Ko jūs domājat par modes konkursiem? Ja neatbalstd tad kāpēc? Ja atbalstat kāpēc? Ko jūsuprāt dod modelim modes konkurs? Vai modes konkursu pieredzi jūs atdzīstat?
Ar modes biznesu nodarbojos divus gadu, kā rezultātā esmu mācījusies modes namā "Tēma" un Modeļu skolā Baltic Casting Agency. Esmu piedalījusies konkursā "Jelgavas topmodelis", kur ieguvu godpilni otro vietu, "Modes atspere 2008" Dobelē un saņēmu uzaicinājumu uz konkursu "Sirdspuksti 2008". Esmu piedalijusies Smilšu skūlptūru festivāls 2008. Esmu fotogrāfējusies pie Andreja Pauļa (Haiduka) un Andreja Leseviča ([url=www.osy.lv]www.osy.lv[/url]) .
aliskins : Kā tad tā pie Andreja Leseviča esi bil`dejusies bet pie Lucjika neeee
Vispār jo pie vairāk un galvenais pieredzūjušākiem fotogrāfiem pastrādāsi jo TEV LIELĀKA VĒRTĪGĀKA PIEREDZE pašai no tā radīsies Sļipēt mēli katra dura māk kā nu kurai dieviņš iemācijis BET kameras priekšā pagrozīties LABI tā lai gan SEV LABI gan BILDĒTĀJS APMIERINĀTS tas gan ir visi maz izplatītas iemaņas starp "Modelēm" tām kas no modeļskolām
aliskins:Ar modes biznesu nodarbojos divus gadu, kā rezultātā esmu mācījusies modes namā "Tēma" un Modeļu skolā Baltic Casting Agency. Esmu piedalījusies konkursā "Jelgavas topmodelis", kur ieguvu godpilni otro vietu, "Modes atspere 2008" Dobelē un saņēmu uzaicinājumu uz konkursu "Sirdspuksti 2008". Esmu piedalijusies Smilšu skūlptūru festivāls 2008. Esmu fotogrāfējusies pie Andreja Pauļa (Haiduka) un Andreja Leseviča ([url=www.osy.lv]www.osy.lv[/url]) .
Vai nezinat kam tas varētu interesēt?
čota ar gramatiku pēc tām skolām ne visai...
vissakarīgāk apmaksātā nodarbība modeļskolu skolniecēm un absolventēm Latvjā ir przentuxas- maizīšu smērēšana rimčikos... tikai nagi dažreiz traucē...
ir dažādi modelēšanas novirzieni- modelis-natūra (fotogrāfam, gleznotājam uzstādījumiem), modelis-pakaramais (modes skatei), modelis- ķermeņa daļa, modelis-aktrīze(reklāmas utml).
manuprāt modes konkursi ir domāti drēbīšu dizaineriem. var bildēt- ja aicina. uz modeļiem nav jēgas skatīties- tos izvēlas vai māxnieks vai organizators. parasti- standarta pakaramie. standarta fejsi. pazīstu vairākas ex-modeles (nu bija top-top-top Latvijā). normāli tikušas cauri zvaigžņu stundai. pa manam modelei ir 3 svarīgas īpašības- spēja piemeroties uzdevumam, darbaspējas un noturība pret zvaigžņu kaitēm. parējo var piekrāsot
aliskins: "Modes atspere 2008" Dobelē un saņēmu uzaicinājumu uz konkursu "Sirdspuksti 2008".
Es zinu, kas tai modes atsperē dabūja godpilno pirmo vietu (top model titulu), pats tur biju, bildēju, kaut kur starp manām fotOreportāžām var atrast pāris snapšotus.
