forum.gif
Foto ķīmija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Foto ķīmija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.08 01:12
 citēt
Sveicnāti!
Vai kāds, lūdzu, lūdzu, zinātu ieteikt - kur iekš Lv atrodams īsts fotolietu veikals - kurā pārdotu ķimikālijas un iekārtas analogajai fotogrāfiju izgatavošanai mājas fotolaboratorijām (attīstītājs, fiksāža ....) ?
Atceramies taču vecos labos padomju laikus, kad bildes mājās vannasistabās cepa vai ikkatrs, kam nebija slinkums. :face-wink:
Bet tagad - par šādu procesu mantu bodīti nekas nav dzirdēts. :face-crying:
??
Publicēts: 30.10.08 01:34 labots
 citēt
ilford ķīmiju var nopirkt bfs brieža ielā. papīrus arī.

visādus brauktus palielinātājus- lāčplēša 54, ja nemaldos. komisijas bode

dārgs prieks sanāks

ķīmiju sastāvdaļās- Algol Chemicals Latvia (bet tur laikam tikai jur.pers apkalpo) un tev izmaksās nebūt ne leti- salīdzinot ar krievu rubļiem x10 apmeram par ķīmiski tīru vielu. bet toties varēsi cept ko gribi un kā gribi

a, sudraba papīru- laikam nekur, tikai pasūtot... labakajā gadījumā- īstu papīru ar sintētisko emulsiju dabūsi
Publicēts: 30.10.08 07:48
 citēt
papīru var mēģināt www.bendiks.lv...
Publicēts: 30.10.08 07:56
 citēt
kiimija un papiirs no briezha ielas, galiigi nau dargi!!
Publicēts: 30.10.08 15:19
 citēt
shauttra:kiimija un papiirs no briezha ielas, galiigi nau dargi!!

Ja nav noslēpums, kā konkrēti saucas šis iestādījums?
Publicēts: 30.10.08 15:31
 citēt
Baltijas foto serviss, Pulkveža Brieža 3
Publicēts: 30.10.08 19:56
 citēt
Man kautkur mētājas dažas pakas attīstītāja un ātrās fiksāžas rentgena materiāliem uz 5 litri (labi der papīram), kā arī 18x24 cm/ 100 gab vācu Tura m/b fotopapīra. Domāju, ka viss ir vēl lietojams. Bet atrodas Ogrē. Ja ir reāls interesents, rakstiet/ zvaniet 26332850, pameklēšu.
Publicēts: 30.10.08 21:22
 citēt
zupas jau nu jājauc pašam labāk. kautkādi ķimikāliju veikali / bāzes ir. nojautā kādam ķīnijas učukam, kur šis pērk ķimikālijas.
Publicēts: 02.11.08 17:07
 citēt
ENOLA domaa? Tur mani eiz atshuva, bija vesels saraksts arvisaadiem labumiem... kaukas bij uz vietas, kauka nebija, ja bija tad shaushaliigi daargs, jo visi pulveriishi ir kiimiski tiiri - 99.99%. Tak var nopirkt litru zupas koncentraatu ar kuru teu spainim tiisteklja pietiks, un ar to tu vari bildi sienas izmeeraa attiistiit....
Publicēts: 20.11.15 20:01
 citēt
Labdien. Vēlos savam dēlam parādīt kā top melnbaltā fotogrāfija, no aprīkojuma viss ir bet no ķīmijas un papīra nekas nav palicis varbūt Jūs varat palīdzēt. Vajadzīgs ir fotopapīrs 9x13 vai 10x15, attīstītājs un fiksāža. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi.
Publicēts: 21.11.15 00:30
 citēt
Intereses pēc piemetīšos topikam..
Plānoju kaut kad pamēgināt "wet plate collodion" procesā. Skatījos ka amerikās var dabūt iesācēju kitus, bet baigi šeidīgi ķimikālijas sūtīt uz pašmāju čuhņu. Man ir baigi sliktā pieredze ar muitu.
Moka kādam ir kādas idejas, kur nelielos daudzumos varētu dabūt tam vajadzīgo?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):