forum.gif
Cits konkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cits konkurss
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.08 13:31
 citēt
vai nebūs par daudz uzmanības vienam modelim, a? :face-surprise:
tak nogurdinoši.
Publicēts: 29.10.08 13:46
 citēt
es nevaru.....
TE jau trakaak kaa ziepenees iet valjaa.
Publicēts: 29.10.08 14:07
 citēt
gaidu komentaarus no citiem...

Un no wmwmw bildes...
Publicēts: 29.10.08 14:08
 citēt
vai aizrijos rēcot :face-grin:
Publicēts: 29.10.08 14:52
 citēt
shitaa nemaz rudens deprsija nesaaksiees :D
Publicēts: 29.10.08 14:58
 citēt
Pag kaukaa nesapratu a pats Haiduks ir ar mieru pozeet, vai konkursa noteikumi tiek sarezgiiti ar apstaakli kavinju veel vaig nokjert, pierunaat izgeerbties un nobildeet.... :)
Publicēts: 29.10.08 16:22
 citēt
SPECI................................................................................................................................................................................................................
Publicēts: 29.10.08 17:00
 citēt
Diemžēl neprotu cilvēkus fotogrāfēt, kur nu vēl kailus.. :)
Publicēts: 30.10.08 01:10
 citēt
Ne tur diskusija.. sho te vajadzeeja pie RSP* spam ...

*Really stupid people:face-monkey: :face-glasses:
Publicēts: 30.10.08 23:34
 citēt
šī bilde
www.fotoblog.lv...
tiks pieņemta konkursam?

jeb nav pietiekoši plika? :)
Publicēts: 31.10.08 09:38
 citēt
Puiši - jums ir nopietnas garīgas problēmas! Savu mazvērtību jums derētu sākt ārstēt!
Publicēts: 31.10.08 09:49
 citēt
No šarlatāna dzirdu!
Publicēts: 31.10.08 10:42
 citēt
WMWMW:Ej nu? Mani neviens foto sakarā nav saucis par šarlatānu.?

tad jau laikam kādam reiz ir jāsāk! Pie tam tu esi no tiem šarlatāniem, kas neko nedara pats, bet labi zin kā mācīt citus!
Gadījumā neesi kādam brālis, ka uztraucies par Ģimeni?

tev nekad nav ienācis prātā ka tava žultošanās uz Haiduku ir vnk pretīga! Tīri cilvēciski - tam nav nekāda sakara ar Ģimeni! Un ļaunāku to padara faksts, ka tavai žultij nav nekāda sakara ar fotogrāfiju ... Tad kad šis saits sauksies bĻāKuvisiIrSulbziESviEnīgaiskRUc, es turēšu muti, bet pagaidām - esi tik laipns un paturi savus sūdus pie sevis!
Publicēts: 31.10.08 11:00 labots
 citēt
WMWMW:Pašam nesanāk. Nemāku, slinkums utt. Bet vismaz tev taču sanāk, Bergmani? Piemēram, kadrā L3 taču ir sanācis?

Haiduks pats iznāca uz ne visai glītā ceļa, pārspīlējot ar tekstiem, bet man patīk principi. Tā ka paturi to visu pie sevis, droši! Nulle emociju.

Piedāvājums papozēt ir visai nopietns, bet tu, diemžēl, esi tikai kārtējais pup'and'cisk mīļotājs, kam ar to sākas un arī beidzas foto, tāpēc arī esi izliecies un nesaproti, kas rakstīts tēmā. Ja nesaproti, drīksti dziļdomīgi paklusēt. Ja raksti man, tad uz noteikumiem, kas man patīk. Ja sev, tad iekārto dienasgrāmatu. Ja citiem, lieto sadaļu Vēstules. Pielec?
Pie tam, piedāvājumā nav itin nekas par dramatiskiem apstākļiem - es neesmu maniaks un pašmērķi modeļu saldēšanā nesaskatu. To visu smuki varētu nodarīt siltumā, ar kailuma intrigu, nevis rudens vējiem pavērtu kājstarpi.

