forum.gif
Jautājums par zibspuldzēm!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jautājums par zibspuldzēm!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.08 17:53
 citēt
Ir doma iegādāties zibspuldzi Nikonam D80, jautājums - kuru labāk ņemt... Nikon SB-800 vai Metz mecablitz 58 AF-1? Vai kādam ir pieredze ar Metz??? Mēdzu izmantot manuālus stiklus!
Publicēts: 29.10.08 17:56
 citēt
tad kad es te grib'eju kko uzzinat par tiem Metz neviens neko pateikt nevareeja. Reali liekas ka kaut kadu atbildi varesi dabut tikai arzemju forumos.
Publicēts: 29.10.08 18:00
 citēt
Kaimiņu portālā viens Canon lietotājs dikti slavē Metz, kaut kā man arī uz to pusi velk, taču cerēju, ka kādam būs kāda pieredze. Ārzemju portāli..emm..biku ar valodām pašvaki, varbūt kaut kā izburšos :)
Publicēts: 29.10.08 18:24
 citēt
nu Metz ir labi, bet SB ir CLS...
skatoties ko darīsi ar to zipeni. man patīk viena rokā zipeni, otrā kameru un aiziet smukas bildes bliezt. savadāk pietiek arī ar "vecmammu" SB-24- lēti un sirdīgi...
ja vnk purnā gribas iešaut- pietiek ar iebūvēto vai kadu pa 15 Ls arī.
Publicēts: 29.10.08 22:27
 citēt
Gluži purnā jau nu bildēt vien netaisos...viena vajadzība ir bildēt sporta dejas priekš sevis, kā arī visu ko citu, kaut vai baznīcā kristības :)
Publicēts: 30.10.08 00:39
 citēt
ja plikai reportāžai- ņem Metz, ja biš arī mākslu gribēsies, tad 800.
var 600, ja naudas žēl- būtiskas atšķirības nav, biš mazak opciju un biš švakāka. bet nu tas Nikon CLS ir lieta, ja uznāk luste iedziļināties...
Publicēts: 30.10.08 01:36
 citēt
Sporta dejas jau nu ar BLICI būs sarežģīti:)
Publicēts: 30.10.08 01:46
 citēt
petersonsphoto:ja plikai reportāžai- ņem Metz, ja biš arī mākslu gribēsies, tad 800.
var 600, ja naudas žēl- būtiskas atšķirības nav, biš mazak opciju un biš švakāka. bet nu tas Nikon CLS ir lieta, ja uznāk luste iedziļināties...

viss lielaakais besis ka 600 nav SU-4 rezhiims ! deel taa shis man staav bezdarbiibaa
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):