Mja nu var jau just līdz tiem skuķiem un biznes šai ziņā visā pasauļe ir labi sakārtots un reglamntēts , tad nav ko smilkstēt ka grib lētāk un uzraujas uz visadiem "Kaktu šeftētājiem" istenībā tā ir ļoti daudzas jomā tai skaitā arī Foto. Vispār LV "Modeļu" ziņā ir bardaks , ja vaig NOPIETNAM darbam vispar nav kur ņemt ja nu vienīgi nelielā daudzumā un 1-2 vietās , tapec diezgan smiekligi ka Latvijā katra 2 tīnīte MODELIS bet darbam vairumā ieved no Arvalstim jo no turienes ir gan DROŠĀK gan KVALITATĪVĀK un beigās arī $$$ sanāk tāds pats Šancēt ar galīgām iesācējām vispār ir nepateicīgs darbs , dārgi un nerentabli Šitādu stastu ir cik uziet visā austrumeiropā tikai LV par laimi nav tik krimināli varianti dzirdēti kā ar visādām Ukrainietēm Baltkrievietēm kur nu vēl tirkās šausmas ar Moldāvijas skuķiem kuras gan savos 15-16 gados pat sakarīgi Lasīt rakstīt neprata jo nāca no galīgi dziļiem laukiem un intelekts esot bijis "0" Protams ka visām vinām gribas $$$ taču tas galīgi nespīd , nu nav tās lielos $$$ pelnošās AITAS , tās ir riktīgi advancētas slīpetas beibes ar labu biznesa ķerienu pratušas sevi PARDOT pirmkārt jau ar GALVU un tikai tad ar GĪMI Primārais šai jomā ir LABA AĢENTŪRA + LABS AĢENTS lai šo kombināciju atrastu vajag SMADZENES un labu biznesa ķērienu un darbapsējas. A smuku feisu un garām kājām vien būs par maz.
Lunis:A smuku feisu un garām kājām vien būs par maz.
Principā jau jābūt galīgam bēbim, lai nesaprastu, ka pa mēli staigājošo modeļu bizness nav radīts tāpēc, ka kādam vajag parādīt DRĒBES. Sevišķi jau mūsu valstī
Kas attiecas uz pirts, tramvaju, čiču paturēt-devēju utml modelēm, nu, tur, manuprāt, pamatā ir neslēpta tieksme pēc sociālā ekshibicionisma.
ievish:Ooo, Haidukonkulis atkal metas aiztāvēt savu pasākumu, turklāt pat tur, kur to neviens nepiemin (vismaz ne tieši)
Par ekshibicionismu pilnībā pievienojos!
ievish, piedod, bet tagad tu SĀC!!! Vēlies pie Portreti bariņā- uz priekšu meitēn, ar pilnām burām... bet ja māki lasīt, tad izlasi pirms manis Portreti teikto, un ceru, ka tev vēl goda sajūtas ir kaut cik saglabājušās , un tu man atvainosies!!!
nu, jāsaka, ka morāla sievietes degradācija šajā laika un šajā zemē ir diezgan izplatīta... un ja vēl ir veči, kas uz to pavelkas, atbalsta un stimulē, tad rezultāts ir "te taču nav vīriešu" spriedumos... un jādodas, tur, kur par taviem gājieniem neviens neko nezin... tas - par tām "modelēm", kas zina ko dara...
par tiem skuķiem Itālijā- patiesībā prieks, ka tas bizness tā aplaužas.... labi, ja pa lēto (transporta izdevumiem) gan skuķi, gan papuči-mammuči tiek pie skolas... bet gadās arī savādāk... nekas pasaulē nav mainījies gadu tūkstošiem šajā ziņā... katrai maizītei sava garoziņa...
Es ZINĀJU, ka tāda būs Tava reakcija, Haiduk! Nu, varbūt gluži neparedzēju to atvainošanās daļu, bet pierakstīšanu klubiņam gan
Pasaki, man, lūdzu, par ko man būtu jāatvainojas? Es nepateicu neko nepieklājīgu, pat neko divdomīgu, turklāt neko arī Tevi personīgi apvainojošu ne. Tā kā jautājums vēlreiz - par ko? Turklāt, tagad Tu sāc mani apvainot - lasīt neprasmē, goda sajūtas trūkumā, un tā kaut kā... Varbūt man jāsāk TEV atvainošanās prasīt?
