palaidniex:ar 50 1.4 būs pa šauru, tici man... telpām minimums vajadzētu kādu 28 mm, labāk gan ko vēl platāku - ķip 20 mm
veel labaak droshvien 14-24 2.8, bet staasts patiesiibaa ir par to kaa 80-200mm dereetu uz D700 lielaas telpaas bildeet ,piemeeram, sportu? Varbuut kaads var izteikties?
Nu atradu tikai šādus FF bibjus no Nikon FF gala.. tas AF Zoom-Nikkor 80-200mm f/2.8D ED laikam ir jau noņemc no ražošanas, a moš nav. Gan jau ka vēl var kaut kur dabūt tos, kas vēl nav izpārdoti
Nu derēs portretiem šādiem tādiem, sportam ar varētu derēt
Vēl jau ir arī šāds bibjis... 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Zoom-Nikkor
paldies, palasiijies esmu, tas 80-200 man ir uz D50, normaalaa gaismaa var viskautkolabu sabildeet, bet telpaas tas nevelk, taapeec domaaju vai FF dos cereeto rez vai ne?
80-200 tak visai gaišs stikls - ja tas ir tas F2,8 visā garumā... Reizēm gan jāteic, ka mēs pārvērtējam objektīvu spējas un domājam, ka tam pietiks tās gaismasspējas jebkad un jebkur... Uz FF Tev tas beidzot būs 80-200 nevis kā pirmīt uz D50 tas bija ~120-200
palaidniex:80-200 tak visai gaišs stikls - ja tas ir tas F2,8 visā garumā... Reizēm gan jāteic, ka mēs pārvērtējam objektīvu spējas un domājam, ka tam pietiks tās gaismasspējas jebkad un jebkur... Uz FF Tev tas beidzot būs 80-200 nevis kā pirmīt uz D50 tas bija ~120-200
pirmkārt jau sāksies problēmas ar to,ka uz LV nemaz nesūta... bet citādi.. manuprāt diezgan liels štruntu sakopojums.Labāk tad paķert Tamron 17-50 f2,8 un klāt to pašu Nikon 50 f/1,8. Pārējie štrunti... nu i nafig jamos.Tie tāpat ir jāpielasa pēc savām vēlmēm.