pastastisi pirms priekšlasijuma visiem, labi? man incē, bet kkāds saturs takš tusim ar jadod- nevar tā. oficiāli ta mums ir seminārs, saproti? nopietniem jābūt, ar attieksmi
pastastisi pirms priekšlasijuma visiem, labi? man incē, bet kkāds saturs takš tusim ar jadod- nevar tā. oficiāli ta mums ir seminārs, saproti? nopietniem jābūt, ar attieksmi
idiotisms, rakstīju caur telefonu un re, cik daudz sasūtījies atvainojos ļoti, tas nebija netīšām, pfu tīšām
alvils:Būtu vēl nedaudz vairāk info par plenēra norisi (nu kaut vai tas, cikos 15tajā sākas pasākums un ap cikiem 16 beidzas)!
kā jau kkur iepriekš raxtiju- 15.11 organizejas paši un brauc kā sanāk un cikos grib. pašu transporta smalko koordināciju lūdzu caur PM. šoferīši piesakās forumā pēc formulas "izbraukšana no... plkst....". kartes ar objektu vietām būs vēlak ielinkotas. oficiala iebraukšana priekšlasijumu- pārrunu vietā 17.30- 18.00. ap 18.30-19.00 sakas priekšlasījums. papildus kontrollaiks- domajams, 12.00 kkur Engurē vai Lapmežciemā, kur varam saskrieties uz kapiju pēc rīta bildēšanas vai sākot dienas bildes. ja nav lustes pa tumsu bildet- pirms pasakuma var iepirkties Kauguru Rimī. laika tam 1-2 stundas. pie Rimja var sarunāt +/- organizeto randiņu, pirmo šļuku utt. saule lec-riet apm. 7.50-16.30 16.11. tieši tāpat- ceļas kad grib un dodas sirot. kopīgas brokastis 10.00, apmešanās vieta jāatbrīvo līdz 12.00 un atkal grupas vai individuali dodamies atkal bildēt vai braucam pa majam (nu, ja pēclasijuma pārdomas sanaca nopietnākas )
Kuram mašiņam es varu pieteikties? No Rīgas sestdienā faktiski vienalga cikos izbraukt, bet! Man vēlams svētdien būt ātrāk par vakaru (pēcpusdiena vēl der) Rīgā. Respektīvi, kurš no šoferētājiem plāno braukt gana ātri mājās?
p.s. Es varu arī vadīt auto, ja pēc nakts limonādēm šoferis nebūs vēl sēdināms pie stūres, jo es pats tagad vēl kādu labu laiku nevarēšu lietot alko... tātad būšu skaidrs kā bāreņa asara. un tiesības līdz paņemšu.
kuraa mashiinaa es varu pieteikties? interesee turpceljsh, jo atpakalj mani atvediis mandariina. taa pat kaa alvils, dziivoju skaidraa. mashiinaa varu arii nepiipeet.
gurka : Gribi lai Petersonsfoto vislaik sezj Online un fikse piķa kustību? Ieiesk kautkad paskatisies un IEBOLDES tevi Neviens nav aizmirsts NEKAS nav aizmirsts ka kadreiz medz atkartot PSRS gensexs
nu ja... tie, kuri nav melli- vai nezinu kā jūs sauc vai arī neesat samaksājuši... lūdzu jūsu komentus uz PM. šitās dienas esmu bišku iesprindzis uz satura precīzu gatavošanu, jo negribas nedz saliet ūdeni, nedz iebelzt ar pārgudrām lietām, arī kkas jādara maizes darbos... vēl drusciņ un visas guļvietas būs izķertas.... laiks izdomāt...
stikla bumbas sola sestdien bišku pūtienu un bišku rasināšanu, svētdiena rīta pusē- arī kādu debess zilumu no rīta, uz pusdienu/vakaru 11-14 m/s. vēl jau kaut kas var mainīties, bet ir novembris tomer...
ja mēs braucam dabas bildēs, tad jāatceras- NAV NEPIEMĒROTA LAIKA, IR NEPIEMĒROTS APĢĒRBS... segas, blašķes, termosi, sausas vilnas zeķes var noderēt arī, ja sanāk kko extrēmi pabildēt vai pabildēties... trako starp mums pietiek
braucu ar masinu no Valmieras masina vel brivas 3vietas vai ar 4tras, atkarigs ar kadu konkortu velas sedet:P izbrauksanas laiks ... par to vienosies ja kaads pieveinojas :face-monkey:
septinjos man ir par agru vai kaadam ir zinaams dienas plaans? tikshanaas konkteeraa laikaa konkreetaa vietaa? vai arii dienas plaans katra pasha zinjaa?
pilniga neinformets tik zinu to cik no te lasita sapratu ka ap pus 6siem avkaraa taj apmesnas veita pulceties, parejos pilnigi neko nesaprotu...:face-monkey:
Tieši tā - vakarā tiekamies apmešanās vietā Bigauņciemā, dienas plāni katra paša. .. apskatāmo objektu pietiekoši daudz, lasīt - petersonsphoto, 2.lapā - Publicēts: 04.11.08 04:01 labots Piemēram mēs: Tara, la cumparsita, petersonspgoto tiekamies 7:00 Rīgas centrā un laižam bildēt saullēktu, jūru, mežu, viens otru utt. ... Ja negribas pa vienam (izskatās, ka daudzi brauc vieni savos autiņos), sarunājiet tikties, piem. pie Ulmaņa Maximas un aiziet bildēt! Cik sapratu - stings labi pārzin to apkārtni, kas vēlas, var pievienoties arī mums, dažiem gan tas esot par agru :P