forum.gif
Brektes Morgs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Brektes Morgs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.08 23:38 labots
 citēt
Ko foto-tauta domā par šo?
Gāju šodien garām nemaz nezinot par tādu lietu un fak - reāli apstājos pie logiem un paliku ar vaļā muti. Kaut kā spēcīgi pusim sanācis - mani katrā ziņā uzrunāja...

Cik nu palasīju atsauksmes tad pārsvarā dikti jau negatīvi, bet nez, nez...

še var aplūkot kādas bildes ar:
www.mango.lv...
Tā otrā bilde - nu spēcīgi...
Publicēts: 30.10.08 23:55
 citēt
Rakstā, kas linkā, izlasīju autora motivāciju un ideju tādas bildes taisīt, paskatījos pašas bildes (otrā - tiešām spēcīga, pārējās jau vairāk kā fakta konstatācija), un it kā viss loģiski iet kopā, bet vairāk par vienu reizi gan tās bildes negribētu redzēt, lai man ar nerviem viss kārtībā - nav švaki uz šādām lietām. "Maģiskā dzīvības trausluma, kas apņem cilvēka eksistenci" sajušanai tomēr ir vēlēšanās pieiet mazliet smalkāk, ne tik brutāli. Un nedomāju, ka ideja iet kopā ar mērķauditoriju. Manuprāt, tie, kuri par to trauslumu aizdomājas (vai aizdomāsies), izjutīs dziļu nepatiku (varbūt tāds ir autora mērķis?) pret bildēm (vismaz lielākā daļa), bet tie, kuriem tas trauslums bijis nebijis, jau ar pie šādām bildēm nesāks domāt. Vairāk šķiet, ka autors vēlas izaicināt publiku, ne aicina "sajust trauslumu".

Tas tāds mans mākslas profāna viedoklis ;)
Publicēts: 30.10.08 23:59
 citēt
esmu vienaa pamestaa ekaa riigaa, pie rtu uz ezermalas ielas, kur vecaa bijusii lidotaaju skola uzduuries sadedzinaatam kakjim, wot tur bija skats brrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 31.10.08 00:12 labots
 citēt
Taadus skatus redzi ikdienaa,ja vien ir laiks apstaaties... bet to iemuuzhinaat nav ienaacis praataa.Tieshi kaa Ievish teica vienreiz redzi un pietiek...
Es netaa uzduuros atkal uz taadu saitu,kur tieshi ir cilveeki... viena bij bilde,kur onka izdomaajis uudeni vanaa uzkarseet ar to stuku kas chainikam iet iekshaa nu spiraali un tad kad udens bijis silts kaapis iekshaa un taa ar dabuujis ar straavu... vinju tur atrada peec nedeeljas un reaali tur bij redzams tikai saliekts celjgals un paareejais bij izvaariijies massa...
ja nemaldos adrese bij kautkas ar rotten com
Publicēts: 31.10.08 00:23
 citēt
lēta popularitāte. var jau arī bomžiem pa latiņam par pozēšanu izdalīt- 20 Ls= izstādes materiāls. šokējošs. sociāls. lēti...

sukulis:vinju tur atrada peec nedeeljas un reaali tur bij redzams tikai saliekts celjgals un paareejais bij izvaariijies massa...

sukuli, tu esi ekstrēmists. labi apraxtiji- nemaz negribas meklēt :D
Publicēts: 31.10.08 00:27
 citēt
es vienu līdzīgu ar nobrauktu kaķi (man pašam dikti patika) blogā ieliku. saņēmu kaudzi ar zākājumiem un trīs "dzēst", izņēmu ārā. :)
Publicēts: 31.10.08 00:49
 citēt
nepatīk ne doma, ne izpildījums
Publicēts: 31.10.08 01:12
 citēt
jap, kā sukulis jau minēja - www.rotten.com
Publicēts: 31.10.08 01:16
 citēt
Nu labi - rottens tomēr jau ir bik slimi :face-plain:
Publicēts: 31.10.08 01:20
 citēt
Oh nekā jauna šai pasaulē nav vairs izdomājams protams ja atcerās Peter Greenaway un viņa pirms 20 gadiem uzņemtā "Drowning by Numbers" Visiem iesaku jauks kīno pār dzīvi nāvi un dzivnieciņiem teicama Vizuālā estētika www.youtube.com... :):) Man gan viņa mīlākā filma ir "The Draughtsman's Contract" ar par mironīšiem tas vēl pieder pie Britu kīno institūta produkcijas:):) www.youtube.com...
Publicēts: 31.10.08 06:46
 citēt
Lamāt nav par ko, slavēt – ne tik. Garlaicīgi.
Piegājiens jau kādus vismaz simts gadu vecs, pretenzija uz „dziļumu” ir, vai ir māksla - nezinu.
Ne te riebuma par „skatiem”, ne sajūsmas par „dziļu domu”, vienkārši neinteresanti. Vai tikai šāds BIZNESS nepastāv uz to, ka publika aktīvi strīdas par karaļa drēbju krāsu, piegriezumu un, protams, pats galvenais - koncepciju, jo parasti jau neatrodas tas bērnelis, kurš pasaka, ko redz? Un ja arī pasaka – kurš tādu neizglītotu klausīsies.
Publicēts: 31.10.08 07:54
 citēt
Pretīgi naturālas bildes, dokumentēti skati, nepatīk.
Publicēts: 31.10.08 08:40
 citēt
Pilnīga huiņa, garlaicīgi, vienveidīgi, nekādas mākslas neredzu.
Publicēts: 31.10.08 08:44 labots
 citēt
Lunis:Oh nekā jauna šai pasaulē nav vairs izdomājams protams ja atcerās Peter Greenaway un viņa pirms 20 gadiem uzņemtā "Drowning by Numbers" Visiem iesaku jauks kīno pār dzīvi nāvi un dzivnieciņiem teicama Vizuālā estētika www.youtube.com... :):) Man gan viņa mīlākā filma ir "The Draughtsman's Contract" ar par mironīšiem tas vēl pieder pie Britu kīno institūta produkcijas:):) www.youtube.com...