aliskins : Nju tā arī vajadzēj teikt "Meklāju investoru/us" nevis Modelis tiri piri tralala Konkurence šai jomā ir nežēlīga un tendences ir tādas ka TEV labākā gadijumā nenāksies MAKSĀT vai DAUDZ MAKSĀT un ārkārtīgi maz ticami ka KĀDS gribēs jēl ko maksāt par FOTO Vienīgais reālais pasākums kas vēl ir iespēja KAUTKO nopelnīt ar FOTO ir pie Elvisa citur pārāk REĀLI nekas nespīd izņemot protams ko Petersonsfoto teica "Sviestmaižu smērēšana un klāžu padošana"
Haidukam vienkārši ir cits bizness un intreses šai jomā. Viņam patīk strādāt ar jauniem modeļiem un meklāt un saskatīt viņos spējas un talantus. BET to tā teikt uz maizes neuzsmērēsi Konkurence šai jomā ir milzīga un uz kautkādu FIANSU ATDEVI var cerēt tikai paši neatlaidīgākie un spējīgākie JEBKĀDĀ JOMĀ Piemāram ir tāds modelis Natālija meitene kura kā modelis man nekad nebūs vajadzīga BET kā PERSONĪGAIS MENEDZĒRIS pašai sev CEPURI NOST neparspējama meistariene kur SKATIES tur VIŅA , vienreizējs talants sevis pārdošanā Tas ka tev ir SPĒJAS vēl neko nenozīmē jā būt arī KĀDAM kas vēlēsies par šim spējam SAMASKĀT , taču par cik mums netrūkst tādu kas NEGRIB NEKO par savu darbu un pietiekami tādu kas VĒL PAMATĪGI PIEMAKSĀS tad tavas šanses UZ KOMERCIĀLIEM IEGUVUMIEM ir minimalas lai neteiktu NIECĪGAS
bildēt un pozet ir divas dažādas lietas. bildēt un modelēt (nezinu ka saukt modeles darbu, ja tas nav statisks)- vēl jo vairak atšķirīgas, tur vairāk uz aktierību velk. ir jāsaprot abas puses un daudzas meitenes tā arī dara- darbojas kameras abās pusēs. bet šeit, Latvijā... nu nez vai... vismaz dzīves pieredzi un zināmu paziņu loku vajag, lai sāktu bildēt "par naudu". un ļoti lielu vēlmi mācīties kā to dara. bet kāds tam sakars ar modeļu konkursiem? tu gribi viņus bildet? meklē kā tikt iekšā un bildē. gribi uz mēles būt? meklē labu aģentu.
tas, ka tev ir dažas uzslavas šeit par tavām bildēm šeit, f-blogā vai starp draugiem- nenozīmē neko. sadruka uz papīra un nokonsultejies pie 5-6 profesionāliem fotogrāfiem vai aģentūru bildredaktoriem, ko tu nepazīsti un viņi nepazīst tevi. un redzēsi- kkas ir bet ļoooooti jāmācās. tas kkas ir ļooooooti daudziem. pat šeit, fotoblogā. uz pasaules ir 6+ miliardi cilvēku. un katrs ir īpašs.
šejienes konkursi ir ok, bet tomer labak censties tikt pie laba aģenta, kas tevi izmetīs "tur", iedos normālu kontraktu utt. modeļu dzīve "šeit" beidzas 22-23 gados, "tur" sakas ap 25. ar "sejienes" pieredzi "tur" nav ko darīt- nav tie apgriezieni un temps, tads mazdarziņš salīdzinot ar lauksaimniecības uzņēmumu. nu, vienīgais, bilžu portfolio šeit maksā 3-4x lētāk.
modes atspere... un pirmstam jau iegūta godpilnā vieta un vēl piedevām bildējusies pie Pauļa kurš izrādās meklē jaunus talantus un kuram interesē spējas un ir intereses + esi kursā par /tērpu sirdspukstu/ karalieņu konkūru
eeeeeeeeeehehehe ievish te nav nekā dīvaina - tas ir atklāti līksmi
Man ir pazistamas paris modeles, daza vairak "izsitusies" daza laba mazak, bet principa visas vinas sanem $ par modeleshanos ( (c) petersons ) Runajot ar vinam par visam sim foto un meles lietam var secinat vienu. Latvija nekas nenotiek un ja gribas patiesam kkadu $$$ nopelnit un darboties ar lielakam izaugsmes iespejam tad labak teemet arpus LV Ja esi nepilngadiga tad ir ka ir, var gadities ka gadi maisis sanemt vairak naudinas bet ja ar gadiem viss okej tad tik uz prieksu! Viss ir tavaas un tava portfolio rokaas ))))