Mono@84.38.140.242 | 11:23 27.10.2008 [ paldies par komentāru ] Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 4. kaut kas liidz galam nav ar kadreejumu ! prasaas vairaak debesis un juuru....nopeerc krutaakuu platlenkji
mani šī lieta nesatrauc. Dīvainākais ir tas, ka ja uzraksti savas domas par bildi un spēj tās sakarīgi pamatot, ļaudis nemaz neapvainojās. Lielākoties Kaut arī reāli tiek nolikti. Divas lietas - pašu augstprātība un nespēja adekvāti izteikties arī rada pārpratumus un sarežģījumus. Ir gan te daži neglābjami kretīni, tiem vajag apiet ar līkumu.
Mani nepiesasta darbi kas mani nepiesasta , Ja piesaista tatad vins ir PELNIJIS lai es vinju azimetu ar attiecigu atzimi. Kada jega man teret savu laiku vertet darbu kas nav LABAS atzimes vertss , es tadiem nedz uzmanibu pieversju nedz verteju Neredzu jegu teret laiku bezvertigiem darbiem pietteiekami ilgu laiku un pietiekami dargi esmu macijies lai uz sitiena pateiktu SUCA-KONFEJTE un es partieku no konfektem Gaudenie kam alsktas lai pasit ar rīkstēm vai pasjausta ar atzīmēm var griesties pestīšanas armijā. Mani intrese vienigi cilveku DOMAS ne viņu muļķigi tukšās atzīmes ko vinš pars nevar paskaidrot. Vai nu tapēc ka ir zaļs iesācējs vai arī ir tik vienvirziena sjaura stila piekritejs ka citu neko nesaprot un nefiksē. Tā parasti ir kautkādu VIENA mestara faniem vai skolniekiem.
Lunis:Mani nepiesasta darbi kas mani nepiesasta , Ja piesaista tatad vins ir PELNIJIS lai es vinju azimetu ar attiecigu atzimi. Kada jega man teret savu laiku vertet darbu kas nav LABAS atzimes vertss , es tadiem nedz uzmanibu pieversju nedz verteju Neredzu jegu teret laiku bezvertigiem darbiem pietteiekami ilgu laiku un pietiekami dargi esmu macijies lai uz sitiena pateiktu SUCA-KONFEJTE un es partieku no konfektem Gaudenie kam alsktas lai pasit ar rīkstēm vai pasjausta ar atzīmēm var griesties pestīšanas armijā. Mani intrese vienigi cilveku DOMAS ne viņu muļķigi tukšās atzīmes ko vinš pars nevar paskaidrot. Vai nu tapēc ka ir zaļs iesācējs vai arī ir tik vienvirziena sjaura stila piekritejs ka citu neko nesaprot un nefiksē. Tā parasti ir kautkādu VIENA mestara faniem vai skolniekiem.
piekrītu un papildinu- ja bildē ir potencials- es to noverteju. vismaz ar komentāru, ja negribas dziedat slavas dziesmas. nav daudz to konfekšu un ne vienmer tās ir pienācīgi iesaiņotas.... taču- ja ir garša- par ko ne? nu, galīgā s.dā arī karogs jāiesprauž- lai citi neiekapj... tā kkā...
He, he, Es ar jūtīgais Es gan domāju, ka tu ir atriebīgs no GD-BRAVO(vai kkā līdzīgi) vai 4000 laikiem, ko? :face-monkey: Tu toč neesi īstais ko ņemt aubē, ja man aizrāda tas pats Billys, Lunis, Vavers utt. (tie varētu būt kādi 100 lietotāji) es viņu kritiku ņemšu vērā, bet diemžēl - tu neesi tajā simtniekā Un par manu jūtīgumu un PM rakstīšanu - atgādini lūdzu... moš kko piemirsis esmu
un PM par to man: cien. Hmm, ja tev nepatīk, manas bilde, tad lūdzu vienkārši tās, nekomentē..
