Tas jau vis atkarigs no tava kailuma uztveres un kompanijas, kura uzturies... man personigi neliekas, ka tadas lietas nosaka objektivs! var tacu tapat ar meicam ieiet pirti bez "fotografesanas" Atbrivojies un nevajadzes objektivu - visi tacu esam lieli cilveki un nav tac tur ne tada par ko jakaunas vai kas nav redzets! Esmu brivi domajoss bezkopleksu cilveks... nevajag apvainot!
Portreti, tak neviens tev tā vai tā neatzīsies. Visi bildē mākslu, sauc sevi par profesionāliem fotogrāfiem, vietu kur plikās meičas skatās sauc par studiju utt. Un, protams, saka, ka bildējot domā tik par kompozīciju un gaismām
ak34:Portreti, tak neviens tev tā vai tā neatzīsies. Visi bildē mākslu, sauc sevi par profesionāliem fotogrāfiem, vietu kur plikās meičas skatās sauc par studiju utt. Un, protams, saka, ka bildējot domā tik par kompozīciju un gaismām
Portreti:Vot, gribēju godīgi pavaicāt- kuriem no jums objektīvs ir līdzeklis, lai palūrētu uz tvirtu meiču kailajiem augumiem?
ar acīm ciet jau nebildēju vis. piedāvāju tekstu redakcijā "Vot, gribēju godīgi pavaicāt - kuriem no jums objektīvs ir TIKAI līdzeklis, lai palūrētu uz tvirtu meiču kailajiem augumiem?".
būšu nedaudz rupjš, bet tā piršu, masveida tusonu un plenēru lieta man liekās diezgan patizla, cilvēkiem problēmas ar sava brīvā laika, izklaižu organizēšanu. skumjākais, ka pēc tam pilns Blogs, ar bieži vien, apšaubāmas kvalitātes bildēm, par kurām viss pūlis sajūsmā nobalso. garlaicīgi nav. VISPĀRINĀTS SUBJEKTĪVS VIEDOKLIS
man jau patīk Portreti uzdotais topiks "DARBS ar modeļiem PIRTĪ" pa manam- ja es strādaju, tad es paredzu, ka samaksās, ne piemaksāju.... a paskatīties uz meitenem var arī bez objektīva... un vismazāk kārojas pa baram mesties virsū vienai meitenei ar savu objektīvu... ja nu rindas kārtībā, bet tad jau tuvāk beigu galam- kad modele iesildīta...
alvils:mjā... man pret to vīru arvien un arvien vairāk respekts zūd, lai cik arī viņam būtu labas bildes...
neredzu, kapēc respektam jāzūd... tā bilde ir izrauta no konteksta. kāds kkur viņam ar sveci ir stāvējis? bet bildes viņam labas un ļoti labas, ar attieksmi.
petersonsphoto:un topika aizsācējam arī ir šad tad labas bildes konkrētos resursos to fonu grūti neatpazīt un rekvizītus
Nu, jāņem vērā, ka manu studiju var arī izīrēt. Ko viņi tur fočē, tā pašu darīšana.
Tiesa gan jā, pats arī fočēju resursu darbinieces reizēm, tomēr vienmēr cenšos izpildīt bildi tā, lai tā pirmkārt izskatītos skaista, un tikai tad parādītu darbinieces potenciālu noteikto likumu normu robežās.
Laikam Ziemas svētki tuvojās... SVĒTIE pa vienam uzrodās Portreti, tad Annas Mari pasākums arī precīzi atbilst tavam teiktajam- tur pat vēl 200 piemaksā , lai tiktu klāt, tevis pieminētajam norādē cilvēkam mūsu fotovīri maksā no 80-150 Ls par vienu nodarbību katrs (cik tu saņam- 10 Ls), tāpēc padomā pirms ko dari. Tev līdz viņa līmenim tālu (manas subjektīvas domas). Un par šadu starpdarba pozas uzstādīšanas kadra uzbildēšanu jānosoda ir bildes autors, nevis kāds trešāis... kuram radot bildi naf starpkadru!!!, bet tikai mēs tos nerādam citiem!!! Arī tev tādi ir, bet vai tu publicē tos (es neesu redzējis)...
Te tu raksti-Nu, jāņem vērā, ka manu studiju var arī izīrēt. Ko viņi tur fočē, tā pašu darīšana. Tad ko tu lien svešā darīšanā, par kuru es varu rakstīt to pašu- " Ko viņi tur fočē, tā pašu darīšana."
kāda starpība,ainavas,putni,ziedi vai plikņi,ja patīk,tad skatās un fotogrāfē...tā pati dabas izpausme vien ir.Lai paplašinātu jautājumu,var cik daudzi izmanto savu auto un dzīvesvietu vai naudu,lai kontaktētos ar pretējo dzimumu,ne jau katrā gadījumā tiek noslēgtas laulības. WMWMW-nu kā Tu atradīsi to īsto modeli,ja nebūsi redzējis neīstās? Austrumnieki teic-ceļš ir viss,mērķis-nekas!
ekoists:kāda starpība,ainavas,putni,ziedi vai plikņi,ja patīk,tad skatās un fotogrāfē...tā pati dabas izpausme vien ir.Lai paplašinātu jautājumu,var cik daudzi izmanto savu auto un dzīvesvietu vai naudu,lai kontaktētos ar pretējo dzimumu,ne jau katrā gadījumā tiek noslēgtas laulības. WMWMW-nu kā Tu atradīsi to īsto modeli,ja nebūsi redzējis neīstās? Austrumnieki teic-ceļš ir viss,mērķis-nekas!