WMWMW UN PRINCIPI ir loti nesavienojams jēdziens kuru Bergu Bazarā netirgo...
Ja runā par ceļu nesmuko, tad to sāka ng_blogs, kurš sevī ir iedomājies Jēzus Kristus vietā, bet patiesībā ļoti zemisks radījums... un vienmēr viņš un viņa kloni saņēma un saņems pēc nopelniem... pašreizējais WMWMW ir jaf tik daudz blogerus aizskāris, ka drīz dzēsīsies, bet viņa jaunais niks tūlīt uzausīs kopā ar smaku, ko viņš izdala.
Mēsls vienmēr būs mēsls, kau arī spīdēs!!!
WMWMW, vari nebrēkt- tas tieši ir par tevi!!!
Publicēts: 31.10.08 11:17
 citēt
WMWMW: Ja raksti man, tad uz noteikumiem, kas man patīk. Ja sev, tad iekārto dienasgrāmatu. Ja citiem, lieto sadaļu Vēstules. Pielec?

Redz cik tu labi pats saproti - tad kapēc tā nedari?
Noslauki lūpu kaktiņus un nokrati!
Es, savukārt, apņemos turpmāk cītīgāk ignorēt garā nelīdzsvarotus pricipiālistus!
Publicēts: 31.10.08 23:45
 citēt
hmm.. njemot veeraa ka te vienaa topikaa uzpeldeeja ka WMWMWM ir sieviete... un pieskaitot visus šos tendenciuozus uzbraucienus Haidukam, jāsecina, ka starp Haiduku un WMWMW reālajā dzīvē ir bijis vismaz sex... sliktākajā gadījumā WMWMWM ir Haiduka ārlaulības bērna māte. Pieņemu, ka Haiduks iespējams to nemaz nenojauš....
Publicēts: 01.11.08 02:34
 citēt
Eliks:hmm.. njemot veeraa ka te vienaa topikaa uzpeldeeja ka WMWMWM ir sieviete... un pieskaitot visus šos tendenciuozus uzbraucienus Haidukam, jāsecina, ka starp Haiduku un WMWMW reālajā dzīvē ir bijis vismaz sex... sliktākajā gadījumā WMWMWM ir Haiduka ārlaulības bērna māte. Pieņemu, ka Haiduks iespējams to nemaz nenojauš....
[url=http://smiles.33b.ru/smile.77860.html]
Publicēts: 01.11.08 02:49
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 02.11.08 12:17
 citēt
Eliks:hmm.. njemot veeraa ka te vienaa topikaa uzpeldeeja ka WMWMWM ir sieviete... un pieskaitot visus šos tendenciuozus uzbraucienus Haidukam, jāsecina, ka starp Haiduku un WMWMW reālajā dzīvē ir bijis vismaz sex... sliktākajā gadījumā WMWMWM ir Haiduka ārlaulības bērna māte. Pieņemu, ka Haiduks iespējams to nemaz nenojauš....

:D:D:D vismaz neviens no tiem naf japiebaro :D
... bet , liekās, žēl, ka laikam tā viss nebūs... vairāk ož pēc - pašam ir vai naf, ka tik otram naf...
tīrasiņu sugas pārstāvis :D
Publicēts: 02.11.08 14:55
 citēt