Nu, Greenaway fiilmām estētika jau vispār eleganta! :) Tad jau nedrīkst aizmirst arī viņa skandalozāko filmu "The Cook, the Thief, His Wife, and Her Lover" :)
Publicēts: 31.10.08 09:12
 citēt
Ieskatījos neta "Dienā", tur šūmēšanaās varena panesusies. Tātad bizness izdevies. Māxla, značit, un mēs te pievienojamies - jo vairāk cepamies, jo labāk dižgaram, svaigi ceptajam.
Publicēts: 31.10.08 09:37
 citēt
Jā,es arī lasīju anotāciju šai izstādei,mēģināju saprast,kāpēc un kā vārdā tā ir,taču nesapratu. negribu nevienu aizvainot,bet man liekas,ka čalim ir nabadzīga fantāzija,kas māksliniekam tā ka nebūtu raksturīgi. Nu nezinu,es šo pārprasto mākslu nesaprotu,izņēmums ir plakātisti-tiem gan varētu būt piedodams tāds izteiksmes veids un objektu izvēle. Kaut gan-šai pasaulē es vairs ne par ko nebrīnos. Var jau būt,ka kādam tas ir vajadzīgs,man noteikti nē. Man pašai uz Tallinas šosejas(dzīvoju tās malā) palika guļam divi mīļi kaķīši,negribu to vairs pieredzēt.:face-crying:
Publicēts: 31.10.08 15:08
 citēt
petersonsphoto:lēta popularitāte. var jau arī bomžiem pa latiņam par pozēšanu izdalīt- 20 Ls= izstādes materiāls. šokējošs. sociāls. lēti...

sukulis:vinju tur atrada peec nedeeljas un reaali tur bij redzams tikai saliekts celjgals un paareejais bij izvaariijies massa...

sukuli, tu esi ekstrēmists. labi apraxtiji- nemaz negribas meklēt :D

Nu man patiik skatiities uz cilveeku liikiishiem,itseviski,ja kaads terorists dabuujis pieree lodi un vairaak kaa pusgalvas nav un kas karaajas... bet bildi skatos tik vienreiz un kaartiigi.Peectam jau ir garlaiciigi.Man patiik shausmu filmas arii ljoti ljoti :):face-devil-grin:
Publicēts: 31.10.08 16:51
 citēt
Portreti:Pilnīga huiņa, garlaicīgi, vienveidīgi, nekādas mākslas neredzu.

apmēram manas domas. Es redzu vēlmi šokēt, kas minētajam autoram ir raksturīga jau sen. JūS noteikti ne reizi vēl dzirdēsiet par Brekti. Viņš parūpēsies par to :) deru....
Publicēts: 02.11.08 20:18
 citēt
Katrs mēģina pievērst sev uzmanību , kā māk- cits ar oranžu matu cekulu, cits ar dzelžiem visās miesas daļās. Fotomākslā nav tik vienkārši- vajag talantu. Vai nu šoku- kā šamais.
P.S. Varbūt man savas 25 gadus krātās kriminālo līķu bildes izstādīt- būšu topā (un bez darba)...:)))
Publicēts: 02.11.08 21:01
 citēt
Friidi - tik vienkārši nekas nesanāks. Koncepcija jāuzraksta un jādabū, lai kāds autritatīvs "mākslas zinātnīks" to tā skaļāk intelektuāli vizuāli-semantiski emocionāli-dinamiski izskaidro. Sen jau kā "māksla nav uztaisīt, māksla ir - iestāstīt" (citāta autoru neatminu, bet doma patīk).
Publicēts: 02.11.08 21:41
 citēt
orks:Friidi - tik vienkārši nekas nesanāks. Koncepcija jāuzraksta un jādabū, lai kāds autritatīvs "mākslas zinātnīks" to tā skaļāk intelektuāli vizuāli-semantiski emocionāli-dinamiski izskaidro. Sen jau kā "māksla nav uztaisīt, māksla ir - iestāstīt" (citāta autoru neatminu, bet doma patīk).

Ko tik ar saviem čomiem pie garšīgas pudelītes nevar sarunāt...:)))
Publicēts: 02.11.08 22:13
 citēt
Friidi - protams, var un pat vajag. Tātad gaidu izstādi. Uz to, atšķirībā no Bretes, noteikti aiziešu, mākslā svarīgs patiesums.
Publicēts: 02.11.08 22:29
 citēt
orks:Friidi - protams, var un pat vajag. Tātad gaidu izstādi. Uz to, atšķirībā no Bretes, noteikti aiziešu, mākslā svarīgs patiesums.

Atšķirībā no minētā "morg-mākslinieka", man ar garīgo veselību pagaidām viss štokos (vismaz man tā šķiet).
Bet mana "personālizstāde" lai "eksponējas" putekļainajos tiesu arhīvos.:face-grin:
Publicēts: 03.11.08 09:11
 citēt
Jauhi sāku šo rītu ar rotten.. ibio...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):