Ir doma iegādāties zibspuldzi Nikonam D80, jautājums - kuru labāk ņemt... Nikon SB-800 vai Metz mecablitz 58 AF-1? Vai kādam ir pieredze ar Metz??? Mēdzu izmantot manuālus stiklus!
Kaimiņu portālā viens Canon lietotājs dikti slavē Metz, kaut kā man arī uz to pusi velk, taču cerēju, ka kādam būs kāda pieredze. Ārzemju portāli..emm..biku ar valodām pašvaki, varbūt kaut kā izburšos
nu Metz ir labi, bet SB ir CLS... skatoties ko darīsi ar to zipeni. man patīk viena rokā zipeni, otrā kameru un aiziet smukas bildes bliezt. savadāk pietiek arī ar "vecmammu" SB-24- lēti un sirdīgi... ja vnk purnā gribas iešaut- pietiek ar iebūvēto vai kadu pa 15 Ls arī.
ja plikai reportāžai- ņem Metz, ja biš arī mākslu gribēsies, tad 800. var 600, ja naudas žēl- būtiskas atšķirības nav, biš mazak opciju un biš švakāka. bet nu tas Nikon CLS ir lieta, ja uznāk luste iedziļināties...
petersonsphoto:ja plikai reportāžai- ņem Metz, ja biš arī mākslu gribēsies, tad 800. var 600, ja naudas žēl- būtiskas atšķirības nav, biš mazak opciju un biš švakāka. bet nu tas Nikon CLS ir lieta, ja uznāk luste iedziļināties...
viss lielaakais besis ka 600 nav SU-4 rezhiims ! deel taa shis man staav bezdarbiibaa