forum.gif
Digigrāfijas negaiss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Digigrāfijas negaiss
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.08 15:44
 citēt
Publicēts: 24.10.08 15:53
 citēt
...Tas ko ar visu šo gribēju pateikt - mīļie cilvēki, nefotografējiet, nu labi, fotografējiet, bet pirms to dariet, padomājiet!...

Izklausas apmeram taa: Nefotografejiet, labak samaksajiet man un es to izdarishu.
Vai tad tiesham ar to konkurenci ir tik traki?
Publicēts: 24.10.08 18:19
 citēt
Fakts, ka šādus rakstus drukā cilveki, kuriem fotogrāfijas pieredze vien ir pāris gadus, un tā pati absolūti digitāla, ir diezgan nožēlojams.

Izskatās pēc žēlastības dāvanu lūgšanas...tjipa "Nāciet taču, pafočējieties pie manis, es māku!"

Ja jau māki, tad kāpēc tādi pašpīārojoši rakstiņi jādrukā? Tad jau klientu vajadzētu pietikt i bez tā...
Publicēts: 24.10.08 18:52 labots
 citēt
Portreti:... cilveki, kuriem fotogrāfijas pieredze vien ir pāris gadus, un tā pati absolūti digitāla ...
nu, pēc 10-15 gadiem vairumam būs daži gadi, dažiem ašpadsmit un vairumam tā pati absolūti digitāla. (atklāti sakot, tad, kad emulsiju bija pašam jālej un jūtīga tā bija tikai, kamēr vēl slapja, es a vēl nebildēju.).
Portreti:Ja jau māki, tad kāpēc tādi pašpīārojoši rakstiņi jādrukā? Tad jau klientu vajadzētu pietikt i bez tā...
nu neizbēgami sanāk pašpīārojoši, bet nu ir takš vēl motīvi un var takš izbesīt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):