forum.gif
Plenērs "Ap lašu laiku" (radošā darbnīca) 15.-16.11.2008
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Plenērs "Ap lašu laiku" (radošā darbnīca) 15.-16.11.2008
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.08 22:36
 citēt
es jau erfoto pieteicos zem nika "kade" :)
Publicēts: 29.10.08 22:41
 citēt
petersonsphoto:
skrejpapinjsh:japajauta alaiciigi, vai kaads no Valmiera spuses nebrauc ar ko varetu kopureties ?

abet tu bez autiņa vai kā?

nu kaa saciit kapec vairakiem dzivoets no sii gala katram ar sav autinju ja var apvienoties, ekonomiski izdevigak, ekonomiskaas krizes laikaa :D:D
Publicēts: 29.10.08 22:44
 citēt
petersonsphoto:
pieraksti mani ar sarakstā :)
Publicēts: 29.10.08 22:46
 citēt
stings : Tu esi KADE!!!??? Mums tur no krama laikiem TEVI BALVA JOPROJĀM GAIDA!!
Publicēts: 29.10.08 22:50
 citēt
:face-grin:
nu, ja ...mans otrs niks ir "kade".... bet balva taču drošā vietā stāv ?
Publicēts: 29.10.08 22:55
 citēt
es jau brauktu. a gurkjis buus?
Publicēts: 29.10.08 23:18 labots
 citēt
nostradamuss:es jau brauktu. a gurkjis buus?

kas ir gurkjis? te kats atbild pac par sevi.... lieli cilvēki... 18+... noteikumos raxtīc ;)
bet arī bez gurkja droši vari piebiedroties... ja kas- pa ceļam nopirksi...

Lunis:stings : Tu esi KADE!!!??? Mums tur no krama laikiem TEVI BALVA JOPROJĀM GAIDA!!

tad raxtam saraxtaa APBALVOŠANU? tad jau arī tekošai izrādei būs jāgatavo balva "imeņi Luņisa"... "Vaarda balva" ari tiek pieshkjirta... mmmmm.... padomāšu par savu balvu fondu....
Publicēts: 29.10.08 23:45 labots
 citēt
petersonsphoto : Oi jeeee ta jau jado zinja uz Jelgavu Bossam ka Kade beidzot ir braucejs pec balvas! Kas tur vinjam neatsajut un nepasniegt!

Kade :Balva ir ahuna liela un smaga un sen GAIDA! Tā tač ir pirmā REfoto balva vel sazin kad pavasarī tevis vinnēta!
Publicēts: 30.10.08 09:06
 citēt
Uz to dalju, kaa nokjert gaismu, es ljoti labpraat pieteiktos., respektiivi uz nepilno dalju.
Publicēts: 30.10.08 10:44
 citēt
Pēterson, liec mani listē, gribas atpūsties un sadzerties! :)
Brauksu no Rīgas, ja kādu interesē ir vietas uz zirga brīvas...rakstīt privāti!
Publicēts: 30.10.08 11:20
 citēt
vasis8:Pēterson, liec mani listē, gribas atpūsties un sadzerties! :)

vasi8, bet tu jau zini- visu ar mēru un atbildības sajūtu, ok? ;)
Publicēts: 30.10.08 11:22
 citēt
petersonsphoto:
vasis8:Pēterson, liec mani listē, gribas atpūsties un sadzerties! :)

vasi8, bet tu jau zini- visu ar mēru un atbildības sajūtu, ok? ;)

Zinu zinu es savu meru - kad krītu, tad mērs ir pilns! :face-grin:
Publicēts: 30.10.08 13:46
 citēt
naktsmītnē atlikušas 7 brīvas vietas... aicinu pasteigties ar izvēli un rezervāciju. šodien jāsāk maksāt
Publicēts: 30.10.08 14:48
 citēt
Ooo LABAIS!! Visss stokoss , taaa kontu tik izdali lai zinu kur pikji parskaitit! Jaaa mana balva ka viemer garantetaa veiksmigakas pjankbildes un ari REALBILDES autoram! A pa tiem lasjiem tas i labais funktierss vienigi ka es atkal da ritam "Nosvinejies" vilksjoss uz to KRAST:):) Jaa DAILJI viss nutik tas priecee!
Publicēts: 30.10.08 19:03
 citēt
Lunis:

Kade :Balva ir ahuna liela un smaga un sen GAIDA! Tā tač ir pirmā REfoto balva vel sazin kad pavasarī tevis vinnēta!

tādēl jau nebraucu viena, ka liela un smaga :)
Publicēts: 30.10.08 19:07
 citēt
tā, stings točna brauc... un ne viens vien ;)
Publicēts: 30.10.08 19:20
 citēt
Davai ja vaig varu vusjur sabast kartes un marsrutuss:) Dodad zinju kas un kaa MAN VAREN NEPACEITIGS!
Publicēts: 30.10.08 19:23
 citēt
no naktsmītnes vietas izvēles arī maršruta izvēle atkarājas.... jūrmalciemi tas ir plašs jēdziens
Publicēts: 30.10.08 19:45
 citēt
stings : petersonsphoto pie tā strādā , taka kā būs Gulta / pirts tā skatsimies kas tur tuvumā tālumā un sakarīgos laikos apgūstams:)
Publicēts: 30.10.08 22:57 labots
 citēt
pasākuma kodols ir izveidojies! pamatā tas sastāv no kolektīvajos pasakumos jau sevi apliecinājusiem f-sugas parstavjiem un arī dažiem jaunpienācejiem. dalībnieku f-kompetence un sagatavotiba briestošajam izaicinājumam šaubas nerada, tāpat arī ir zinama viņu gatavība dalīties ar prasmes "noslepumiem"

izskatās, ka būs bildes...
Publicēts: 31.10.08 10:49 labots
 citēt
vēl joprojām IR BRĪVAS VIETAS gan dienas pasakumā, gan naktsmītnē!

