Nu un kur tad tas ir? Vispaar buutu forshi ja buutu kaada vieta kurp fotograafiem iet.. ir piemeeram Paparazzzi baars.. vel dazjas apshaubaamas vietas kas buutu piemeerotas..
maskačkā būtu ideāli-piedzēries fotogrāfs iznāk no fotobāra,par atršanos reibumā šai rajonā tiek konfiscētas visas foto lietas,kuras līdzi un izliktas pārdošanā vietējos lombardos.Arī pārējiem labi,var iegādāties konfiscētās mantas pa lēto....
Njā - maskačka nebūtu tas labākais rajons, kur pavēlāk vakarā sēdēt un runāt pr foto lietām Ņemot vērā, ka vietējie aborigēni jau ar noteikti gribēs šo iestādi apmeklēt
Būtu man kāda lieka telpa vecrīgas bēniņos uztaisītu tur krogu fotogrāfiem. Ieeja būtu tikai ar face control un/vai līdzpaņemtās fototehnikas pārbaudi. Nekur nereklamētu. Tikai fotogrāfi paši viens otram par to pateiktu, forumos izdiskutētu.
alvils:Būtu man kāda lieka telpa vecrīgas bēniņos uztaisītu tur krogu fotogrāfiem. Ieeja būtu tikai ar face control un/vai līdzpaņemtās fototehnikas pārbaudi. Nekur nereklamētu. Tikai fotogrāfi paši viens otram par to pateiktu, forumos izdiskutētu.
nevienam neko neteiktu un taa arii bankroteetu neatziiti
Ko Jūs gribētu redzēt tādā krogā/bārā, lai būtu vēlme tur regulāri tusēt... Protams izejot arī no tāda viedokļa, ka bārm arī no kaut kā ir jādzīvo... (tipa "šmiga par brīvu" nav konstruktīvi)
Atceros, mācoties VeA, gandrīz katru vakaru dzīvojos pa NB klubu - ūķis jau baigais, bet toties alus pa 40 santīmiem (tas pirms 6 gadiem), pazīstams īpašnieks, biljarda galdi pa 1Ls/stundā un katru piektdienu karaoke un disene praktiski savējiem.. vēl bija arī zolītes vakari, bet tie mani nesaistīja. Eh... bija laiki
Nu lūk kas man nāk prātā tādam "savējam" fotobāram:
- mini fotostudija pastāvīgajiem apmeklētājiem - fotoizstādes ierīkošanas vieta ar ļoti demokrātisku pieeju - iespēja izpausties katram drosmīgajam - daži kompji ar free internetu un dažnedažādiem cardreaderiem un arī grafiskās apstrādes programmām (fiksi iemest šodienas bildi - piešopot un iepostēt fotoblogā ) - nesnobiskas cenas par alkoholu - Alus, latviešu tradicionālais viskijs ar ābolu sulu, meiteņu kokteilīši - graužamie vakaros un pat varbūt virtuve līdz 20:00 ar karbonādēm, sautētiem kāpostiem un soļanku (lai pa 3Ls var labi paēst) un protams fri-kartupļi ar majonēzi - dažāda izmēra galdiņi - dažāda izmēra kompānijām, ar iespēju gan sabīdīt galdus lielākam svinībām, gan noslēpties kādā stūrī mazai kompānijai - TV ekrāni ar fotoslaidšoviem (pa taisno no fotoblog galerijas), pie kuriem kādriez arī laptopu var pieslēgt un kādu filmu par foto paskatīties - placītis dejām un normālu akustisko sistēmu, varbūt pat spoguļbumbu - netālu no centra - radošs interjērs - ne gluži andrejsalas askētisms, bet arī ne šiki dārgi spīdīgi... - varētu vēl kādu papildus fanu - šautriņas, poola galds, galda futbols - pazīstams īpašnieks, ar kuru visu var sarunāt
Ot ot sjito visju vaig pie Portretiem uztasit vinjam tur kaiminjos Tintnīca kuru var par demokratisku dzertuvi partasit tad biljardu utt garazja un studija jau ira Ja lielakias pluss vel ka cjupa atkapsjnas celju kur pap palim pa mazam ielinjam majas saizsturet da uz jebkurieni neskersojot centru un Maxsima blakus kur vajadzibas gadijuma axsesuarus un paildus "Ingridientus" iegadat lidz 23.00
Doma, par shaadas vietas noederiigumu man bij ienaakusi prataa bik pirms shii ieraxsta. Manuprat, taa taada, laba vietinja vareetu buut, kur sastapties, paspriedeleet, paklausiities kaadas labas lietas. Kaac vareetu kaadu objektiivu notirgot (zem galdinja). Pamirushais (manaa izpratnee) SexChats savaa laikaa izmantoja jau esoshu krodzinju ALA. Kaadu WiFi varbuut?, lai var ar tjapljapu njemties. Bet domu es atbalstiitu.