/krīt koomā/ :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 02.11.08 15:29
 citēt
Lasu un apkriitu.. pieceljos, lasu taalaak un atkal apkriitu.. psc!
Publicēts: 02.11.08 18:51
 citēt
WMWMW:Es te tā padomāju - galvenais ir sasniegts, ir mainījusies pirtotāju attieksme pret gadījuma rakstura atvieglošanos ar kadriem masveidā sadaļā Reportāža. Gudrākais (tas ir - es) var arī piekāpties. Pie tam, Haiduks, kā jau vienam patmīlīgam cilvēkam pienākas, bišķi sāk pārspīlēt ar personīga rakstura piezīmēm, kas iziet ārpus nika, pārsniedz virtuālo vidi. Nu piemēram, ar piezīmēm par citiem portāliem (kuros WMWMW, atšķirībā no Haiduka, nav) utt. Tāpēc, lai kungs ar savu līdzskrējēju baru nepārcenstos un nebūtu jānonāk līdz kontaktam klātienē, varam šobrīd, uz šo sekundi, sarunāt tā, ka viņš ar savu VARZU (kas sevi pieskaitīs pie VARZAS, nav mana problēma) stāv pie ratiem, nelien manā profilā, nerēgojas komentāros vai balsojumos pie manām bildēm un kļūst priekš WMWMW kopumā neredzams. Apmaiņā pret to Shirri iegūs lūgto, bet es vēl padomāšu, ko lūgt Shirri. :)
Es gan palieku pie domām, ka Haiduks var kļūt kaut vai par kāda meistara locekli, ne tikai roku, tas bildēs neko nemainīs - tur ir tikai tīksmināšanās par procesu un bezjēdzība saturā, bet nu labi - domāt un kaut ko uzskatīt nevar aizliegt, lai tā arī paliek. :) Es vienkārši to vairāk neuzsvēršu.
Tātad, Haiduk un VARZA - tiš tālēs zilajās. Uz neredzēšanos. :) Izmanto iespēju. Man laba sirds. :face-glasses:

wow, ku iedomīgs PŪSLIS, KO TAD LIEN PIE TĀS SAUCAMĀS VARZAS, paslienāties sagribējies??? Pats lien pa visiem saitiem pie meitenēm, un vēl te nekaunās runāt!!!
Vai tas nebiji tu, mērkaķi, kas Haiduka kundzi aiztika (skrien, izdzēs, lai nevaru izkopēt un pierādīt!!! ). Vienkāši esi pretīgs radījums, tagad vēl sāc svēto tēlot, laikam blogā neviens tevi naf lasījis. Mazums tev ir aizrādījuši ??? Pazūdi tieši tāpat, ka pazuda ng paveidi, , sasietā naba, un vilkaapdirstais sivēns.
Kungs, piedod, bet atbildi, KUR ŠITĀDI RODĀS???
Un ne jaf tu , zemiskais izdzimums, esi ko sasniedzis, bet es!!! tikai tev to nesaprast... visu laiku tev (jaf ng_blogs to cītīgi darīja) tika dota iespēja spodrināt pirtiņu.
Dzēsies ātri ārā, jo savādāk tev būs jāatcerās paša vārdi par publisko vidi un publisko aptaisīšanu :D

P.s. un ja tu neesi ar viltus profiliem citos saitos, kā tu zini , kur esmu es, un nevienā vietā es nekaunos, un neslēpjos zem citu vārdiem.

Un vēl iegaumē, pirtiņas bija un būss. Turpmāk būs reportāžas, būs arī bildes... un tas būs tavs nopelns :D:D:D varēsi lielīties

UN TAGAD , KAMĒR VĒL IR LAIKS, ATVAINOJIES VISIEM, KO ŠOVAKAR ESI APVAINOJIS. VISLABĀK DARI TO KĀ ESI PIERADIS- IZDZĒSIES KOPĀ AR VISIEM SAVIEM KOMENTIEM, UN CENTIES ATKAL KĀ NEVAINĪGS JĒRIŅŠ IELĪST :D:D:D , BET NEKREŅĶĒJIES- TITULS TEV IR MŪŽIGS!!!
Publicēts: 02.11.08 18:54
 citēt
ziepiic:ha ha ha!!!
NOEDAM!!! :D :D :D

Neaizmirsti, ka tu esi pie varzas :)
Publicēts: 02.11.08 18:58 labots
 citēt
ziepiic:O!
tas sauc par HAIDUKa dusmaam! :face-surprise:

Uz tvaika ielas absolventiem nedusmojās, bet atbildi bija pelnījis :):):) Man pat garīgais uzlabojās. Jau radas iedvesma nākamai pirtiņas tēmai, un tā būs viena no lielākajam, lai vismaz 10 reportāžas un 10 bildes būtu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):