ja vajag zilas gaismas un cilvēku- pieregulejot wb un zipeni palaižot ar lēnu sinhronizaciju. var lietot snoot vai šūnu uzlikas. ja tas ir uzstādījums tikai tev- izgaismot tikai fonu. 150 dažādi risinajumi. vispārīgam jaut. vispārīgas atbildes
Pag es apmeram saku saprast VAJADZIBU Varbut kludos bet sita man parasti taujajas mekslinieces kas pasjas grib safocet savas modes skates un lai terpi butu KA IR nevis ka Ņozilinats/nozaljinats / Nodzeltinats Nju ka lai tev pasaka VIENKARSJAKAIS variants kurs gan ir tupakais ir JAUDIGA BLICE TIESJI VIRSU bus skad tads padebils Āvizju reportazjas variants BET KRASA BUSS , otrs variats kurs gan ir RISKANTS nemot vera ka parasti tas gaismas mainas ir KAMERAS BALANESJANA , tas gan jadara visai drastiska veida TIESJI UZ MĒLES vietā kur atradisies modelji nevis ZĀLĒ vai PIE MĒLES kur tu atradisies. Pedejais SAKARIGAKAIS variants ir BILDET MODELJUS tulitas pec skates atseviskji uz meles BEZ ZILAJAM GAISMAM Protams var bildet RAWa un krukjit krasas bet tas ir arkartigi darbietilpigi nemot vera musdienu reportazju apjomus ko bilde iesaceji.
patiesībā jau noregulēsi tikai pareizu krāsu temp.,bet vai vajadzīgs koncertā ignorēt krāsas,kuras dod prožektori?Tikpat labi varētu mainīt krekla krāsu,ja uzskati,ka dziedātājs nebūs uzvilcis pieskaņotu.Tās gaismas tur ir un viņas vajag parādīt,problēma tik ar pareizu wb.
Eu, gudrinieki, a jūs variet saregulēt baltā balansu tā, lai ādas krāsa izskatītos normāli, bet apelsīns blakus nevis oranžs, bet balts? Nevariet? A no ziliem prožektoriem zilas gaismas par baltām pataisīt variet, ja? Un kā tad ar pārējām krāsām? Tās izskatīsies normāli, ja?
ekoists:patiesībā jau noregulēsi tikai pareizu krāsu temp.,bet vai vajadzīgs koncertā ignorēt krāsas,kuras dod prožektori?Tikpat labi varētu mainīt krekla krāsu,ja uzskati,ka dziedātājs nebūs uzvilcis pieskaņotu.Tās gaismas tur ir un viņas vajag parādīt,problēma tik ar pareizu wb.
Shumska:man vaidzeetu taa, lai cilveeks, kursh atrodas tajaas zilajaas gaismas nav tik zils. Ja tas iespejams.
ar galīgi ziliem sievietēm labāk nepīties !
PS ja nopietni, tad es ar neredzu jēgu mainīt koncerta gaismojumu. Kāds ir tāds ir. Saprastu, ja bildēs zilā vietā būtu, teiksim, sarkans, tad būtu pamats satraukumam....