forum.gif
Izmantojiet savējo izdevību kļūt par slavenu fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Izmantojiet savējo izdevību kļūt par slavenu fotogrāfu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.08 02:50 labots
 citēt
Publicēts: 25.10.08 20:48
 citēt
Kāpēc gan nepiedalīties? Galvenais nav vinnēt, galvenais ir piedalīties (kā vecos trakos laikos teica). Aizsūtīšu savus gatavos kvadrātus un lieta darīta. Elementarno, Vatson. :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 25.10.08 21:44
 citēt
Linkman:Kāpēc gan nepiedalīties? Galvenais nav vinnēt, galvenais ir piedalīties (kā vecos trakos laikos teica). Aizsūtīšu savus gatavos kvadrātus un lieta darīta. Elementarno, Vatson. :face-wink: :face-grin:

Vai es teicu "nepiedalīties"!??? :face-smile:

Jā uzvarēsi - ceru, kā nepaliksi pārak lepns. :face-wink:
Publicēts: 25.10.08 22:05
 citēt
es jau esmu slavens. gan ne ar bildēm, bet ar to, ka reiz pa dzērumu piemīzu 14. gs. lielgabalu.
Publicēts: 25.10.08 22:26
 citēt
haralds:es jau esmu slavens. gan ne ar bildēm, bet ar to, ka reiz pa dzērumu piemīzu 14. gs. lielgabalu.

Tā nav slavenība - vot, jā ne dzērumā un publisķi piemīztu 14 lielgabalus (gs. nav sarīgs), tat uz iekļūšanu Ginnesa Rek. Gr. varētu pretendēt. :face-grin:
Publicēts: 25.10.08 22:44
 citēt
haralds:es jau esmu slavens. gan ne ar bildēm, bet ar to, ka reiz pa dzērumu piemīzu 14. gs. lielgabalu.
Un neatspiedies pret zvanu ,nu blakām bija lielgabalam nolikts?:face-wink:
Publicēts: 25.10.08 23:34 labots
 citēt
Alloxa:Vai es teicu "nepiedalīties"!??? :face-smile:

Alloxa - tas bija jautājums man pašam par to piedalīšanos. Tāds amatjorščiks kā es var vinnēt caurumu no barankas. :face-wink:
Publicēts: 25.10.08 23:42
 citēt
AGNOS:un neatspiedies pret zvanu, nu blakām bija lielgabalam nolikts?:face-wink:
muzejā.
Publicēts: 26.10.08 00:50
 citēt
Linkman:
Alloxa:Vai es teicu "nepiedalīties"!??? :face-smile:

Alloxa - . Tāds amatjorščiks kā es var vinnēt caurumu no barankas. :face-wink:

Labi kā atzinies (tas bija jautājums man pašam par to piedalīšanos) uz priekšu zināšū - Linkmans izmanto forumu lai parunātu ar sevi, mīļāko. :face-grin:
Publicēts: 26.10.08 01:19
 citēt
Vai parunāties ar sevi būtu aizliegts? Pats sev uzdod jautājumus, pats sev atbild. Būtu vienkārši izcili, ja varētu jebkuru jautājumu uzdod kādam citam un saņemtu uzreiz atbildi. Tā kā tas tā nenotiek, atliek vien ar sevi parunāties. :face-wink: Paldies, Alloxa, ka Tu ar mani parunājies. Tu esi uzticīgs 'mīļākais'. Es ceru, ka Tev nav garlaicīgi. :face-wink:
Publicēts: 26.10.08 02:12
 citēt
Kapec nepiedalities , la ir sacensibu velme tad tas jaizmanto. Reizem tur TAADU DRAZU atsuta ka brinies ar kuru galu cilvji doma. Bet uzvar gan vienmer LABI darbi , Latvija gan reizem gadas ka uzvar TAAAD DRAZA ko vairums pat nekad nebutu bildesjusji
Publicēts: 26.10.08 11:22
 citēt
var jau piedaliities arii nopietnaakos pasaakumos par sony ģigitalku izlozi:

px3.fr

en.leica-camera.com...

www.hasselbladfoundation.org...

www.rencontres-arles.com...

www.worldpressphoto.org...

veiksmi Alloxa
Publicēts: 26.10.08 11:44
 citēt
Protams forsi ir piedalities. Izmantosu obligaati. Uzskatu, ka neesam sliktaaki par muusu Rietumu koleegjiem, tad kapeec gan nee. Bet kaa pateic Linkman - galvenais ir izmantot iespeeju un piedaliities. Tas taapat kaa ar referendumu :))
Publicēts: 26.10.08 16:31
 citēt
haralds:
AGNOS:un neatspiedies pret zvanu, nu blakām bija lielgabalam nolikts?:face-wink:
muzejā.

