forum.gif
Meklēju stilistu savaam fotosesijām!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju stilistu savaam fotosesijām!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.08 13:45
 citēt
....paarinstaleejot outlook man pazuda daudzi kontakti..taapeec...steidzami mekleeju stilistu (i) maksas fotosesijaam....( make up, mati, tēla veidošana) ....
Publicēts: 03.11.08 13:49
 citēt
Es es PIESKOS!! Pindzele un pulverizatorss man ira , kecjupu ar zinu kur nopirkt:) Labi labi SMEJOS:) Isteniba iesaku sjito www.draugiem.lv... Labaku grusji atrast buss un pieredze sai moina adarba ar lielajiem un studijas un visviskur IESAKU!
Publicēts: 03.11.08 13:56
 citēt
Publicēts: 03.11.08 13:59
 citēt
sundew:....paarinstaleejot outlook man pazuda daudzi kontakti..taapeec...steidzami mekleeju stilistu (i) maksas fotosesijaam....( make up, mati, tēla veidošana) ....

Ja TIKAI pārinstalēji outlook, tad ja paveicas, meklē savus kontaktus te:

C:\Documents and Settings\TAVS USER NAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
Publicēts: 03.11.08 14:01 labots
 citēt
Nuu M_dam Jonsoni jeb Eviju es ar iesaku ka neka N_tie kopa ar Kleinu studija bija un ne tikai .
Publicēts: 03.11.08 21:22
 citēt
Lunis:Es es PIESKOS!! Pindzele un pulverizatorss man ira , kecjupu ar zinu kur nopirkt:) Labi labi SMEJOS:) Isteniba iesaku sjito www.draugiem.lv... Labaku grusji atrast buss un pieredze sai moina adarba ar lielajiem un studijas un visviskur IESAKU!

milziigs paldies par sho :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):