sekojot Elika piemēram, lūk kas man nāk prātā tādam "savējam" fotobāram:
- bārā tiek ielaisti tikai patstāvīgie klienti, kuriem ir attiecīgas kartes vai fotogrāfi, savu piederību attiecīgajai klasei pierādot ar līdzpaņemtu fototehniku (par pastāvīgo klientu kļūst katrs, kas reizes trīs, četras atnācis ar savu fototehniku un iesēdies bārmenim/īpašniekam acīs). patstāvīgie klienti drīkst ņemt līdz nefotogrāfus (modeļus/modeles), bet nefotogrāfs nevar kļūt par pastāvīgo klientu pat, ja būtu uz bāru atnācis 100 reizes gadā. :P - minifotostudija neder. studijai bārā nav vietas, minifotostudijai nav jēgas. - visādas parastās bāra štelles, kā mūzikas automāts, biljards, galda futbols, zoles vai pokera spēles iespējas, kaut vai arī šahs un dambrete - der! bet pēc iespējām un teplu tilpuma. ) - dzērienkarte. sākotnēji necila, pēc bārmeņa gaumes veidota, bet tad tiek veidota atkarībā no tā, ko publika pieprasa. atnāk dāmīte pasūta mojito. pofig, lai iet d***, bet, kad atnāk vēl divas citas un pasūta to pašu, nedēļas laikā būtu vēlams saorganizētos, lai dzērienkartē pieprasītais dzēriens parādītos un būtu pieejams. - pie sienām rāmīši, kuros ļoti viegli apmainīt bildes. katru nedēļu citas - kāda pastāvīgā klieenta personālizstāde tā teikt. to, kurš būs nākošais, kura bildes izliks varētu kaut kā vai nu izlozēt, vai kaut kā konkursa kārtībā (kur žūrija protams būtu pastāvīgie klienti) atlasīt. - cenas tādas, lai bārs spētu eksistēt, bet ne tādas, ka neviens nespētu tajā iegriešanos atļauties un bāra īpašnieks tikai uz uzvārīšanos būtu tendēts (nu, apmēram tā, kā minēja Eliks - bāram ir no kaut kā jādzīvo, bet astronomiskas cenas arī nekam nederētu). - laiku pa laikam tematiskie vakari. tematiskajos vakaros pēc attiecīgās tēmas varētu atrādīt viens otram izdrukātas bildes , varētu būt kaut kas īpašs dreskods un kaut kas tāds. tematiskie vakari droši vien varētu būt reizi mēnesī vai vēl retāk, lai neapnīk un saglabā savu īpašo būtību.
Ko Jūs gribētu redzēt tādā krogā/bārā, lai būtu vēlme tur regulāri tusēt... Protams izejot arī no tāda viedokļa, ka bārm arī no kaut kā ir jādzīvo... (tipa "šmiga par brīvu" nav konstruktīvi)
Atceros, mācoties VeA, gandrīz katru vakaru dzīvojos pa NB klubu - ūķis jau baigais, bet toties alus pa 40 santīmiem (tas pirms 6 gadiem), pazīstams īpašnieks, biljarda galdi pa 1Ls/stundā un katru piektdienu karaoke un disene praktiski savējiem.. vēl bija arī zolītes vakari, bet tie mani nesaistīja. Eh... bija laiki
Nu lūk kas man nāk prātā tādam "savējam" fotobāram:
- mini fotostudija pastāvīgajiem apmeklētājiem - fotoizstādes ierīkošanas vieta ar ļoti demokrātisku pieeju - iespēja izpausties katram drosmīgajam - daži kompji ar free internetu un dažnedažādiem cardreaderiem un arī grafiskās apstrādes programmām (fiksi iemest šodienas bildi - piešopot un iepostēt fotoblogā ) - nesnobiskas cenas par alkoholu - Alus, latviešu tradicionālais viskijs ar ābolu sulu, meiteņu kokteilīši - graužamie vakaros un pat varbūt virtuve līdz 20:00 ar karbonādēm, sautētiem kāpostiem un soļanku (lai pa 3Ls var labi paēst) un protams fri-kartupļi ar majonēzi - dažāda izmēra galdiņi - dažāda izmēra kompānijām, ar iespēju gan sabīdīt galdus lielākam svinībām, gan noslēpties kādā stūrī mazai kompānijai - TV ekrāni ar fotoslaidšoviem (pa taisno no fotoblog galerijas), pie kuriem kādriez arī laptopu var pieslēgt un kādu filmu par foto paskatīties - placītis dejām un normālu akustisko sistēmu, varbūt pat spoguļbumbu - netālu no centra - radošs interjērs - ne gluži andrejsalas askētisms, bet arī ne šiki dārgi spīdīgi... - varētu vēl kādu papildus fanu - šautriņas, poola galds, galda futbols - pazīstams īpašnieks, ar kuru visu var sarunāt
Kādam vēl idejas? -
Jau tagad apsolu uz viniliem nospēlēt kādu groovīgu miksiņu (par mainstream mūziku varat uzreiz aizmirst).
