forum.gif
Vai plikbildes un kailfoto ir viens un tas pats?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai plikbildes un kailfoto ir viens un tas pats?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.08 08:48
 citēt
Pēdējā mēneša diskusiju iespaidā vēlējos pavaicāt jums šādu jautājumu. Jo, kā izrādās, vairumā gadījumu tiek atbalstīta fočēšanās bez drēbēm, pa pliko.

Savukārt par kailfoto saturisko pusi fotogrāfijās (vēlme parādīt kādu simbolismu) lasīt šeit nav nācies vispār.

Ko es ar to gribu teikt?

Lūk, būs viena mana bilde: www.fotoblog.lv... kurā redzama kaila sieviete. Bilde nosaukums ir "roka".

Vai jūs, apmēram variet iedomāties, ko es esmu centies parādīt šajā bildē?
---------------

P.S. Sarunāsim tā, ka atbild tie, kuri ir gatavi parunāt pēdējā jautājuma sakarībā. Savukārt tie, kuri grib padiskutēt par ekshibicionisma un vuārisma kaifu, par to, kā modeles lūdzas, lai viņām novelk drēbītes un iedzen krūmos cisu- cisu pozā un apbižojas, ja pēcāk bildes nepublicē netā, tie čato dažus topikus zemāk, ok?
Publicēts: 27.10.08 09:01
 citēt
Portreti:Vai jūs, apmēram variet iedomāties, ko es esmu centies parādīt šajā bildē?

Uzsit cenu? Tik pat labi varēja paprasīt par nobildētu suņa sūdu uz asfalta (erfoto.lv tāds bija viens frukts). Ko es gribēju pateikt - pieeja mākslai nemainās no žanra, un arī mākslas vērtējums nedrīkst būt atkarīgs no žanra.
Publicēts: 27.10.08 09:03
 citēt
Mandalay:
Portreti:Vai jūs, apmēram variet iedomāties, ko es esmu centies parādīt šajā bildē?

Uzsit cenu?

Vienbrīd jau padomāju, ka laikam tiešām, jāņem sveša bilde, lai neaizietu atkal auzainās diskusijās...

/Iešu pameklēt svešu bildi.../
Publicēts: 27.10.08 09:06
 citēt
Kamēr meklēju, tikmēr uzdūros šitai: photodom.com... vienīgais, ko spēju padomāt- "Super sejiņa un lieli, tvirtu čiči..."...eju meklēt tālāk...
Publicēts: 27.10.08 09:08
 citēt
PAREIZI!!! Tikko atcerējos, ka ir autors, kurš kailumu izmanto TIKAI simbolisma īstenošanai, kā palīglīdzekli: photodom.com...
Publicēts: 27.10.08 09:12
 citēt
apzīmējums "kailfoto" skan krietni cēlāk, celsmīgāk un vieš vairāk cerību, ka pavilks uz "augsto mākslu" un "fizolopiju", nekā apzīmējums "plikbildes".
Publicēts: 27.10.08 09:14
 citēt
haralds:apzīmējums "kailfoto" skan krietni cēlāk, celsmīgāk un vieš vairāk cerību, ka pavilks uz "augsto mākslu" un "fizolopiju", nekā apzīmējums "plikbildes".

ONKOL, raidījums nav par apzīmējumiem, KAMÕÕN! :)

Jebšu tas tev tāds slīpēts humorrs? :)
Publicēts: 27.10.08 09:14
 citēt
Nu, lūk, vēl piemērs: www.shutter.lv...=
Publicēts: 27.10.08 09:17
 citēt
"Vai jūs, apmēram variet iedomāties, ko es esmu centies parādīt šajā bildē?"
Varu, bet īsti pat negribu. Un arī Tev kā autoram to nevajag, lai 100% skatītāji saprastu. Protams, ir patīkami, ja jūs ar skatītāju "runājat" vienā valodā. Bet, ja Tev pašam, skatoties uz savu darbu, liekas ka esi pateicis to ko gribēji - ekselenti. Visi tāpat nesapratīs un arī negribēs saprast/nebūs laika saprast. Ja Tu esi piespiedis skatītāju apstāties un padomāt, rosinājis viņā kādas emocijas, neatstājis vienaldzīgu - Tu savu šokolādi esi nopelnījis.