Vai tad kāds teica, ka tikšana pie plikām modelēm ir slikts iemesls taisīt šādus tusiņus
ekoists:kāda starpība,ainavas,putni,ziedi vai plikņi,ja patīk,tad skatās un fotogrāfē...tā pati dabas izpausme vien ir.Lai paplašinātu jautājumu,var cik daudzi izmanto savu auto un dzīvesvietu vai naudu,lai kontaktētos ar pretējo dzimumu,ne jau katrā gadījumā tiek noslēgtas laulības. WMWMW-nu kā Tu atradīsi to īsto modeli,ja nebūsi redzējis neīstās? Austrumnieki teic-ceļš ir viss,mērķis-nekas!
Vai tad kāds teica, ka tikšana pie plikām modelēm ir slikts iemesls taisīt šādus tusiņus
ak34, tu taču liekās vienreiz biji, cik plikus redzēji??? Katrai reizei ir kas savādāks... bet neviens naf iedziļinājies tajā dziļajā sāpē, ko Portreti izsaka topika sākumā- tā ir viņā neizsāpētā sāpe... un manu atbildi par to varat izlasīt
un[/url] paliek man tikai viens neatbildēts jautājums- kas liek šim cilvēkam tā uzvesties un rakstīt??? Tam jābūt dziļi viņa zemapziņā un viņš savādāk neredz, kā tikt ar TO galā. 14 gadīga puikas, kam balss lūzums, cienīga uzvedība ar visiem izsaucieniem.
ekoists:kāda starpība, ainavas, putni, ziedi vai plikņi, ja patīk,tad skatās un fotogrāfē...
starpība/s rekāda/s - ainavas un ziedi neskrien prom - daži putni un daži plikņi skrien, daži plikņi neskrien, daži putni aizlaižas. putniem un ainavām nav jāprasa atļauja bildēt, plikņiem ir. malo togo, plikņi bieži nemaz nav plikņi, kamēr neatkailinās.
Katram sava mērijumu skala, bet katram tajā ir gan "labs", gan "slikts". Nav patiesība, ka nekas nav slikts. Kaut kas, kas man šķiet slikts, Tev nē. Un otrādi vai pastarpināti, bet tomēr - sliktais pastāv.
WMWMW:Ja ir jēdziens "valsts nozagšana", tad uz forumu bieži vien var attiecināt arī "fotobloga nozagšana", tavā izpildījumā.
Izklausās labi. Man patīk. Bet kā to pamatosi? Es nesaskatu, ka Haiduks būtu nozadzis fotoblogu vai kaut vai centies to izdarīt...
Alvils-Katram sava mērijumu skala, bet katram tajā ir gan "labs", gan "slikts". Nav patiesība, ka nekas nav slikts. Kaut kas, kas man šķiet slikts, Tev nē. Un otrādi vai pastarpināti, bet tomēr - sliktais pastāv.
neputrojies,viss kas atrodas šeit,vienkārši IR,par labu vai sliktu to padara katra indivīda attieksme un dzīves skatījums,ja gribi,tad arī aizspriedumi....
WMWMW:Haiduk, publicē tos kadrus slēgtam lokam, un neviens nevīpsnās, jo nebūs jau par ko, bet, ja liksi te, cilvēki paudīs savu viedokli, lai kāds nu arī tas nebūtu. Un viss. Pārējo tu pašlaik runā vējā, pa tukšo. Sevišķi par "cienīgu uzvedību", jo tie bābas teksti un epiteti, kas no tevis izlien ārā brīžiem ... Ja ir jēdziens "valsts nozagšana", tad uz forumu bieži vien var attiecināt arī "fotobloga nozagšana", tavā izpildījumā.
WMWMW cik blogā ir manu foto no pirtiņas??? praktiski necik!!! tikai tu savos murgos tos saskati Pārējo tu pašlaik runā vējā, pa tukšo. Bet vai tu pa pilno vispār māki runāt??? Pārējo tu pašlaik lasi vējā, pa tukšo. Bet vai tu pa pilno vispār māki lasīt??? Un man ir pie vienas vietas te dažu cilvēku uzbraucieni- pirtuki ir jaf neliela tradicionāla neoficiāla fotobloga daļa!!! un TIKAI un VIENĪGI saita īpašnieki un admini noteiks, vai fotobloga paspārnē pirtukam tiks ļauts reklamēties, vai arī aizliegts!!! Un ja kādam ir sexfotoobjektīvu problēma, tad lai to nerisina uz mana un pirtuka rēķina. Bet pats uz sava. WMWMW, un teksti naf bābas teksti un epiteti, jo tie iegriežās tavās smadzenēs, un liek tev reaģēt, kaut arī pret tavu pārliecību, bet liek!!! Bet kā tukšklabis tu man ļoti patīc... pirtuks caur tevi ir visu laiku topā!!!