Varbuut ielaist ne tikai pastaaviigos klientu, tak, krodzinja dziiviibes uztureeshanai arii parastos mirstiigos, ar to atshkjiriibu, ka vinjiem tas butu daargak par nez.. %20 - 30..??.. tas varbuut lidzeetu finansu kopshanai, kaa arii tajos briizjos, kad fotograaferu nav ljoti daudz ieradies? Diferenceetu cenu politiku, ta teikt?
izskatās,ka daudzi sapelnījuši naudu vasaras sezonā un tagad domā kā notriekt to.... Vai tad nav vienkāršāk atrast kādu esošu bāru un pasludināt to par tikšanos vietu noteiktās dienās un noteiktos laikos?Kārtējo reizi gudro jaunu riteni...
alvil, diemžēl tavā variantā ir acīmredzamas biznesa kļūdas slēgts klubs tikai savējiem ierobežo apmeklētāju auditorijas lielumu, kas automātiski nozīmē, ka jāceļ cenas. Var pastāvēt vai nu slēgts un dārgs (ekskluzīvs) klubsm, vai lēts, bet visiem atvērts... tā nu tas ir, lai arī kā gribētos savādāk
alvils:sekojot Elika piemēram, lūk kas man nāk prātā tādam "savējam" fotobāram:
- bārā tiek ielaisti tikai patstāvīgie klienti, kuriem ir attiecīgas kartes vai fotogrāfi, savu piederību attiecīgajai klasei pierādot ar līdzpaņemtu fototehniku (par pastāvīgo klientu kļūst katrs, kas reizes trīs, četras atnācis ar savu fototehniku un iesēdies bārmenim/īpašniekam acīs). patstāvīgie klienti drīkst ņemt līdz nefotogrāfus (modeļus/modeles), bet nefotogrāfs nevar kļūt par pastāvīgo klientu pat, ja būtu uz bāru atnācis 100 reizes gadā. :P - minifotostudija neder. studijai bārā nav vietas, minifotostudijai nav jēgas. - visādas parastās bāra štelles, kā mūzikas automāts, biljards, galda futbols, zoles vai pokera spēles iespējas, kaut vai arī šahs un dambrete - der! bet pēc iespējām un teplu tilpuma. ) - dzērienkarte. sākotnēji necila, pēc bārmeņa gaumes veidota, bet tad tiek veidota atkarībā no tā, ko publika pieprasa. atnāk dāmīte pasūta mojito. pofig, lai iet d***, bet, kad atnāk vēl divas citas un pasūta to pašu, nedēļas laikā būtu vēlams saorganizētos, lai dzērienkartē pieprasītais dzēriens parādītos un būtu pieejams. - pie sienām rāmīši, kuros ļoti viegli apmainīt bildes. katru nedēļu citas - kāda pastāvīgā klieenta personālizstāde tā teikt. to, kurš būs nākošais, kura bildes izliks varētu kaut kā vai nu izlozēt, vai kaut kā konkursa kārtībā (kur žūrija protams būtu pastāvīgie klienti) atlasīt. - cenas tādas, lai bārs spētu eksistēt, bet ne tādas, ka neviens nespētu tajā iegriešanos atļauties un bāra īpašnieks tikai uz uzvārīšanos būtu tendēts (nu, apmēram tā, kā minēja Eliks - bāram ir no kaut kā jādzīvo, bet astronomiskas cenas arī nekam nederētu). - laiku pa laikam tematiskie vakari. tematiskajos vakaros pēc attiecīgās tēmas varētu atrādīt viens otram izdrukātas bildes , varētu būt kaut kas īpašs dreskods un kaut kas tāds. tematiskie vakari droši vien varētu būt reizi mēnesī vai vēl retāk, lai neapnīk un saglabā savu īpašo būtību.
