forum.gif
Jāpērk LIGTROOM 2?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jāpērk LIGTROOM 2?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.08 20:52
 citēt
Ir kāds Latvijā kaut kur redzējis uz vietas ar kasti, disku un pavadzīmi dabūjamu?
Publicēts: 25.10.08 21:03 labots
 citēt
Publicēts: 25.10.08 21:04
 citēt
gan jau PPR arī raksta :)
Publicēts: 25.10.08 21:09
 citēt
Izskatās pēc parasta internetveikala, kuram nav nekā vairāk par lapu ar smuku bildi.

Mani interesē šis disks FIZISKI, nevis uz bildi netā apskatīties...
Publicēts: 25.10.08 21:20
 citēt
kristaps_l:Nopērc un apskaties fiziski uz disku.

Tu nu gan esi smieklīgs- kā var nopirkt kaut ko, kā patiesībā fiziski NAV?:)
Tu piezvani uz to bodi rīt un pavaicā- būs "Čih- pih- atstājiet telefonu, pārzvanīsim".

Vairumnieki ir Capital, GNT, Tilde, ACME, tad arī attiecīgi tiem tagad tas čih- pih sāks zvanīties un meklēt...

Līdz šim bilžu apstrādes programmas vienmēr ir nācies pasūtīt pie vairumnieka, jo Latvijā uz vietas tādu vienkārši NAV. Tuvākais, labākajā gadījumā, parasti ir Somijā.
Publicēts: 25.10.08 21:57
 citēt
būs "Čih- pih- atstājiet telefonu, pārzvanīsim":face-grin::face-crying::face-smile:
Publicēts: 25.10.08 22:54
 citēt
Kāpēc negribi pirkt no Adobes lapas? Ātrāk un ērtāk. Pārdod no ES -- līdz ar to viss ar nodokļiem un PVNiem arī ir OK
Publicēts: 25.10.08 23:02
 citēt
KAMER biju Digital Guru birojā šiem atveda stabeli ar LIGTROOM 2 apgreidus praktiski 99% tadas pasjas kastes ka pats LIGTROOM 2 tik tekstins ka Update, ot neatceros precizi bet uz piegades bulkuvagja rajstits bija kautkads kancelejas precju monstrs tepat Latvija zinams , par cik sjie Adobbe oficiali tatatd tā bode bija Oficiāls izplatītājs. Ot tik piemirsu kaads tiesji bet bet to ka kanceles precju tirgotajs 100% atceros nu galvas izsskreja:(
Publicēts: 26.10.08 10:12 labots
 citēt
ak34:Kāpēc negribi pirkt no Adobes lapas? Ātrāk un ērtāk. Pārdod no ES -- līdz ar to viss ar nodokļiem un PVNiem arī ir OK

Domā, Adobe man izrakstīs i pavadzīmi, i disku iedos? :)
Publicēts: 26.10.08 10:14
 citēt
Lunis:KAMER biju Digital Guru birojā šiem atveda stabeli ar LIGTROOM 2 apgreidus praktiski 99% tadas pasjas kastes ka pats LIGTROOM 2 tik tekstins ka Update, ot neatceros precizi bet uz piegades bulkuvagja rajstits bija kautkads kancelejas precju monstrs tepat Latvija zinams , par cik sjie Adobbe oficiali tatatd tā bode bija Oficiāls izplatītājs. Ot tik piemirsu kaads tiesji bet bet to ka kanceles precju tirgotajs 100% atceros nu galvas izsskreja:(

A tu negribi šiem pavaicāt kaut kad garāmejot vai kaut kā virtuāli?
Publicēts: 26.10.08 10:27 labots
 citēt
Portreti:
ak34:Kāpēc negribi pirkt no Adobes lapas? Ātrāk un ērtāk. Pārdod no ES -- līdz ar to viss ar nodokļiem un PVNiem arī ir OK

Pirku Lightroom2, bet kaa apgreidu (jo bija pirkts pirmais) no Canon IB servisa. Tur arii ar pavadzimeem viss ok
Publicēts: 26.10.08 11:33
 citēt
Portreti:

a kaa savaadaak?

jezusmarija Adobei ir lv lapa a visu bodi un ladim kas skaidra latvju mele visu izskaidros

www.adobe.com...
Publicēts: 26.10.08 13:10
 citēt
Maris:
Portreti:K

a kaa savaadaak?

jezusmarija Adobei ir lv lapa a visu bodi un ladim kas skaidra latvju mele visu izskaidros

http://www.adobe.com/lv/

Senkjū! Rīt piezvanīšu uz to tvg!
Publicēts: 26.10.08 13:11
 citēt
Fāaaaaak!!!! :(

TVG : KĀ NOPIRKT

Ja Jūsu uzņēmums vēlas kļūt par TVG klientu, lūdzu pārliecinieties par sekojošo soļu izpildi:

1. Jūsu uzņēmumam ir jābūt izplatītāja uzņēmumam, jo TVG neveic tirdzniecību gala patērētājiem.
2. Lai reģistrētos, lūdzu aizpildiet reģistrācijas formu vai sūtiet pieteikumu uz epasta adresi info@tvg.lv
3. Mūsu tirdzniecības pārstāvis sazināsies ar Jums, lai noformētu izplatītāja līgumu.
Publicēts: 26.10.08 15:52
 citēt
tvg ir diezgan dīvains kantoris. Nepārcenšas ar centību ;) bet kam, portreti, tev pavadzīme un disks? Ar ES darījumi ir bez pavadzīmēm, softu kad vajag var pārs minūtēs no adobe lapas novilkt
Publicēts: 26.10.08 15:55
 citēt
nu a kāda problēma? invoice no EU tev būs no Adobes, maksajums no bankas vai uzņēmuma kartes bankas izrakstā- tas arī ir legālas iegādes pamats. pārējais- grāmatveža aprobežotības kliedēšanai
Publicēts: 26.10.08 16:03
 citēt
+ petersons
Publicēts: 26.10.08 16:21
 citēt
petersonsphoto:nu a kāda problēma? invoice no EU tev būs no Adobes, maksajums no bankas vai uzņēmuma kartes bankas izrakstā- tas arī ir legālas iegādes pamats. pārējais- grāmatveža aprobežotības kliedēšanai

Kurā brīdī un kā es dabūšu invoice? E-pastā? Un pēc tam izdrukāšu? Nu, izdrukāt es varu jebko...