Jā, vēlreiz varu atkārtot - es piekrītu, ka atkailināšanās lielai publikai ne profesionāliem nolūkiem ir, kā Portreti teica, "sociāls eksibicionisms".
ievish, Haiduks jau otrajā vārdā atvainojās... beidz...
taču... tava reakcija (arī paredzēta- šoreiz no manas puses ) parāda tās (uz tevi vērstas) psiholoģiskās ietekmes metodes (nu, tāda vienkārša NLP), kādas tiek pielietotas demoralizācijai... vienkāršai psiholoģiskai manipulācijai, lai panāktu indivīdam (-iem) pausto domu nostiprināšanu apziņā vēlākajai tā morālajai un ētiskajai degradēšanai vēlamā virzienā.
ievish: ... piekrītu, ka atkailināšanās lielai publikai ne profesionāliem nolūkiem ir, kā Portreti teica, "sociāls eksibicionisms".
cik nu sociāls. un vai uz to pamudina tieši un tikai ekshibicionistiskas tieksmes - gan jau a ne 1-mēr.
A kas tad? Onkuļa, kurš fočē, personīgais šarms un pārliecināšanas spēja ka meiča tūdaļ piedalīsies patiesās un mūžīgās mākslas radīšanā.
Nav jau viņas tik stulbas, lai nesaprastu, ka nekāda māksla tajā pirtīs nerodas. Atliek vēlme pavirināties plikiem čičiem. Nu, un dažām arī rozītes tīk rādīt.
Es, personīgi, domāju, ka tas principā ir normāli, nu, vismaz tā nav nekāda izteikta patoloģiska novirze, jo neviens tač tur nekādus jērus neupurē.
ievish: ... piekrītu, ka atkailināšanās lielai publikai ne profesionāliem nolūkiem ir, kā Portreti teica, "sociāls eksibicionisms".
cik nu sociāls. un vai uz to pamudina tieši un tikai ekshibicionistiskas tieksmes - gan jau a ne 1-mēr.
Kāpēc ne "sociāls"? Ja saistīts ar sabiedrību un attiecībām sabiedrībā, tad tiešā veidā sociāls. Un šādā kontekstā izmantots šis vārds der kā uzliets. Protams, ka ne vienmēr par šādu eksibicionismu vien ir runa, iemesli var būt visdažādākie, bet kā gan citādi to var nosaukt tajos gadījumos, kad attiecīgā izvēle (publiski, ne tajos ideālākajos apstākļos un bez atalgojuma) atkārtojas atkal un atkal? Laba sirds?
ievish... tikai tev (necerēju ka esi blondīne) 1. Portreti - Publicēts: 26.10.08 16:38
Haiduka modeles?
2. Haiduks- Publicēts: 26.10.08 17:37
Portreti, atkal neesi dabujis???
3. ievish- Publicēts: 26.10.08 18:07 Ooo, Haidukonkulis atkal metas aiztāvēt savu pasākumu, turklāt pat tur, kur to neviens nepiemin (vismaz ne tieši)
Par ekshibicionismu pilnībā pievienojos!
CERU, KA TAGAD VISU IZLASĪJI!!! Un tagad tikpat tieši pa punktiem paskaidro savu rakstīto... es neesu blonds, bet nesaprotu 1. Haidukonkulis atkal metas aiztāvēt savu pasākumu... kurā vietā šito izrāvi...
ievish, nedomāju , ka skaistais Jonatāna teiciens būs piemērojams arī tev- tev mans pasākums ir sācis visur RĀDĪTIES!!!
petersonsphoto:ievish, Haiduks jau otrajā vārdā atvainojās... beidz...
taču... tava reakcija (arī paredzēta- šoreiz no manas puses ) parāda tās (uz tevi vērstas) psiholoģiskās ietekmes metodes (nu, tāda vienkārša NLP), kādas tiek pielietotas demoralizācijai... vienkāršai psiholoģiskai manipulācijai, lai panāktu indivīdam (-iem) pausto domu nostiprināšanu apziņā vēlākajai tā morālajai un ētiskajai degradēšanai vēlamā virzienā.
