forum.gif
Line-in to line-out/phones
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Line-in to line-out/phones
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.10.08 09:19
 citēt
Kāds zin risinājumu kā palaist Line-In caur Pc uz skaļruņiem austiņu izejā?

Praktiski lai skaņa ietu uzreiz (bez laga) caur kompja speakeriem. Tjipa live...
Publicēts: 31.10.08 09:45
 citēt
Tu pats vispār saproti, ko esi uzrakstījis?
Publicēts: 31.10.08 09:53
 citēt
jā sapratu gan. viens risinājums jau ir atrasts - nopirkt sadalitāju ar vienu papu un 2 mammām, bet par softwarisku šādu iedpēju vēl jautājums atklāts..
Publicēts: 31.10.08 10:18
 citēt
Billy:Kāds zin risinājumu kā palaist Line-In caur Pc uz skaļruņiem austiņu izejā?

Praktiski lai skaņa ietu uzreiz (bez laga) caur kompja speakeriem. Tjipa live...

dēls, beidz murgot... vismaz jautājumu vari uzdot saprotami.

atver Control Panel >Sounds and Audio Devices un sakomutē, saliec ķekšus, sagrozi in-out līmeņus...

lai veicas!
Publicēts: 31.10.08 10:26
 citēt
Pag, jātiek skaidrībā: Line-In ir skaņas noņēmējs (tb. ieeja) Line-Out ir izeja (jebš kā tu saki skaļruņu/austiņu izeja). Kādēļ vēl kkas jātaisa? Visam jāstrādā, tik CP jāieliek sound līmeņi, kā saka petersons.

Tā ir pareizi, vai nu es nesapratu jautājumu. :face-angel:
Publicēts: 31.10.08 10:28
 citēt
labi slēdzam topiku ar secinājumu, ka Vistas Sound manager sucks ass! :D:face-crying:
Publicēts: 31.10.08 10:53
 citēt
Nez kā citiem, bet es sapratu jautājumu tīri labi.
Publicēts: 31.10.08 11:26
 citēt
nu, skat 3-galvainos lenteņus - tiem a poga input/output.
Publicēts: 03.11.08 19:40
 citēt
ehh - man ar shii virziena jautaajums aktuaals .... nekadi nevaru dabuut, ka mani mikrofonaa dzird :-(
Publicēts: 03.11.08 23:13 labots
 citēt
dansiga:ehh - man ar shii virziena jautaajums aktuaals .... nekadi nevaru dabuut, ka mani mikrofonaa dzird :-(

noņem muti mikrofonam...
www.notepad.lv...
Publicēts: 03.11.08 23:28
 citēt
da visas mutes nonjemtas!!!!! manam kompim tai skanjas kartei 6 caurumi da veel konfigutraacijas 100 un1 ;-(
Publicēts: 04.11.08 00:30
 citēt
Billy:Kāds zin risinājumu kā palaist Line-In caur Pc uz skaļruņiem austiņu izejā?

Pasaki skanjas kartes modeli!?
Publicēts: 04.11.08 08:24
 citēt
Alloxa:

Visu jau atrisināju. Uzliku normālu draiveri pa jaunam un tagad var salikt konfigurāciju kā grib.
Publicēts: 04.11.08 13:35
 citēt
Billy:
Alloxa:/quote]

Visu jau atrisināju. Uzliku normālu draiveri pa jaunam un tagad var salikt konfigurāciju kā grib.

:face-smile: :face-smile: :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):