Šaubos, ka viņi i- neta norēķiniem pieņem bankas pārskaitījumu uz kontu, gan jau, ka vajag VISA Classic vai Paypal. Man uzņēmumam nav ne viens, ne otrs.
Publicēts: 26.10.08 16:24
 citēt
Reiz jau zvanīju uz BSA un prasīju, kā noformēt vienu Adobes produkta iegādi online, lai tā būtu legāla LV likumdošanas kontekstā. Tālāk par stostīšanos šamie netika.
Publicēts: 26.10.08 17:55
 citēt
klau, a kādā veidā BSA (privāta štelle ar gerontokrātijas smaku) var apstrīdēt LIKUMĪGU programmatūras (licences) iegādi? kaste un disks nenozīmē LICENCI. bet samaksu par produktu tu veic ražotaja/pārdevēja/licences devēja kontā.
Visa maksā 10Ls. Paypal vispār neko. tiec galā no sākuma- ko tu gribi panakt un atrodi (pareizāk, liec grāmatvedim atrast) veidus, ka to iegrāmatot. izraksti sev pilnvaru par iegādi un pērc, tad nodod uzņēmumam. interesanti, ja es pērku veikala softu ar čeku un maksāju ar savu karti, uzstādu to kantorī- vai šis softs tamdēļ kļūst nelegāls? beidz ampelēties... g-vedim jānopelna sava alga. vai tu viņu turi elka statusā?
Publicēts: 26.10.08 18:34
 citēt
Ja ļoti vaig LV tad GNT piedāvā gan upgrade gan retail , vai ta tik grūti atrast vietu kur var pasūtīt?
Publicēts: 26.10.08 18:36
 citēt
Vienkāršāk būtu tomēr ieiet veikalā un nopirkt...

Uz BSA zvanīju lai lūgtu PADOMU. Zinu, ka privāta štelle, bet nebiju gaidījis, ka atbildēs nekompetenta persona. Kaut ko taču viņi tur reizēm arī tiesājas, un Adobe šamos sponsorē, būtu jau bišku jāpacenšas...
Publicēts: 26.10.08 18:37
 citēt
JRJ:Ja ļoti vaig LV tad GNT piedāvā gan upgrade gan retail , vai ta tik grūti atrast vietu kur var pasūtīt?

Nē, bet šamajiem pavisam nesen vēl nebija.
Publicēts: 26.10.08 18:39 labots
 citēt
*20 pieejamas centrālā noliktāvā . Ja pasūtīt , tad no Zviedrijas ilgi nenāksies gaidīt.

p.s. Nesen bij visas Adobes produkcija novākta no GNT , bet tas pirms CS4 tieši bij izdarīts.
Publicēts: 26.10.08 18:43 labots
 citēt
aha, tev uzraxta jurists- iedodiet naudu, mēs, ja kas- te tiesāsimies par jūsu interešu aisztāvību... nu, tu tāpat varētu- dodiet naudu- jums būs opcija pie manis bildēties. izspiedēji ar jurista diplomu. bet pie tā milzu piķa, kas ir mikromīkstajiem, adobei uc- aizsituši štrunta tirdziņu (Latvijas mērogā) un izspiež no lielajiem piķi par IESPĒJU.... kāda kompetence? ja nu vienīgi politiskās ambīcijas un spalvainas muguras....

prasts "krišas" variants bailīgajiem rietumu vīriņiem....
Publicēts: 27.10.08 10:54
 citēt
Apzvanīju visus vairumniekus. Uz vietas nav nevienam.

Laikam Latvijā nav moderni pirkt programmas...

Nu, nekas, aizbraukšu uz Kapitāli, pasūtināšu no ārvalstīm!:)
Publicēts: 27.10.08 11:30
 citēt
Portreti:Apzvanīju visus vairumniekus. Uz vietas nav nevienam.

Laikam Latvijā nav moderni pirkt programmas...

Es taču rakstīju ka GNT ir rakstīts zvaniet! Tātad jāzvana un jāpasūta, Zviedrijā noliktavā šie ir viņiem un dažu dienu laikā speciāli pasūtītājam būs klāt.
Publicēts: 27.10.08 13:29
 citēt
Karoč, pasūtīju Capitālī.
Publicēts: 27.10.08 13:34
 citēt
Adobe rēķina orģinālu atsūta pa parasto pastu. Kredītkarte gan ir vajadzīga.
Publicēts: 27.10.08 15:50
 citēt
cik ta maxāja Kapitālī tas vērtīgais pasākums?
Publicēts: 27.10.08 15:51
 citēt
205.
Publicēts: 27.10.08 16:38
 citēt
pamegi uzzvaniit shiem:
www.i-deal.lv
Publicēts: 27.10.08 17:02
 citēt
a, tad jau ņičo, adekvāti...
Jauns tematsAtbildēt
  1.