WMWMW LABĀKAIS CILVĒKS BLOGĀ un tas no sirds KO MĒS DARĪTU, JA NO BLOGA PAZUSTU WMWMW , blogs būtu liels zaudētājs . Pzustu... Luchiks Lunis ...un citi. Dažādībai ir vajadzīgi dažādi personāži
Annir:WMWMW - a kaapeec erfoto nesleepies tik ljoti un nemaini niku tik biezhi? ar ko shii vieta iipasha? es saprotu mesiaanisms, abet... mesijas jau vaardu nemaina, pazuud kontinuitaate...
WMWMW:Es tur neesmu. Atkal Schnirks kādu saiti būs iedevis? Tad jau tie viņa ir darbi. Ņeporjadočeks.
Ja taa godiigi, tad diivaini tadaa gadiijumaa izskatiijaas, ka WMWMW bildes sheit, ikkuraat taas pat, kaadas ERfoto, kadam blogistam??.. Laikam tieshaam, njeporjadocjeks..??
WMWMW:Kas nu katram izskatās ... man izskatās, ka Mēness ir maziņš, Saule arī, bet vai tā ir? Izskatās, saproties ...
Skumji, izskataas ka tev gana liela zinashanu bagaazja, tak, uzvedies taa, itkaa no beernudarza nebuutu izaudzis. Lai nu veicaas, neatkariigi no taa , kadi Tev noluuki, un cik apzinata vai neapzinata ir shaada riiciiba.
Liekiet mieru WMWMW, viņš tagad nabadziņš ir aizņemts un noslienājies, cenšoties meitenes, kurām foto esmu ievietojis, pierunāt, lai varētu pagrābstīties... drīz būs sludinājums BerguBazarā tiek meklēts objektīva pagarinājums. WMWMW, lai tev veicās... valodu saitu pieķēzot esi noslīpējis, varbūt , ka tiešām kādu apvārdosi... bet uztraukumā neaizmirsti ielikt filmīti.
WMWMW, nu diskusija gan saakaas ar k ko pavisam citu Panest??.. vareetu paliidzeet, tak, tie Tavi cjemodaani Tev pasham vien jaastiepj(.. nezinu, kas par iemeslu Tavaam pashizpausmeem sheit, tas, kas Tev patiik, vai shobriid liek buut agresiivam, mani iipashi neskar, vieniigi izpausmes shkjiet necieniigas. Spriezjot peec valodas un izpausmeem, likies mazliet inteligjentaaks.., , sorry.
WMWMW, apgruutina kaadreiz aizvilkties arii uz tualeti. kakaa stuurii. Inernets ir publiska vide, un agresija nevar but principiaala, tad taa jau robezjojas ar slimiibu, un tur liidzeet var tikai speciaalists. Nekas nav bezpersonisks. Tava draudziiba man nav nepiecieshama apmeeram 128 gadus. "internetā neizteiksmīgs viedoklis pazūd kā peļu sūds uz klēts grīdas. " . shis varetu liecinaat par Taviem pashizpausmes centieniem "buut pamaniitam" jebkadaa veidaa, pashizpausme kaa pashapliecinashanaas. Taa vien shkjiet, ka k kur, k kas Tev atnjemts, nezinu vara, nauda vai slava, ka shadi jaakompenseejas. Neviens no neviena neko nevar pieprasiit, ne darbus, ne glaimus, arii es, un, arii Tu.., sorryy. Varu piedavt Tev tikai savest bik vairak kartiibaa savu attiexsmi. tas arii viss..
WMWMW, .. neizskatas ka Tev buutu nepiecieshami bilzju ievietoshanas resursi, vismaz ne fotoblogaa, ja nu vieniigi sheit, kur pasliipeet verbaalaas izpausmes.
luchiks:La4i ir samarietis. Nieks par foto, jo visu nosaka attieksme
toties WM... ir bruņinieks... mūsu visu labais aizstāvis... resursu cīnītājs...