jo es lieku, tādas bildes, kādas patīk man , un ja tev nepatīk piedot neesmu vainīga aiztasii acis un neskaties , vai vnk neraksti savus superstāri krutos komentarus p.c vieism būs labāk .
es nezinu laikam esmu paarpratis shaa portaala buutiibu, vai varbuut Ilziite?
jurisslike. tas nevienam un tai pashaa briidii visiem domaats, es pat tavu lpmetaaru izlasiijis veel nesmu, vnk daliijos ar savu pieredzi kaa man shodien gadiijaas
jurissilke:Miller 31 tas man domats vai kadam citam ? Kapec tik nervozs ? Laikam neatzitais makslas upuris ! Kapec bazt seit to kas citiem nepatik , tikai pasam un censties uzbazties ar savu naatzisto smerejumu ! Un gadit slavas laurus , bet ja nav tad emocijas uz visam pusem ! labak panem fotoaparatu un nofoce 1000000 bilzas untad parunasim cik liala tava vertiba !
runa par to, kaapeec neliekam atziimes. Es saku, ka es lieku, un tad kad shodien ieliku, dabuuju uzreiz pretii: "Ko tu skaties manas bildes ja nepatiik"
jurissilke:Tads maz padoms Miller31 !!! Liec atzimes tam darbam kas patik un atbilst tavai vertibas skalai ! Ja nepatik , labak neaiztiec , paturi domas pie sevis , bet no slikta darba ari var macities , ka nevajag darit !
jurassilke, tu laikam īsti nesaprati atšķirību starp draugiem.lv privāto bilžu galeriju un fotoblog.lv... Šeit tiek publiski izstādīts darbs visu apskatei un komentētājam ir visas tiesības izteikt savas subjektīvās domas (arī kritiku) par PUBLISKI IZSTĀDĪTU darbu.
Mono:1) Ja bilde ir uz kritiku tad ir vai nu 555 vai nu komentaars kas nepatiik bez atzīmēm !!! Es neticu ka jūs esat tādi ņērgas ka nevarat salikt objektīvas atzīmes !!!
Ja ideja ir dirsā liec 1 ja izpildiijums ir dirsaa liec 1 ja sajutas ir dirsaa liec 1
a to man tie čomiskie komentāri un vērtējumi ir pieriebūšies ! zūd visa bildes vērtēšanas jēga un līz ar to arī kopējā bilžu kvalitāte ir zema...jo ir čomi kas savējiem saliek 555 ...nu tipa nu lai tak čomam tiek ! Viņš tak lāga cilvēks !
2) Nevaig komentārus un atzīmes uztvert personiski...jo es atzīmes un kometārus dodu bildei nevis fotgogrāfam personiski ! A to besī man tie jūtigie profiņi kuriem ielieku 4 uzreiz raksta PM kas es esmu idiots lohs un debiils ...un ka neko nejeedzu no focheeshanas ! es jau ar nesaku ka esmu baigais pro...bet savs viedoklis man ir un ja to izsakot sheit nevar iztikt bez apsaukaashanaas tad laikam buus jaatinaas un zoliidaakiem saitiem !
Īpaši jūtīgie peedeejaa laikaa fotogrāfi !
Haiduks Lutums Billijs Apeija un veel bij dazhi
Tur jau taa nelaime,ka tie 111 liceeji veertee nevis foto,bet to veersh pret fotograafu,jo kautkad ir sagaajushi ragos un uzskata to par baigi superiigo atriebiibu!
jurissilke:Tads maz padoms Miller31 !!! Liec atzimes tam darbam kas patik un atbilst tavai vertibas skalai ! Ja nepatik , labak neaiztiec , paturi domas pie sevis , bet no slikta darba ari var macities , ka nevajag darit !
jurassilke, tu laikam īsti nesaprati atšķirību starp draugiem.lv privāto bilžu galeriju un fotoblog.lv... Šeit tiek publiski izstādīts darbs visu apskatei un komentētājam ir visas tiesības izteikt savas subjektīvās domas (arī kritiku) par PUBLISKI IZSTĀDĪTU darbu.
