forum.gif
Konkurss ar Digital Guru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Konkurss ar Digital Guru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.11.08 12:13 labots
 citēt
Ja nu kaads nepamaniija pirmo lapu, tad te buus info forumaa

Pēc neliela pārtraukuma, nākam pie tevis ar interesantu piedāvājumu! Aizvakar fotOblog.lv iepazinās ar uzņēmumu Digital Guru, un lūk, šis uzņēmums gatavs piedāvāt balvu nedēļas labākajai bildei no galerijas autokonkursa!

Digital Guru ir apmācības uzņēmums, kura mācību centrā fotogrāfi un radošā darba entuziasti var apgūt Adobe un citu izstrādātāju datorprogrammu lietošanu (kā Photoshop, Lightroom,Illustrator, InDesign u.c.) latviešu valodā! Dzirdējām, ka pasniedzēji ir Adobe sertificēti nozares speciālisti.

Tātad, nākamā autokonkursa (no 3.11 līdz 9.11) labākās fotogrāfijas autors varēs apmeklēt vienu kursu bez maksas!.

Uzvarētājs saņems iespēju bez maksas apmeklēt vienu no Digital Guru piedāvātajiem kursiem pēc izvēles. Ja būtu jāmaksā, kursa cena vidēji ir 150Ls. Ja uzvarētājs pats ir gana gudrs un nevēlas apmeklēt kursus, viņam ir tiesības nodot šo balvu tālāk, piemēram, kādam citam blogerim.
Kursu saraksts un grafiks šeit. www.fotoblog.lv...
Ar uzvarētāju sazināsies administrācija, lai nodotu tālākās instrukcijas.

Konkursa noteikumi paliek iepriekšējie, izlasāmi pirmajā lapā, un dalība šinī konkursā no tevis prasīs tikai 1FL. Ņemot vērā, ka priekšā ir divas (cerams) skaistas brīvdienas, tev ir lieliska iespēja noķert kadru tieši priekš šī konkursa, kas sāksies pirmdien agri no rīta :) Vēlam veiksmi!
Publicēts: 01.11.08 13:04
 citēt
Tas forsj pasakums iesaku , profesionalakais izglitibas kantoris Latvija sai joma!
Publicēts: 01.11.08 15:12
 citēt
par divām nodarbībam 8 h, 150 ls, dārgi ? Cik cilvēki grupā ? Ko var paspēt apgūt ? Programma ?
Nu tā šaubīgi izskatās...
Publicēts: 01.11.08 15:19 labots
 citēt
Ha ha , sjitie ir OFICIALI ADOBE sertificeti speci un komplekte grupas pec LIMENJIEM un piemero programmas gruppas vajadzibam. Labaksi ka sjie sertifice ne tikai PROGRMMU bet ari KATRU PASNIEDZEJU! Taka saka ja velas agut TEHNALOGIJU ka vinju paredzejusi izmantot ADOBE tad sjitais ir optimalakais lidzeklju izlietosjanas variants!:) Proatms VSJU KO jau var darit KA PRATA IENAK un KA PATIK bet sjitie konkreti IEMACA ka tas TEHNALOGISKJI paredzets pac RAZOTAJA TEHNALOGIJAS kura prasti ir pieslipeta IDEALI PRODUKTAM. Grupas prasti ir ~5-6 cilveki un katram tatad var pieiet pa nopietnam. Es sen tur dazjus pazistu taka 100% zinu ka PIEEJA PATI NOPIETNAKA . Ja man pasjam butu laiks tad es vismaz pusi no piedavajuma izmantotu pats. Labakis ka dzekiem ir miziga praktiska reala darba pieredze POLIGRAFIJA / FOTO praktiskajas un tehnalogiskajas lietas taka TUPU TEORIJU vini nemaca bet gan PRAKTISKAS LIETAS kas uz pasju adas parbaudits KA STRADA DZIVE!
Publicēts: 01.11.08 18:24
 citēt
Līdz šim domāju, ka "HDR" nozīmē High Dynamic Range, bet izrādās, ka tas nozīmē www.digitalguru.lv...
Publicēts: 01.11.08 18:47
 citēt
Portreti : Ja man te apkartejie ar neizpratne kapec es rakstu "Portrets" nevis ka visi norali cilveki "Portrait" tas vel taa bet kapec kroploju cilveku uz kautkadu Juri kad visi normali tač raksta un saka "Jury" :):)
Publicēts: 01.11.08 19:05
 citēt
kāds no bloga ir apmeklējis šos CS3 kursus ???
Publicēts: 01.11.08 19:18
 citēt
Wow, kads patikams pagriezienss fotokonkursaa:face-glasses:, bus iemesls pacensties!:face-angel:
Publicēts: 01.11.08 22:19
 citēt
Lunis:Portreti : Ja man te apkartejie ar neizpratne kapec es rakstu "Portrets" nevis ka visi norali cilveki "Portrait" tas vel taa bet kapec kroploju cilveku uz kautkadu Juri kad visi normali tač raksta un saka "Jury" :):)

Latviskojot tas sauktos "dinamiskais diapazons", nevis kā tekstā, ja tu to biji domājis...

Pofig, karoč...:face-plain:
Publicēts: 02.11.08 00:58
 citēt
ImkaSm, zinu, ka Krasovsky ir bijis tajos kursos...
Publicēts: 03.11.08 01:47
 citēt
Nu ko. Konkurss ir saacies! Veiksmi visiem daliibnikiem :)
Publicēts: 03.11.08 23:15
 citēt
uuuuuu smalki :face-glasses::face-smile:
nu tik aiziet :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):