atnesa arī visvisādus darba variantus. Pat IZPILDĪJUMU nemaz neiztekšos kas protams uz KLASIKA sudraba papīra ir PILNĪGI cita štele Tur bij tādi kāzu portreti un momentbildes bez nekādiem VIKRUTASIEM bet skaties bildi FANTASTISKA Vīns ļoti labi prot uztver cilvēku EMOCIJAS ko citi aizstāj ar EFEXTIEM RAKUSRIES un visju ko JOCĪGU Taka Brauns tas ir mūžam jauns KLASIĶIS Vēl viena detaļa , man par cik es labāk pārzināju to pilšetu nju un arī jaunāks tomēr bij jāsarunā bildējāmiem cilvēki IERIEKŠ arī tos ko Brauns bildēs laiki jāsaskaņo utt. Aizeju es uz slimnīcu nju province personāls tāds pa kapeikām šancējoši tantuki "Specālisti" no augsās uz lūroši "Subjekti" . Galvenais arsts arzemēs Vietniece kautkāda nodaļas vadītāja nju tā velķas pie šās kautkādi visādi un es šai iedodu vizīteni ši paskatās Ooo nju jaa atcerās bet taga saki būs tur citi fotogrāfi ši tā ai nu labi bez entuziasma lai strādā , bet ta saku būs "Valdis Brauns " ja jūs redzētu kā ši parvērtās Oooooooooo Braunss jaaa protams zinam vares tuikt kur vēlas un ja vajag mēs viņam arī gultu noliksim kur atpusties [Jābildē bij nakts dežuras] , tika nodotas komandas vecākia māsai es vēl nebiju lidz koridora vidum aizgajis ka man jau 2 tantes biju uzprasijušas vai tas esot tas pats Aktu un Kazu Brauns Otaa Province bet slimnīcas tantuki zināja Bildes ko viņs tur uztasija bij vienkrši ZVĒRĪGI BLIEŽOŠAS tādas kā liek uz NG vāka par Badacietējiem afrikā TĀDAS ACISS!!
WMWMW:Nu ja. Es jau par to visu tikai nojaušu. Man ļoti patīk tas, ko esmu redzējis no viņa darbiem. Sevišķi zvejnieku sērija.
Es to prasīju tādā kontekstā, ka pat savā autorizstādē slavenāko bildi ar līgavu pie jūras lielu nenācās skatīt - bija neliela, jaunās, ciparnieces, ar Alfu, visas lielas, bet te Cēsis izdomā, ka visiem vajag palagus. Protams, tas ir gods, viņa bildes izstādīt, bet gribas derēt, ka Braunam attiecībā uz klasiskajiem izmēriem dos atlaidi. Citiem nedos. Es jau saprotu, koncepts, bet pagaidām izskatās, ka telpa pustukša - jo koncepts prasīgs. Visām izstādēm bildes katru savā atšķirīgā izmērā taisīt, vai tas ir vērts tās naudas, sevišķi tagad. Izstādes stendi par to gan jau pastāstīs.