Alvil, var just, ka Tev biznesa gudrības ar lielu līkumu riņķī gājušas (ar vai bez 0,5 ) Šitāds plančiks var nostrādāt TIKAI, ja ir kas to sponsorē, turklāt pamatīgi
Alvil, var just, ka Tev biznesa gudrības ar lielu līkumu riņķī gājušas (ar vai bez 0,5 ) Šitāds plančiks var nostrādāt TIKAI, ja ir kas to sponsorē, turklāt pamatīgi
Taisnība, neesmu biznesmenis. Un attiecībā uz krogu es tāpat būtu tikai patērētājs. Glazera piedāvājums derētu, bet trešdienās es nevaru, jāizceļ cita diena (lai gan kaut ko alkoholisku tagad kādu laiku vispār nevarēšu, neatkarīgi no dienām, tēju vai džindžerelu jau varētu čomiski pamalkot).
Nekāds čaklais krogā sēdētājs neesmu, bet, kad arī pats adminis jautā – jāatbild. 1. Brīdinājums – krodzniecība esot nozare, kurā visbiežākie bankroti, to nenovēlu, tāpēc rakstu tālāk. 2. Lai 1. punkts nerealizētos nedēļas laikā, vēlams pārdomāt par dalītu dienas un vakara režīmu – pusdienlaikā pierīties var jebkurš ātri, lēti, pēc kādiem 16:00 – tikai titulētā publika ar pavadonēm (-ņiem) un dārgāk. Tad vismaz maza cerībiņa, ka virtuves uzturēšana rentabala; 3. Brokastu režīms ar atbilstošu repertuāru (ielāpu likšanai); 4. Repertuārā nekaitētu vidējā līmeņa (vismaz) vīneļi – var ilgi strādāt, sačalkas (kokteiļi) nav tas; 5. Blogeriem maza autostāvvieta par reālu, tomēr saprātīgu Ls; 6. Iespēja pasūtīt galdu un stāvvietu laicīgi; Ar visu to neticu, ka pašlaik iespējams izveidot dzīvotspējīgu tematisku krogu, bet izdara jau tikai tie, kas tā nedomā.
Laba , doma ! Patīk gan alkahols, gan foto ! Domāju , ka vērt vaļā atsevišķu klubu nesanāks- inflācija ! Bet vienoties par kādu jau esoša barčika regulāru apmeklēšanu varētu. Kroga īpašnieks tikai laimīgs būtu ! Uzreiz bloga biedriem 10% atlaidi iedos, garantēju ! Modelēm atlaide 20% ! Vajadzētu tik izlemt, kurā krogā ir laipna, atsaucīga apkalpošana?
malacis Portreti, par idejas ierosināšanu ! Tāpat piekrītu par tuvo centru, autostāvvietu !
es arī domāju, ka īpaša foto kroga izveide, tikai vairos ātri bankrotējušo izklaides iestāžu skaitu tālāk - doma par fotostudiju ir vienkārši ģeniāla ! Tikai vajag attiecīgi pagriezt. Tātad - viena fotostudijas siena ir skatlogs. Caurspīdīgs. Un bildētas tiek TIKAI kailfoto sesijas Vēlams - pālī Modeles jebkurā laikā drīkst atlasīt no apkalpojošā personāla tātad pieņemot darbā jārīko attiecīgs kastings viesu pieplūdums garantēts
ak jā - ja es būtu šādas iestādes saimnieks, tad aizliegtu ienest statīvus pālī obligāti sakausies
Visaadi viedoklji un taaaa, bet tas ka taadu vajadzeetu. Tas nu gan. Es noteikti taadu apmekleetu. Taa teikt, ja izdomaatu, ka shovakar var kur aiziet,, tad uz FotoBaaru
Noteikti vajadzeetu visiem pieejamu. jo vairaak, jo labaak. Gan atmosfeerai, gan baaram
Feini buutu, ja tas apgaismojums buutu tik speeciigs, lai var ar patstaaviigo gaismu fokjeet. BEt tad atkal nerastos baara sajuutas. Baaros vienmeer tumshs
Ideja katraa zinjaa ljoti laba un man patiik. Buutu man kaaposts, noteikti ko taadu iistenotu.