Tālāk laikam būtu jārunā par mūsdienu patērētājsabiedrību , popkultūru un cilvēku spēju/vēlēšanos domāt, un spēju redzēt/saprast ko vairāk par to, ko viņiem "ielej ar karoti mutē" u.t.t... bet, ne jau par to bija stāsts. Vai ne? ;)
Āmen!
Publicēts: 27.10.08 09:18
 citēt
"Nakts deju" skolotājs: photodom.com...
Publicēts: 27.10.08 09:20
 citēt
Publicēts: 27.10.08 09:24
 citēt
Arī Agris mēģina iet tālāk: photodom.com...
Publicēts: 27.10.08 09:31 labots
 citēt
Pa starpai, kamēr meklēju simboliskās, bija arī ļoti daudz interesantu, oriģināla sižeta, grafiski saistošu bilžu: photodom.com... kurās var redzēt, ka autora mērķis nav bijis vienkārši palūrēt uz jaunu meiteņu augumiem. photodom.com... photodom.com...
Publicēts: 27.10.08 09:36 labots
 citēt
IvetaK:Man šitais likās super: daudz jauku kailfoto...

http://www.younggalleryphoto.com/photography/coigny/coigny.html

Vienā bildē vai nu ir Abzalova nofočēta, vai arī baigi līdzīgā...:)

Bet jā, čalis baigi uzspiež uz grafiskumu, labi arī sanāk, trāpīgi. Domāju, ka viņš vienkārši savādāk skatās uz telpu kā tādu.
Publicēts: 27.10.08 09:38
 citēt
Portreti, tavu bildi aceros kopš sen. patīk. estētika ir. plikums arī ir. sauco ir vispar specifisks gadījums, taču tehniski perfekti darbi. un necilvēcīgi atbaidoši taipat laikā. tad jau man drīzāk tīk Saudeka vecās p.žas. dzīvi, jautri un patiesi. nav laika meklēt- atstāju tavā ziņā...
Publicēts: 27.10.08 09:45 labots
 citēt
Portreti:ONKOL

eto uzje najezd!
Portreti:raidījums nav par apzīmējumiem, KAMÕÕN! :) Jebšu tas tev tāds slīpēts humorrs? :)

humors man, protams, slīpēts, tāpat kā pats. I'm comming! dziesma un raidījums, kā saprotu, ne par apzīmējumiem, bet par tām lietām / parādībām, kuras tie apzīmē. tad nu man izklausās, ka piezemētākais termins "plikbilde" arī piezemētāku padarīšanu apzīmē.
P.S. Tarkovskim filmas "Stalkers" sakarā jautājuši: "ko simbolizē suns?", uz ko viņš atbildējis: "suns simbolizē suni".
Publicēts: 27.10.08 10:36
 citēt
zini, ir tāds teiciens - streņe nužen ņe toļko ugoļ! Tava ideja katrā bildē pieprasīt vēstījumu ir itkpat utopiska kā aizliegt POP dziesmas, jo tajās arī nekā tāda nav!
par šo runājot: Vai jūs, apmēram variet iedomāties, ko es esmu centies parādīt šajā bildē? -> ja es nevaru - vai tad tā ir mana vaina? :)
OK - es arī esmu par bildi ar stāstu, taču tik tiešām - reizēm suns ir tikai suns!
Publicēts: 27.10.08 10:41
 citēt
IvetaK:Man šitais likās super: daudz jauku kailfoto...

