forum.gif
Klucis - nepareizais latvietis. tagad pa LTV1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Klucis - nepareizais latvietis. tagad pa LTV1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.08 19:50
 citēt
...
Publicēts: 02.11.08 20:24
 citēt
Nu camon, kursh gan skataas LTV1??!! kad iet F1 LNT!!!!
Publicēts: 02.11.08 20:29
 citēt
Es !:)
Publicēts: 02.11.08 20:33
 citēt
F1 - garlaicīgākā lieta pasaulē, tieši pirms golfa ;D

Pa TV3 vajadzēja skatīties "Nekā personīga", tur par tiem LAMPas izgājieniem runāja. Plāno aplikt datu nesējus ar nodokļiem atkal... kretīni...
Publicēts: 02.11.08 20:35
 citēt
ir vēl kāds, kas skatās F1? :D imo, tur interesants ir tikai starts, pēdējie 2 apļi un meitenes lietussargu turētājas :D
Publicēts: 02.11.08 20:52
 citēt
Kaada vaina golfam? Man patiik golfs!
Bet par nodokljiem - tas jau taapat kaa ar muuzikas nodoljiem kuri reaali neaiziet pie muuzikjiem bet pazuud kautkur.. taa arii liidz budzjetam nenonaakot..
Publicēts: 02.11.08 20:53
 citēt
Skatos - atkal visi komenti tieši par tēmu... kā jau blogā pienākas.
Par Kluci un filmu - tāda "mīksta" vai kā, neskaidrības sajūta skatoties, i šiem i tiem, it kā jau būtu, bet tomēr miglas par daudz. Subjektīvi, protams.
Publicēts: 02.11.08 22:51
 citēt
shodien F1 bija interesantaakaa gonka visaa f1 veesturee, chempions izskiiraas peedeejaa aplii
esports.lv...
Publicēts: 02.11.08 22:54
 citēt
Jonatans:Kaada vaina golfam? Man patiik golfs!
Bet par nodokljiem - tas jau taapat kaa ar muuzikas nodoljiem kuri reaali neaiziet pie muuzikjiem bet pazuud kautkur.. taa arii liidz budzjetam nenonaakot..

Nu redz, tagad jau tie nodokļi arī itkā "mūziķiem", tjipa fiška mobīlo telefonu datu nesējus aplikt. Sazin, izdomās varbūt arī digitālo f-aparātu kartes arī aplikt :D
Publicēts: 03.11.08 01:04 labots
 citēt
Neskatos F1 kopš Ayrton Senna nositās tas ir kopš 1994. gada 1. maija. Sacenes kur 10 posmos pec kartas uzvar vieni un tie pasji slinki braukelejot pa trasi man neskiet intresantas. Skatoss IndyCar Series DAUDZ intresantāks. Ja runā par Gustavu Kluci man vienmēr nāk atmiņā smieklīga epizode kad gāju 8 klasē , aizveda mūs uz Revalūcijas muzeju [Kara muzejs musdienās] Tur pēdējā stāvā kapnēs stāvēja OBJEKTS ko bij darinājis Gustavs Klucis tāds baigasi tornis , učene stāsta par visādiem Fabriciusiem , Bērziņiem un Alkšņiem bet es PĒTU TORNI un Gustavu Kluci :) Vēl ņirdzīgāk gadijās Ļeņingradā kur stājos vienā skoliņā es viņā neiestājos jo uzzināju par citu LABĀKU manām velmēm bet toties pa "Sagatavošanās un exšu laiku" sapazinos ar dažu vietējo seņčiem makslas cilvēkiem kuri man pekšņi pastāstija un parādija 20 gadu katalogus kur PILNS bija ar Gustavu Kluci kā CCCP avangardistu Nr.1 :) Varbūt tāpēc man ļoti patīk tāds fotogrāfs kā Alexsandrs Rotčenko jo viņš ir viens no Kluča stila sekotājiem un izmantotājiem.
Publicēts: 03.11.08 01:09
 citēt
jā, bet par krilova stāstījumu gan varētu strīdēties. redzēju šo baltijas jūras dok. filmu forumā, pusceļā gandrīz aizmigu
Publicēts: 03.11.08 01:25
 citēt
Bet vispar es skatos www.youtube.com...
Publicēts: 03.11.08 14:51
 citēt
Lunis:Neskatos F1 kopš Ayrton Senna nositās tas ir kopš 1994. gada 1. maija. Sacenes kur 10 posmos pec kartas uzvar vieni un tie pasji slinki braukelejot pa trasi man neskiet intresantas. Skatoss IndyCar Series DAUDZ intresantāks. Ja runā par Gustavu Kluci man vienmēr nāk atmiņā smieklīga epizode kad gāju 8 klasē , aizveda mūs uz Revalūcijas muzeju [Kara muzejs musdienās] Tur pēdējā stāvā kapnēs stāvēja OBJEKTS ko bij darinājis Gustavs Klucis tāds baigasi tornis , učene stāsta par visādiem Fabriciusiem , Bērziņiem un Alkšņiem bet es PĒTU TORNI un Gustavu Kluci :) Vēl ņirdzīgāk gadijās Ļeņingradā kur stājos vienā skoliņā es viņā neiestājos jo uzzināju par citu LABĀKU manām velmēm bet toties pa "Sagatavošanās un exšu laiku" sapazinos ar dažu vietējo seņčiem makslas cilvēkiem kuri man pekšņi pastāstija un parādija 20 gadu katalogus kur PILNS bija ar Gustavu Kluci kā CCCP avangardistu Nr.1 :) Varbūt tāpēc man ļoti patīk tāds fotogrāfs kā Alexsandrs Rotčenko jo viņš ir viens no Kluča stila sekotājiem un izmantotājiem.

Es sapratu, ka Rotčenko būtībā sākumā darīja to pašu, tikai kad sākās represijas un socreālisma dzimšana kā vienīgajam turpmākajam mākslas veidam, Rotčenko uzsācis tikai fotografēt. Ja pareizi sapratu, varbūt uzvārdus saputroju, nezinu. Lai vai kā filmu skatījos, bija diez gan interesanti.
Publicēts: 03.11.08 16:00
 citēt
Jā! Kaut kas tamlīdzīgs par Rodčenko tika teikts....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):