Sur tur vinju var pasutit maksa ~120Ls gabala bet isteniba es neisaprotu kur visji uz vinju kritusji isteniba vins ir loti neerts un neeerganosmisks darba un ar to antenu regulari visjur baksta un lauzj nost. Ir kaudze ar krutakiem un ertakiem galvenas 2x mazakiem verkjeim par to pasju naudu tepat eiropa. Sadas sistemas ir gan Bowenam ,"Bowens’ Pulsar Radio Trigger System" gan Calumetam "Calumet Litelink Radio Triggering System" gan Broncoloram gan Elinchromam un daudziem.
ugisio2 : Nupat es vinju kautkur REALI uz vietas redzeju vismaz ka paraugu , tapec saku 120Ls gabala maksaja uz vietas gan tik viens nez kapec bija. Ot skleroz neatceros tiesji kur jo man vini nefiga nepatik. Man tads energisksks kolegjis ar vinju sev regulari muli bakstija cits atkal muzdien kautko nolauza. Reku piemeram daudz krutaks verkjis uz 8 kanaliem kas butiski LV blokejosjiem traucejumiem piebaztaja pilsetas vide www.foto-mueller.at...
Tai bode ir uz vietas ari tavi PocketWizard PLUS II Transceiveri , uz Latviju piegada ~1 nedeljas laika bez kadas muitas un ar garantiju
Ja tiem PocketWizard PLUS medz but dzadas darba frekvencju versijas jo ORGINALI viniem nak USA un Japanai atlautas frekvences Reku pierakstits ka konkreta versija strada EU paredzeta frekvencju diapazona un nav atlauta USA un JAPANA * CE-Version Diese Frequenz ist innerhalb der EU zulässig, darf aber z.B. nicht in den USA und Japan verwendet werden.
Latvijā tādus uz vietas neviens netur. Nav pircēju. Tas, ka viens čalis tagad sasparojies, neko nenozīmē...
A ko tev tas $ kurss satrauc? Taisies 10 Ls uz 3 wizardiem ieekonomēt?
kaapeec labaaki ??? man ir abi gan pokedi kad pulsari. uz attaluma pulsari uzvareeja. gan izturiibaa pulsari labaak uzbuuveeti. vieniigais pokedu pluss ir ka shim ir advanceets MultiMAX un profoto tehnikaa iebuuveeti...
Pocketi sinhronizējas reāli ātrāk. Vismaz ar 5D tā ir diezgan sāpīga problēma. Reizēm pat 1/125 Pulsar ārā apstākļos nefunciklē kā nākas. Kāpēc tā- nezinu.
Kaut gan pats es pēdējā laikā vairāk izmantoju optisko sleivu (sigmu) vai vadu.
Portreti:Reizēm pat 1/125 Pulsar ārā apstākļos nefunciklē kā nākas. Kāpēc tā- nezinu.
Iespējams tev brāķēti Pulsari trāpījušies. Man līdz pašiem 1/200 viss iet baigi ok . Pulsars nereaģēja tikai kad uztvērējs bija noslēpts aiz liela betona bluķa (kādu 25m attālumā) , bet tad mazliet pastaigājot sānus kādu metru , bij iespēja noķert atstarojošu signālu.
mxs:Kāds varbūt var apstāstīt kā ir ar nodokļiem? Sūtot no tā iveikala?
+21.7% (18pvn un 3.7 muita) . Galvenais sūtīt caur USPS Mail vai Express . Pirmais dod iespēju pastā samaksāt visus maksājumus un uz vietas saņemt preci , bet otrais variants būs ar pasta kurjeru kurš pievedīs gan kvītis gan preci. Pārējie nāksies braukt un pašam ķēpāties ar muitošanu.
Portreti:Reizēm pat 1/125 Pulsar ārā apstākļos nefunciklē kā nākas. Kāpēc tā- nezinu.
Iespējams tev brāķēti Pulsari trāpījušies. Man līdz pašiem 1/200 viss iet baigi ok . Pulsars nereaģēja tikai kad uztvērējs bija noslēpts aiz liela betona bluķa (kādu 25m attālumā) , bet tad mazliet pastaigājot sānus kādu metru , bij iespēja noķert atstarojošu signālu.
Ai, man pofig! Tā kā zibspuldzēm lietoju Inovatronix sinusoīdas ģeneratoru barošanai, man tāpat nevajag uz baterijām. Lietoju tagad kaut kādu korejiešu brīnumu, apmēram kā auto signalizācijas pulti. Velk 100 metrus, baterija jāmaina reizi pusgadā. Otrā galā iet uz 220.
ķīnieši maitas tagad atsakās sūtīt caur pastu, jo eBay daudz pazudušas mantas un negatīvo reitingi nevēlas dabūt, kaut preci nosūtījuši. Viņus jau saprast var.