Citāts: Tas tiek izmantots ar Canon plaša laukuma AF sistēmu, kas nofiksējas uz priekšmetiem ar 9 individuāliem šķērsa veida sensoriem, un var uztvert apdullinošu darbību sekas – pat vāja apgaismojuma apstākļos. Visu šedevru var lasīt šeit: www.xnet.lv...
* 9 punktu plaša laukuma autofokuss * 3,0 collu skaidra skata VGA LCD ar Dzīvā skata režīmu un sejas noteikšanas dzīvo AF * Magnija sakausējuma korpuss ar aizsardzību pret apkārtējo vidi * EOS integrētā attīrīšanas sistēma
paldies, SHITādus krāju un publicēju linkus vai citātus visās iespējamajās vietās. pa 1/2-ei aiz skrobas ka man reti dod tulkot un vēl retāk normāli samaksā. un vēl uzbrauc, ka "cock-a-doodle-doo" iztulkoju kā "kikergū", ne kā "skaņu signāls, kuru izdod gailis". 9 asmeņu objektīvs. 7 lāpstu objektīvs. vakar valodu želejā MaXimā ar atlaidi nopirku. www.delfi.lv... somu remonts - finskij remont. handle with care (to gan izdomāju, atradis vēl neesmu) - rokturis ar rūpēm.)
Reiz radio kaut kādā kultūras (!) raidījumā dzirdēju, ka viens dižs fotmāxlinīks savu oriģinālo ideju izpausmēm izmantojot īpašu „kameru ar spoguli”! (No konteksta man iznāca, ka fočē ar normālu spoguleni, bet sajūsminātā žurnāliste tā gan nedomāja.)
haralds:paldies, SHITādus krāju un publicēju linkus vai citātus visās iespējamajās vietās. pa 1/2-ei aiz skrobas ka man reti dod tulkot un vēl retāk normāli samaksā. un vēl uzbrauc, ka "cock-a-doodle-doo" iztulkoju kā "kikergū", ne kā "skaņu signāls, kuru izdod gailis". 9 asmeņu objektīvs. 7 lāpstu objektīvs. vakar valodu želejā MaXimā ar atlaidi nopirku. www.delfi.lv... somu remonts - finskij remont. handle with care (to gan izdomāju, atradis vēl neesmu) - rokturis ar rūpēm.)