Es jau nodomāju ka aiz Kremļa sienas,To lielgabalu!:face-grin:
Publicēts: 26.10.08 19:24
 citēt
Alloxa - man tāds jautājums - ja Tu iesūtītu kādas savas bildes uz konkursu, kuras tās būtu? No tām, kuras šobrīd ir redzamas Tavā galerijā. :face-wink:
Publicēts: 28.10.08 22:48 labots
 citēt
Maris:var jau piedaliities arii nopietnaakos pasaakumos par sony ģigitalku izlozi:

px3.fr

en.leica-camera.com...

www.hasselbladfoundation.org...

www.rencontres-arles.com

www.worldpressphoto.org

veiksmi Alloxa

Paldies. :face-smile:

Linkman:Alloxa - man tāds jautājums - ja Tu iesūtītu kādas savas bildes uz konkursu, kuras tās būtu? No tām, kuras šobrīd ir redzamas Tavā galerijā. :face-wink:

Šeit manas labākās knapi savāca virs 6,0 + atriebēji nolaida tās vel zemāk ap 5,0 (anniram bija pretenzijs par manu reitingu - izniemu vispār ārā).
No tām kas redzamas tagad tikai viena, ko ir vērts k/k sūtīt www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.10.08 22:51
 citēt
Jā,šai ir fīlings!
Publicēts: 28.10.08 22:56
 citēt

:face-grin:

es kļūtu slavena ar tādu bildi tak!
Publicēts: 29.10.08 04:33 labots
 citēt
marinka::face-grin:
netika uzbildēts.
P.S. ā, ja būtu uzbildējusi? tad vēl galviņu neturēji!
Publicēts: 29.10.08 10:30
 citēt
Annir:uzvara garanteeta un balvaa ... sony
tad man bija mazliet skroba, kad nogavņiju ko piestādīt un Sony Alfu vinnēja džeks ar ar webkameru filmētu klipu, kurā montāžas vieta ik pa tik s, cik no vietas var uzfilmēt (a citādi TV kadrs).
Publicēts: 29.10.08 11:59
 citēt
haralds:
marinka::face-grin:
netika uzbildēts.
P.S. ā, ja būtu uzbildējusi? tad vēl galviņu neturēji!

nu, jā, sīka, sīka.
bet visu jau var mēgināt atkārtot :face-grin::face-grin: tik laikam vajag ātras kājas.
Publicēts: 29.10.08 12:09
 citēt
ar to laikam arī varētu mēģināt :face-grin:
Publicēts: 29.10.08 12:21
 citēt
un diez kur tas nu būtu... :face-surprise:
alu jau var sanest, bet ar lielgabaliem tā pašvakāk.
Publicēts: 29.10.08 13:30
 citēt
anniram piestāvēs 14gs lielgabala tēls, jo pastāvīgi uzprasās lai viņu kaut kāds allohs apčurā..:face-grin:
Publicēts: 29.10.08 16:59
 citēt
Annir, a nihilisms, skepse un negatīvisms ir tavs TM?
...man vel sakumskolā učene brīdināja par nihilisma postošo ietekmi uz paša psihi... vairakas reizes centos apliecināt pretejo- neveiksmīgi kkā... apnika- bērnišķīgi sāk isstīties...
Publicēts: 29.10.08 18:32
 citēt
da beidz, aiz loga tāpat beediigi... un tu vel te iegaudo... shitā vitamīnu nepietiks... un ko man cilvēkiem prasīt? atbilde būs katram sava par katram savu skatupunktu- kā ar plikņu bildēm...

p.s. beidz apsaukāties... tāc intelģents vīriec no skata un šittā runā... fui!

p.p.s. tagad oponenti paņem pa roratslēgai un aiziet! ar lozungu "i jaščikom jei pa p..ģe, pa p..ģe!"
Publicēts: 29.10.08 18:37
 citēt
Annir:Peeterson - paprasi cilveekiem, kas mani paziist - ko vinji par mani domaa :)
nihilisms, skepse un negatīvisms - taa ir tikai trenninja sastaavdalja :face-devil-grin:

NLP trenniņš = [url=http://smiles.33b.ru/smile.77848.html]
Publicēts: 29.10.08 19:48
 citēt
nu, a ko es teicu? :D
Publicēts: 29.10.08 20:40
 citēt
davajte žitj družno, uvažajemij narod.
Publicēts: 29.10.08 22:23
 citēt
petersonsphoto:nu, a ko es teicu? :D
[url=http://smiles.33b.ru/smile.1555.html]

marinka:davajte žitj družno, uvažajemij narod.

Vai tad veselo nav tas pats kas "družno"

[url=http://smiles.33b.ru/smile.117257.html]
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):