WMWMW:Nu tad lai iet uz Samāru un pa ceļam samaro, nevis lasa nepieprasītu un arī neapmaksātu lekciju vietā, kur kāds saka, ka pietiks reportāžās publicēt sūdīgus kadrus par neko, aizņemot - nozogot resursus.
P.S. nesūtiet mani uz Samāru- 2 gadus tur nodzīvoju... uz Samariju gan neatteiktos no brīvbiļetes. var uz vienu galu... gan jau kaut kā būsu atpakaļ. drīz... samarieši palīdzēs... eju dzer tēju...
:face-monkey Luchik, Bingo! Tu pareizi esi sapratis shii topika ideju- nerunaat te par foto, bet gaaniities, lai nebuutu jaagaanaas citos topikos. Pirmais meerkjis jau sasniegts, uz otro tikai tiecamies. Kaa redzi, ja redzi, vieniigais patiesais gaaniitaajs gan ir tiikai WMWMW. Mees paareejie tikai maacaamies.
Luchik, re, Tev arii nesanaak gaaniities! Jo to pashu domu, ko WM pasniedz d****ot, Tev sanaak sabiedriibai pienjemamaa valodaa Kaut gan domas shkjiibumu tas nemaina...
luchiks:Domas shkjiibums ir dzemdinaat bezniku, lai arii cik dailji tam nebuutu saakotneejie nodomi, jo beigaas turpat vien viss paliek...zem WMWMW (peec Tavas teorijas) uzliktaas chupas. Un tas ir logjiski
Nu re, taatad meerkjis sasniegts) jo -pat taadam chupotaajam kaa WM ir kaut kaada maksimaalaa kapacitaate, lai ar cik vinjsh/vinja jaudiigs/a buutu)
publisks onanisms, lai piesaistītu uzmanību? nav slikta reitingu celšanas metode... man neder. kā provokacija- moš būtu incanti (paskatīties), kā dzīvesveids- nožēlojami
"Pētersona" slimajai goWij viens burtiņš tāds zināms, redzets, ieWērots... ne piena, ne gaļas, tik putas pa muti... bet galWenais- pašapmierinājums...
p.s. Pētersons ir publiska personība. reāla, ar vienādu attieksmi pret dzīvi gan realajā, gan informatīvajā telpā. nav ko slēpt...
...neizmērojama fantāzija... ko lai saka- ja naW nekā cita ko darīt- atliek pašapmierināties... arī ar vārdiem uzburot neaptWeramas vīzijas... vai kāda brūte tajos kambaros naW pieteikusies vai aizķērusies, ka tik sāpīgi?... pašam jau drosi, ka gribētos ar, tikai... sejs jārāda, par Wārdiem jāatbild.... labāk anonīms pačots un klusa Wannasistaba...
...man prātā nāk Jeronīma Bosha "elle", ja nemaldos... viss tavā galvā, kamēr neieraugi to savām acīm...
Wisi pasaules jo.ri un ma.kas, Wienā rindā stāties! nāk medaļu, titulu un sārtu dvieļu dalītājs!
p.s. kur ir "pirts ar foto piesitienu"? ja labs gars- derēja aiziet... esmu kko palaidis garām?
WMWMW:Jeronīms Bē bija dievticīgs, pareizs, kārtīgs mazpilsētas pilsonis un krietns nodokļu maksātājs, kas it kā esot vizualizējis draudzē eksistējošās šausmas un ticējumus. Visai pārliecinoši, kaut vai dēļ izmēriem un detalizācijas.
...Welkam paralēles ar it kā draudzi onlainā... un sanāk šausmu un ticējumu Wisai pārliecinoša Wizualizācija, kaut vai dēļ izmēriem un detalizācijas... sārtien dWieļiem un baisu šļauku kabīnēm rotāta... ar rožu veida ornamentiem Wisapkārt, t.sk draudzes locekļu pierēs, smadzenēs, sirdīs... klasiķa vārdus pārfrāzējoot: "i tut Wixazhu ja, Wesj W belom, a astalnije Wse W gavne"... priekškars Wienīgais klausītājs zālē Wētraini aplaudē (un dodas uz garderobi mainīt iemiesojuma apWalku- niku?)...