Mono:1) Ja bilde ir uz kritiku tad ir vai nu 555 vai nu komentaars kas nepatiik bez atzīmēm !!! Es neticu ka jūs esat tādi ņērgas ka nevarat salikt objektīvas atzīmes !!!
Ja ideja ir dirsā liec 1 ja izpildiijums ir dirsaa liec 1 ja sajutas ir dirsaa liec 1
a to man tie čomiskie komentāri un vērtējumi ir pieriebūšies ! zūd visa bildes vērtēšanas jēga un līz ar to arī kopējā bilžu kvalitāte ir zema...jo ir čomi kas savējiem saliek 555 ...nu tipa nu lai tak čomam tiek ! Viņš tak lāga cilvēks !
2) Nevaig komentārus un atzīmes uztvert personiski...jo es atzīmes un kometārus dodu bildei nevis fotgogrāfam personiski ! A to besī man tie jūtigie profiņi kuriem ielieku 4 uzreiz raksta PM kas es esmu idiots lohs un debiils ...un ka neko nejeedzu no focheeshanas ! es jau ar nesaku ka esmu baigais pro...bet savs viedoklis man ir un ja to izsakot sheit nevar iztikt bez apsaukaashanaas tad laikam buus jaatinaas un zoliidaakiem saitiem !
Īpaši jūtīgie peedeejaa laikaa fotogrāfi !
Haiduks Lutums Billijs Apeija un veel bij dazhi
Tur jau taa nelaime,ka tie 111 liceeji veertee nevis foto,bet to veersh pret fotograafu,jo kautkad ir sagaajushi ragos un uzskata to par baigi superiigo atriebiibu!
Kaut bkādas blēņas te tiek potētas. Kāds gan man un pulka citiem lietotājiem, varētu būt naids uz Godāto Vecmeistaru ? Man it nekāds. Šad tad atļaujos pateikt savas domas par viņa bildēm. Ko varbūt nevajadzētu darīt
Vai admini nevar izdomaat fiichu "anoniima komenteeshana", kur ievietojot komentaaru paraadaas kjeksis anoniimi un kur komenteetaajus redz administraacija, bet neredz autors, liidz ar to rupjiibas rakstiit varees, bet par to attieciigi arii atbildees, kameer par nepatiikamu komentaaru autors nevarees (vai arii buus gruutaak) "atriebties" Taapat arii kaada jeega likt bildi komentaariem, ja komentaars satur //// vai 543 Nevar ieviest fiichu, ka komentaars vismaz 5 vaardus
P.S. Zinu, zinu, ka nepareizaa vietaa, bet kaut kaadu jeegu var atrast ar sho topicu
Bzh:Vai admini nevar izdomaat fiichu "anoniima komenteeshana", kur ievietojot komentaaru paraadaas kjeksis anoniimi un kur komenteetaajus redz administraacija, bet neredz autors, liidz ar to rupjiibas rakstiit varees, bet par to attieciigi arii atbildees, kameer par nepatiikamu komentaaru autors nevarees (vai arii buus gruutaak) "atriebties" Taapat arii kaada jeega likt bildi komentaariem, ja komentaars satur //// vai 543 Nevar ieviest fiichu, ka komentaars vismaz 5 vaardus
P.S. Zinu, zinu, ka nepareizaa vietaa, bet kaut kaadu jeegu var atrast ar sho topicu
Nu kaatad anoniims,ielogojies ar citu niku un buus te ne tik anoniims...
Man jau liekas, ka būtu samērā interesanti ieviest fīču, ka trīs dienas pēc ievietošanas citi neredz ievietotās bildes autoru... tā vērtēšana tā samērā pēc deguniem notiek +-...cik nu tā vispār ir aktuāla... Pa lielam, patiesi labas bildes vissviens uzpeld virspusē +top fotogrāfu viduvējās, kuriem vērtē avansā...nu tā kaut kā...