Ak, pareizi, bij gan tas "piedod"
Zinu, esmu iepriekš paredzama, ja iesaistos diskusijā, kurā zinu, ka nav vērts iesaistīties Bet vienkārši treniņa pēc šad uznāk luste
Nedomāju, ka Haiduks zina, kas ir NLP (dorši vien lieto neapzināti), turklāt šīs metodes uz mani neiedarbojas, ja esmu sev noformulējusi viedokli, kā tas ir šajā gadījumā. Uz citiem - droši vien uz daļu no diskusijas lasītāju arī iedarbojas.
ievish:Kāpēc ne "sociāls"? Ja saistīts ar sabiedrību un attiecībām sabiedrībā, tad tiešā veidā sociāls.
sure. bet tas, ka kādam observētājam a jābūt, lai kāda jēga exhibicionēties, tik ļoti pats par sevi, ka tas vārds "sociāls" uzreiz liek domāt, ka nez kas specially. tā pārlieku gudri izklausās, "publisks" vēl nebūtu tā.
ievish:Kāpēc ne "sociāls"? Ja saistīts ar sabiedrību un attiecībām sabiedrībā, tad tiešā veidā sociāls.
sure. bet tas, ka kādam observētājam a jābūt, lai kāda jēga exhibicionēties, tik ļoti pats par sevi, ka tas vārds "sociāls" uzreiz liek domāt, ka nez kas specially. tā pārlieku gudri izklausās, "publisks" vēl nebūtu tā.
harald, te jau nav vajadzīgs observētājs. process pats par sevi ir pašpietiekams. precīzāk- pašapmierinošs. tamdēļ arī nav kvantitātes parejas kvalitātē... nu, klasiskā filozofija, paņimaješ.... observētājs= dalībnieks... pārējais ir pakārtots- publicitāte un tā...
Esmu blondīne šī vārda vistiešākajā nozīmē un to nekad neesmu slēpusi, zini, mana matu krāsa (tā, kas tajā bilžukā blakus rakstītajam tekstam) ir pavisam dabīga
Bet, ja nopietni - lūdzu, nesagrozi manis rakstīto - es piekritu Portreti rakstītajam par eksibicionismu (skatīt augstāk). Tu tajā postā kaut vienu reizi redzi pieminētu vārdu salikumu "Haiduka pirtiņa" vai vismaz "Haiduks"? Tas, ka šamais zemāk ir pieminējis Tavas modeles (ko starp citu sākumā i nepamanīju) neattiecas uz manis rasktīto tekstu, ja kas. Tas priekš tiem, kam mana dabīgā matu krāsa aizmālē aces.
Par Tava pasākuma saistīšanu ar šo diskusiju man, šķiet, nostrādāja loģiskā ķēdīte - "Haiduks uzbrūk" -> "Pirtiņu aizstāv", jo kādā citā diskusijā Tu daiļrunīgi izteicies savu mājas aizstāvēšanu vai kaut kā tā, slinkums meklēt tiešai citēšanai. Vai arī Tu atšķirībā no iepriekšminētā citāta mēdz ar uzbraucieniem plosīties arī par citām tēmām, ne tikai pirtiņas?
ievish:Esmu blondīne šī vārda vistiešākajā nozīmē un to nekad neesmu slēpusi, zini, mana matu krāsa (tā, kas tajā bilžukā blakus rakstītajam tekstam) ir pavisam dabīga
Bet, ja nopietni - lūdzu, nesagrozi manis rakstīto - es piekritu Portreti rakstītajam par eksibicionismu (skatīt augstāk). Tu tajā postā kaut vienu reizi redzi pieminētu vārdu salikumu "Haiduka pirtiņa" vai vismaz "Haiduks"? Tas, ka šamais zemāk ir pieminējis Tavas modeles (ko starp citu sākumā i nepamanīju) neattiecas uz manis rasktīto tekstu, ja kas. Tas priekš tiem, kam mana dabīgā matu krāsa aizmālē aces.
