Tātad,kameras ir pārdotas,vēl atlicis sekojošais... Tair-3FS (pilnā komplektācijā,ar pāreju uz Pentax),kā arī Pentax FA 80-320 stikls. Piesakamies,kamēr vēl ir.
tad nopērc un kāds tam sakars ar rudens depresiju ?:face-monkey: PS, dārgais, nu nevajag tik čakli bučoties ar svešiem onkām. Ja nu šiem iepatīkās.......
PS Tavas bildes neliecina, ka vajadzīga būtiski labāka tehnika
MZ-M ir apbružāts drusku (kosmētiski tikai),ar bateriju bloku (slēžu uz tā nav),objektīvi arī apmēram tādā pašā stāvoklī.Tb,kosmētiski defektiņi (no lietošanas),bet tehniski viss kārtībā. Tikai pircēja uz visu komplektu tāpat nav.
Kad es biju ticības izvēles priekšā, Pentax bija rindā nākošais aiz Nikon. Labi, ka toreiz loze krita par labu Nikonam, jo tagad Pentax manā topā ir krietni tālu zemāk par Canon.
Labi,tātad tā.Komplekc pagaidām paliek pie manis,kaķu bildes sekos. Toties pilnīgi noteikti tirgoju nost vienu aparātu,kas man nafig nav vajadzīgs.Proti,Pentax AF201Sa bliceni. kmp.bdimitrov.de... Lietota uz MZ-M,uz K10D man viņu vairs nevajag.Pilnā darba kārtībā.Baterijas gan līdzi nebūs. Ja ļoti vajag,varu arī nobildēt konkrēto eksemplāru. Cena: 10ls. Par piegādi Rīgas robežās varam vienoties.