Bzh:Vai admini nevar izdomaat fiichu "anoniima komenteeshana", kur ievietojot komentaaru paraadaas kjeksis anoniimi un kur komenteetaajus redz administraacija, bet neredz autors, liidz ar to rupjiibas rakstiit varees, bet par to attieciigi arii atbildees, kameer par nepatiikamu komentaaru autors nevarees (vai arii buus gruutaak) "atriebties" Taapat arii kaada jeega likt bildi komentaariem, ja komentaars satur //// vai 543 Nevar ieviest fiichu, ka komentaars vismaz 5 vaardus
es nejūtu nekādu vajadzību koment;et anonīmi. Manuprāt tā ir jokaina padarīšana. Sanāk, ka kaunies no savām domām, ja reiz slēpies
Vajag ieviest bŗīdinājumu sistēmu, ja balsojot neraksta komentārus vai raksta nesakarīgus ķeburus, tad tiek izteikts brīdinājums, pēc 3 brīdinājumiem, aizliegums pievienot bildi uz nedēļu, pēc 4 brīdinājumiem - uz 2 nedēļām. Kaut kā tamlīdzīgi.
es nejūtu nekādu vajadzību koment;et anonīmi. Manuprāt tā ir jokaina padarīšana. Sanāk, ka kaunies no savām domām, ja reiz slēpies
Nu tas ir Tev. Pie kam, taa pat nav iisti baidiishanaas no domaam, bet vairaak bailes no sekaam tiem, kuriem ir svariigs reitings, bet kluseet iisti nevar Tu komenteejot atstaasi kjeksi pie "nebaidos no atriebiibas un komenteeshu atklaati", kameer citi biedri kjeksees "ir iemesli, taapeec komenteeshu anoniimi"
Pēdējo reizi, kad ka pilniga iesācēja atļavos izjaukt 555 rindu, saņēmu tekstiņu: Tavs komentārs pie bildes ir atzinīgi novērtēts. Komentētāja reitings +1
Gatis-Vilaks:Nav jau nemaz tik traki, es diezgan bieži kādam kaut ko reāli nokritizēju, ja man kaut kas nepatīk, taču neviens man klupis virsū nav :face-angel: varbūt vnk neesu trāpījis uz īstajiem, bet .. manuprāt, ja kritiku/savas domas pamato, viss būs okEy, protams, ja vnk ieliksi - 111, pateiksi - nepatīk - bildes autors var justies nedaudz dusmīgs, taču, ja kritika pamatota .. Bet ja kāds te plosās dēļ tā ka kāds ielicis viņam kādu 4, un reāli nokritizējis, tad taču vajag padomāt - kādēļ vispār Tu te pievieno bildes, ja negribi saņemt kritiku ? :face-surprise:
pamēgini nobalsot uz "dzēst" pirmiem četrpadsmit no šī saraksta (vājas bildes viņiem ir pietiekoši, lai izvēlēties...) www.fotoblog.lv... - rezultātu vari paziņot šeit
Alloxa@159.148.67.60 | 18:06 16.10.2008 gimenes albums - ne vairāk Alloxa@159.148.67.60 | 14:21 08.07.2008 "karājas" jau vairāk par 10 dienām un knapi savāca 19 balsojumus... vai tad pats neredzi!!!!!!????? kā pilnīgi garam... :
gjeneaali argumenti, ne?
Dod linkus uz bildēm lai cilvēki redz, par kurām tavām "sūdbildēm" iet runa.
Annir:pietiek ka Tu savaa uzmaniibas deficiitaa regulaari visus topikus piedirs ar saviem linkiem. man nav tik daudz bilzhu, lai tie kas ir gribeejushi taas jau nebuutu apskatiijushi. Koroche - ej dirst.
Tev vienkāršī ir kauns dot linkus uz savām s-bildēm. [url=http://smiles.33b.ru/smile.114461.html]