http://www.younggalleryphoto.com/photography/coigny/coigny.html

fukin ell, otrā šausmīgi debešķīga
Publicēts: 27.10.08 10:44 labots
 citēt
Bergmanis: ... aizliegt POP dziesmas, jo tajās arī nekā tāda nav!
nekā kāda nav? tāda, kas vienkāršajiem darbaļaudīm patīk, laikam ir, citādi takš nebūtu POP-ulāras.
Publicēts: 27.10.08 10:47
 citēt
haralds:
Bergmanis: ... aizliegt POP dziesmas, jo tajās arī nekā tāda nav!
nekā kāda nav? tāda, kas vienkāršajiem darbaļaudīm patīk, laika ir, citādi takš nebūtu POP-ulāras.

atkal slīpē!?? :P
Publicēts: 27.10.08 12:43
 citēt
WMWMW:Labu pop dziesmu klausīsies arī pēc 20, 30 gadiem ...

1. jau (joprojām) klausās
2. vairums tā, ko dēvē par "nopietno" mūziku (es vienmēr jautāju, par kādu runa, par nopietno roku, par nopietno blūzu, par nopietno simfonisko vai par nopietno estrādes) sava laika smalku ļaužu popši.
Publicēts: 27.10.08 13:50
 citēt
...
Labu pop dziesmu klausīsies arī pēc 20, 30 gadiem ...
Tas ir tikai izņēmums, kas apstiprina likumu! :) Turklāt tas darbojas uz katru indivīdu atsevišķi Tikpat labi var pieņemt ka konkrētais indivīds konkre'tu vāverbildi turēs rāmītī un aplūkos turpmākos 30 gadus!
Vispār jau tēma tik fleimīga, ka riebj! Var jau ilgi un dikti turpināt par POPa un PUPu paralēlēm īslaicīgās izklaides nozīmīgumā, bet vai vajag? ...
Man jau likās ka portreti ir pinnes izslimojuši (un es pat pilnībā pieļauju ka vnk esmu uzķēries uz teicama Portreti PīāRa)!

WMWMW - kuru 20gadīgu dziesmu tad tu klausies??! :)
Jā - es uzskatu ka klupt virsū citām bildēm, pieprasot vēstījumu, ir mazākā mērā utopiski! Es arī piemēram nevienā no Arhipova bildēm neko vairāk par skaistu sastutētu plikumu neredzu, bet lieliski saprotu par ko viņš pelna naudu! UN nekādas kritikas!
Publicēts: 27.10.08 14:19
 citēt
Forša bilde, ko esi gribējis tur parādīt? Kas to vart zināt...hvz un kāda tam nozīme? :)
Publicēts: 27.10.08 14:26 labots
 citēt
Bergmanis:Tas ir tikai izņēmums, kas apstiprina likumu! :)
nav ne-1-na izņēmuma, kurš apstiprina likumu! es domāju pareizi formulētu likumu. :face-plain:
Bergmanis:WMWMW - kuru 20gadīgu dziesmu tad tu klausies??! :)

nezinu kā WMWMW, es tik jaunu maz klausos. :face-smile: mazliet vecāku - Jethro Tull, Led Zeppeli, King Crimson, ELP, Cream, Deep Purle, Uriah Heep, Blood, Sweat and Tears, Genesis, Rare Earth, Chicken Shack, Rezidents, Zammla Mammas Manna, Stepenvolf, Peter Green un visādus blues.
Publicēts: 27.10.08 15:43
 citēt
eeee... matainais.... laps.... sen neesmu ELP baudījis....
...man kkā uz tiem smalkajiem "deguniem" pavelk- Chick Korea, Weather Report, Bob James, Spyrogyra... pēdējā laikā krītu par Fourplay un Wic Wooten...
Publicēts: 27.10.08 16:01
 citēt
petersonsphoto:Chick Korea, Weather Report, Bob James, Spyrogyra... pēdējā laikā krītu par Fourplay un Wic Wooten...
Chick Korea un Weather Report sure! Spyrogyra, excuse mois, nav tie godi.
Publicēts: 27.10.08 17:31 labots
 citēt
par tāk plikbildēm un kailfoto:
WMWMW: ... šogad jauni albumi iznākuši arī rokeriem Uriah Heep, ACDC, Alice Cooper, Nazareth un blūzmenim Gary Moore, u.c. u.tjp.
"Uriah Heep" bildēju, kad Rīgā bija - toreiz jauna albūma promaucības tūrē - kopš ne Deivids Bairons mauj un kopš taustiņnieks cits, nesanāk tik labi. par ACDC un Nazareth nekad neesmu tā ļoti fanojis, par Gary Moore TnXs, man "back 2 the blues" viens no jaunākajiem. a kā es tā "The Doors" aizmirsu?
Publicēts: 27.10.08 17:40
 citēt
nu nez-nez par to Mūru... meitenēm jau patīk diezgan...
Publicēts: 27.10.08 18:12
 citēt
IvetaK:
bro-tip:]
fukin ell, otrā šausmīgi debešķīga

Kritika ir, ja?:D Nu, uzraksti autoram, pakritizē, kā viņš tā atļāvies to modeli apgraizīt...un vēl to bildi rādīt cilvēkiem..:)

šķērsām. nenormāli patīk
Publicēts: 27.10.08 19:38
 citēt
Lūk, būs viena mana bilde: www.fotoblog.lv... kurā redzama kaila sieviete. Bilde nosaukums ir "roka".

tākā nepārprotami tā ir vīrieša roka,
tad manī šī bilde raisa kaut kādas pārdomas par uzticēšanos, jo sievietei uzsvērti nav atbalsta, un viņa tiecas satvert vīrieša roku ! Sejā arī, it kā cerība... Diezgan vienkārši un uzskatāmi !
Vai kaut ko to domāji ? Parasti jau ceņšas ar darba nosaukumu virzīt skatītāja domu, nevis sarežģīt ?
Publicēts: 27.10.08 19:42
 citēt
ImkaSm:Parasti jau ceņšas ar darba nosaukumu virzīt skatītāja domu, nevis sarežģīt?
nesarežģī taču. a vienreiz Pauļuks atnesis bildes bez rāmjiem. jautā, par ko Jūs, Meistar, tā? - "Labai bildei rāmi nevajag". skatās, nav arī nosaukumu. jautā, par ko Jūs, Meistar, tā? - "Labai bildei nosaukumu nevajag".
Publicēts: 27.10.08 19:48
 citēt
paldies Harald ! norēcos !
Publicēts: 27.10.08 20:02
 citēt
Portreti:Pēdējā mēneša diskusiju iespaidā vēlējos pavaicāt jums šādu jautājumu. Jo, kā izrādās, vairumā gadījumu tiek atbalstīta fočēšanās bez drēbēm, pa pliko.

Savukārt par kailfoto saturisko pusi fotogrāfijās (vēlme parādīt kādu simbolismu) lasīt šeit nav nācies vispār.

Ko es ar to gribu teikt?

---------------

P.S. Sarunāsim tā, ka atbild tie, kuri ir gatavi parunāt pēdējā jautājuma sakarībā. Savukārt tie, kuri grib padiskutēt par ekshibicionisma un vuārisma kaifu, par to, kā modeles lūdzas, lai viņām novelk drēbītes un iedzen krūmos cisu- cisu pozā un apbižojas, ja pēcāk bildes nepublicē netā, tie čato dažus topikus zemāk, ok?

Nav ne jausmas ko TU ESI CENTIES parādīt šajā bildē, jo neesmu ne vēsturnieks, ne biogrāfs - tas ir - nezinu tavu stilu, gaumi, pieeju, pasniegšanas veidu, utt., utp. Bet zinu, ko ES REDZU šajā bildē.
Publicēts: 27.10.08 20:21
 citēt
ImkaSm:paldies Harald ! norēcos !
paldies par paldies! vai tas bija tajā pašā reizē, kad viņam ķūlis bija vaļā - nezinu - klāt nebiju! :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):