Par Tava pasākuma saistīšanu ar šo diskusiju man, šķiet, nostrādāja loģiskā ķēdīte - "Haiduks uzbrūk" -> "Pirtiņu aizstāv", jo kādā citā diskusijā Tu daiļrunīgi izteicies savu mājas aizstāvēšanu vai kaut kā tā, slinkums meklēt tiešai citēšanai. Vai arī Tu atšķirībā no iepriekšminētā citāta mēdz ar uzbraucieniem plosīties arī par citām tēmām, ne tikai pirtiņas?
ievish, citreiz izlasi visu, jo , ja tiem diviem regulāri uznāk nepārvarama tieksme mani aizskart, tad mani mamma macīja- nepaliec parādā , un arī tev nebija tiesības man uzbraukt!!! ar tikai tavā galvā reducētu tekstu.
bet no tevis nevaru sagaidīt, paskaidrojumus tavai frāzei... pirmajai, kurai tu vēl taisnojoties pievieno: "Par Tava pasākuma saistīšanu ar šo diskusiju man, šķiet, nostrādāja loģiskā ķēdīte - "Haiduks uzbrūk" -> "Pirtiņu aizstāv", jo kādā citā diskusijā Tu daiļrunīgi izteicies savu mājas aizstāvēšanu vai kaut kā tā, slinkums meklēt tiešai citēšanai. Vai arī Tu atšķirībā no iepriekšminētā citāta mēdz ar uzbraucieniem plosīties arī par citām tēmām, ne tikai pirtiņas? " Un iekal no galvas- es neiesāku !!! arī šoreiz iesāka Portreti... tad neizlasot tekstu- TU. Un tagad kopā ar slaveno WMWMW, piesauciet vēl čomu Portreti, nedaudz sagroziet tekstus, sākiet mani par pajoliti tais;it . Tas tev meitenīt neizdosies... Atbildi uz to, ko prasīju, un ja naf ko teikt - atvainojies!!! un neplosies ar jauniem uzbraucieniem man!!!
manipulācijas un nesaistītu tēmu kopsaucēju meklēšana... demagoģija, vienvārd sakot... atrodam ķēdes vājāko posmu un bliežam no visa spēka... tikai... ir kļūda aplēsēs- šis posms toč nav tas vājākais... līdz ar to eju gulēt mierīgu prātu- rudens vētras tas izturēs... nemācēšu citēt precīzi, bet vecais masu manipulators Gēbelss teika, ka meliem ir jābūt pārdabiskiem, lai tiem noticētu... pārdabiskuma neredzu... paliek sausais atlikums- mazi apmelojumi, kas versti uz daiļradē apjūsmotajām meitenēm... tas tā, vispārīgi secinājumi...
ievish, ar labu nakti p.s. man domat, ka tu tomer esi drīzāk riža, nekā klasiski blonda... bet katram jau laikam tā krasu redze savādaka. ja tev labak patīk- uzskatīšu tevi par blondīni
Ja Tu kā auns pret jauniem vārtiem stāvēsi un bļausi - "atvainošanos!", "paskaidrojumu!" un nelasi, ko rakstu, turklāt sagrozi jau uzrakstīto, tad es varu tēlot klīrīgu vecmeitu un bļaut pretī "a vot neteikšu neko!", "nepaskaidrošu neko!".
Ja Tu tiešām nesaproti, man Tevis žēl. Ja tā ir apzināta provokācija - man apnika spēlēt šito spēlīti. I vsjo! Pie tā arī paliksim...
petersonsphoto:manipulācijas un nesaistītu tēmu kopsaucēju meklēšana... demagoģija, vienvārd sakot... atrodam ķēdes vājāko posmu un bliežam no visa spēka... tikai... ir kļūda aplēsēs- šis posms toč nav tas vājākais... līdz ar to eju gulēt mierīgu prātu- rudens vētras tas izturēs... nemācēšu citēt precīzi, bet vecais masu manipulators Gēbelss teika, ka meliem ir jābūt pārdabiskiem, lai tiem noticētu... pārdabiskuma neredzu... paliek sausais atlikums- mazi apmelojumi, kas versti uz daiļradē apjūsmotajām meitenēm... tas tā, vispārīgi secinājumi...
ievish, ar labu nakti p.s. man domat, ka tu tomer esi drīzāk riža, nekā klasiski blonda... bet katram jau laikam tā krasu redze savādaka. ja tev labak patīk- uzskatīšu tevi par blondīni
Tas labs - par to ķēdes vājāko posmu Un vispār - vairāk šitādus tekstus no Tevis, tad i kaut kas interesants parādās vispārējā ūdens liešanā, ir kur pelēko vielu pakustināt
Kija - es kā dabā ierasts mainu kažoku līdzi gadalaikiem Vasarā - blonda, ziemā - gaiši brūna vai riža, kā Tu saki I nemaz pie friziera naff jāiet