tu patiešām esi pārliecināts(-a) par savu PILNĪGU aizņemtību tajās brīvdienās? gaidu arī viedokļus par to, kas tev liek šaubīties ņemt dalību- šeit vai PM...

no dalībniekiem gaidu ieteikumus vietām un objektiem, ko vajadzētu ietvert oficiālajā ieteicamo skatpunktu sarakstā- Slokas- Rojas- Talsu- Tukuma rajonā. uz PM
Publicēts: 01.11.08 10:19
 citēt
izklausaas ka veraatu but labs pasaakums.. aizbraukt ar Jums chto-li......?
Publicēts: 01.11.08 11:12
 citēt
Vakara neoficiālajā gaisotnē padalīšos ar pirts noslēpumiem,iespējams dažus nopēršu...Tas lai pasākums nebūtu vienveidīgs.
Publicēts: 01.11.08 11:13
 citēt
ekoists:Vakara neoficiālajā gaisotnē padalīšos ar pirts noslēpumiem,iespējams dažus nopēršu...Tas lai pasākums nebūtu vienveidīgs.

ar masāžu pirms nopēršanas? :D :face-wink:
Publicēts: 01.11.08 11:21
 citēt
nopēršana jau ir masāža...
Publicēts: 01.11.08 15:37 labots
 citēt
Jeeee!!! Sjitais pa manam!! Pirte + parejais UI UI UI ! Netalju Kemeru pilsdrupas parkss krasina un superiga vide!! Slokas ezers VISAS EXSTRAS!! Var pat Uzrikot pleneru Kemeros un ar kajam doties lena gara pa purvu uz juras pusi mazak ka 5Km sanak ko tur pa dienu ko nenoiet!!
Publicēts: 01.11.08 15:57 labots
 citēt
Tatad taa reku buss Garsjigas vietas karte!! www.latvianphoto.com... Visju dienu buss ko darit sakot jau ar "Ķemeru pilsdrupas + parks + purvs" un VAKARAA PIRTE!:)!
Publicēts: 01.11.08 16:14
 citēt
hm, jautājus par to priekšalsījumu. Tas ir obligāts pasākums visiem kas piedalās uz vakara pasākumu?

Lunis, tā karte kaut kāda saraustīta. Vai arī tikai es daļu redzu.

99.9% esmu uz dienas pasākumu, par vakaru vēl apdomāšos.
Publicēts: 01.11.08 17:51
 citēt
Man karte radas pilniba :) Nju Obligati nav nekas tur tac petersonsphoto ielika cenjiku kas PAR TO kas PAR SJO :) Taka viss pasja rokas :)
Publicēts: 01.11.08 17:52
 citēt
Man funktiers ka jatasa exspedicija no Kemeriem uz Bigaunciemu vai atkal preteja virziena ka publjika izdomas
:)
Publicēts: 01.11.08 19:48
 citēt
Caur Lapmežciemu un Antiņciemu iesim?

vispār tas ir mans bērnības rajons
Publicēts: 01.11.08 21:33
 citēt
Kur sastukosim tur iesim , es vienkarsji saku ka APKARTENE ar kajam neilga laika sasneiedzama ir daudz smekjigu objektu:):)
Publicēts: 01.11.08 22:12 labots
 citēt
tad apmešanās vieta jau zināma?

atradu, ka Bigauņciemā! nu labi
vai tik organizators nav no Bigauņciema Pētersoniem cēlies? :face-smile:
Publicēts: 03.11.08 11:51
 citēt
bet kas lasa tos priekšlasījumus?
Publicēts: 03.11.08 12:14
 citēt
Vai tad Texsta nav izlasams KAS LASA?:)
Publicēts: 03.11.08 12:14
 citēt
šodien pie vakara ielikšu apkārtnes objektu sarakstu. ja kādam ir īpaši priekšlikumi- iesūtiet ar PM

vēl joprojām IR BRĪVAS VIETAS gan dienas pasakumā, gan naktsmītnē!

tu patiešām esi pārliecināts(-a) par savu PILNĪGU aizņemtību tajās brīvdienās? gaidu arī viedokļus par to, kas tev liek šaubīties ņemt dalību- šeit vai PM...

Andreass:hm, jautājus par to priekšalsījumu. Tas ir obligāts pasākums visiem kas piedalās uz vakara pasākumu?

katrs lieto visu, kas pieejams no "meņū" un ko ir apmaksājis. var arī samaksāt un nebraukt. ja ļoti negribas klausīties- var pa tumsu pagalmā stāvēt vai ķēķī gurķus griezt ;)

stings> it kā nav man ar Bigauņciema Pētersoniem nekada sakara. bet ja vajag- saorganizēsim ;)
Publicēts: 03.11.08 12:33
 citēt
Lunis:Vai tad Texsta nav izlasams KAS LASA?:)

skatijos, nav. Laikam lasa Pētersons, ja reiz pats ievietojis info.
Publicēts: 03.11.08 12:38
 citēt
vietas brīvas esot...a man neljauj Tev, petersonsphoto, vēstuli nosūtīt....:(
Publicēts: 03.11.08 12:52
 citēt
...kā arī neļauj izlasīt.......laikam kāda kļūme vai...vai vakarā ņo mājām ceru, ka varēšu:)
Publicēts: 03.11.08 13:04
 citēt
asteszvaigzne:vietas brīvas esot...a man neljauj Tev, petersonsphoto, vēstuli nosūtīt....:(

viss notiek, esmu atbildējis...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: