Būtu jāuzfočē viena bilde, kas, piemēram, kaut ko konkrētu simbolizētu. Jebšu arī būtu jāatkārto kaut kādi noteikti mākslīgā apgaismojuma apstākļi (pāris zibspuldzes).
Atbilžu varianti: "Jā, piedalītos!" "Nē!"
Papildus jautājumi?
Žūrijā būtu šo 100 Ls sponsorējošie cilvēki, organizācijas (arī cilvēki) (anonīmi).
WMWMW:Nē, jo dodu priekšroku dabiskajam apgaismojumam. Jā, ja ir noteikta tēma - tā kā mēdzu skatīt arī parastas lietas abstrakti, taisīt dubultekspozīcijas utt., tad simbolisma praktisko definīciju manās rokās vien nevar atstāt. Varbūt tu neko tur nesaskatīsi.
klau, Juri, bet šoreiz būtu forši tikt tālāk par pamuldēšanos netā es gan saprotu, ka arī 100 LS kādam ir jāapmaksā varbūt var būt balvas trīs labāko bilžu autoriem, tas it kā tradicionālāk ? Tas ir ierosinājums
Shaubiigs pasaakums.. Pirmais skaidrs, ja jau jaataisa kas radosh, viss ir ok! Bet to otro gan nesapratu.. tas buus konkurss "visi dara taa" variantaa? Jaatkaarto saliktaas gaismas.. nu sasmiidinaaji! Bet atbildot uz jautaajumu - nee, ir labaakas lietas ko dariit un par labaaku pikji..
IMHO - Billy boy aizies, sabildees, atkaartos, visus muteem valjaa atstaas un pikji kabataa aizies.. taa tam buus buut!
NilsS:klau, Juri, bet šoreiz būtu forši tikt tālāk par pamuldēšanos netā es gan saprotu, ka arī 100 LS kādam ir jāapmaksā varbūt var būt balvas trīs labāko bilžu autoriem, tas it kā tradicionālāk ? Tas ir ierosinājums
Jonatans:Shaubiigs pasaakums.. Pirmais skaidrs, ja jau jaataisa kas radosh, viss ir ok! Bet to otro gan nesapratu.. tas buus konkurss "visi dara taa" variantaa? Jaatkaarto saliktaas gaismas.. nu sasmiidinaaji! Bet atbildot uz jautaajumu - nee, ir labaakas lietas ko dariit un par labaaku pikji..
IMHO - Billy boy aizies, sabildees, atkaartos, visus muteem valjaa atstaas un pikji kabataa aizies.. taa tam buus buut!
Bet forši , sitais baig labais Istenībā var tasīt totalizātoru no katra dalībieka pa 10Ls un tas kas VINĒ norauj banku Labprat paaxstītos tik tik tik LAIKS
Lunis:Bet forši , sitais baig labais Istenībā var tasīt totalizātoru no katra dalībieka pa 10Ls un tas kas VINĒ norauj banku Labprat paaxstītos tik tik tik LAIKS
Lunis:Bet forši , sitais baig labais Istenībā var tasīt totalizātoru no katra dalībieka pa 10Ls un tas kas VINĒ norauj banku Labprat paaxstītos tik tik tik LAIKS
a vot tādā pasākumā gan es nepiedalos ! Pašam apmaksāt konkursu, priekš sevis......izviņiķe, ņe ohota
Portreti : Nee vecīt vaig pa $$ tad var savākt NORMĀLU BANKU un i lielāka motivācija piedalīties ! Galu galā kas prot strādāt ar Gaismām tam arī $$ nebūs problēma
NilsS : Ko nē ? Man patīk spēcīga konkurence , kāds tolks mačoties ar mazkritiskiem lameriem? A vo ta sanāk veči samet banku un baigās TAS KAS UZVAR savāc visju
Nee nu es nevar po ljubomu bet ideja forsja Portrec aka ko jestru izdomajis tas priecee Ja bez samešanās ta bez samešanās , kada starpība iznemot baru ar balasta dalibniekiem
xa, pirmīt sapratu, ka līdzdalība par maksu. ja sponsorē- par ko ne? piedalos.
bez autortiesību nodošanas kkur kkā (nu, ja tāds nosacījums pēkšņi uzpeld)... anonīma žūrija tomēr ir xirņa... anonīmas bildes vērtēšanai- tas būtu pareizak...