forum.gif
SIGMA 18-200mm Canonam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SIGMA 18-200mm Canonam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.08 15:00 labots
 citēt
Ir kāds lietojis šo Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC OS?
Kādas atsauksmes, cik slikts, cik labs, Kā strādā stabilizācija?
No Canoniem neko nesaprotu tāpēc vaicāju.
Spamu no sērijas 18-200 ir slikti zinu. Netaisos neko tādu pirkt, bet vienkārši interesē - kādi lielākie sliktumi šim bibim, izņemot to, ka tas ir 11,1x Zoom.
Un vai ir kas arī labs šim bibim?

Mērens spams par tēmu arī der... :face-devil-grin:
Publicēts: 03.11.08 15:13
 citēt
6.3 - bus normali ass viss kadrs, ne ka tiem 1.2 suudiem, kur asums ar lupu jameklee.
Publicēts: 03.11.08 15:15
 citēt
Un vēl - Zinu ka pašam Canonam ir tomēr visai būtiskas problēmas ar Front un Back fokusu. Lai vai cik skumīgi nebūu tas tomēr ļoti lec acīs it īpaši ļoti gaišo dārgo L-sērijas stiklu klāstā... Noirkt negļukojošu paša Canon bibi esot visai liels izaicinājums.

Bet kā ir ar šiem - neCanon bibjiem? Kā tiem arī ir novērojamas problēmas front un back focus?
Publicēts: 03.11.08 15:16 labots
 citēt
versatile:6.3 - bus normali ass viss kadrs, ne ka tiem 1.2 suudiem, kur asums ar lupu jameklee.

Saki ka tas bibis var arī ko ciešamā asumā uztaisīt un labākais ir pie F6.3? Vai tomēr tas bibis ir visai liels "pē"?
Publicēts: 03.11.08 15:20
 citēt
viens ir asums un stabilizācija, cit lieta, ka 6.3 ir tumšs kā makakai d***ā
Publicēts: 03.11.08 15:26
 citēt
ja godiigi, es negribu redzeet neko ar 6.3. ir bildets ar fiksetajiem f8 stikliem, paldies, negribu.
Publicēts: 03.11.08 15:27
 citēt
Nu skaidrs, ka nav galīgi nav nekāds gaišais, bet dienas laikā bieži vien tāpat bildē uz F8
Vienkārši, ja cilvēkam nav augstas prasības pret tehniku un nva obligāti F/2,8 visā garumā utt
Vajadzīgs universāls "piont & shot bibis" - ir jēga? Parastam lemerim, kas ABSOLŪTI nepretendē uz mākslu, bet grib auto režīmā vai maksimums A režīmā sabildēt smukbildes, kas viņaprāt košuma un asuma ziņā izpogā (vai līdzinās) IXUSA bildes?

Man nav ticības tai Sigmai. Es esmu tikai par oriģinālajiem bibjiem (moš galīgi nepelnīti un tereotipiski) un stipri gaišākiem. Es zinu kā ir ar Nikon bibjiem, bet par canon un itīpaši ar necanon bibjiem man tumša bilde. Tāpēc vaicāju.
Publicēts: 03.11.08 15:28
 citēt
versatile:ja godiigi, es negribu redzeet neko ar 6.3. ir bildets ar fiksetajiem f8 stikliem, paldies, negribu.

Kā saprast bildēts ar F8 fiksiem? Kur tādi fiksi dabonami, kam lielākā dirka ir F8?
Publicēts: 03.11.08 15:58
 citēt
Šis objektīvs ir kompromiss gadījumiem, kad citādi nevar (intensīvs ceļojums, operatīva reportāža utt). Un kompromisa gadījumā ir jāsamierinās ar šī kompromisa vājajām pusēm. an ir Sigma 18-200 bez OS, iegādājo un lietoju ceļojumam. Nav nekas labs, bet savu galveno funkciju- universālumu- pilda. Un ko te vairāk spriest?
Publicēts: 03.11.08 16:04
 citēt
nu sigmas jau arī stipri grēko ar frot un bak fokusiem, par to nupat piektdien pārliecinājos Elkorā vienu fiksu testējot (pat nikonam), šauj tikai priekšā :)
par 18-200, domājams prognozes ir labākas, jo ar tiem ir reāli piegāzti veikali un varētu mēģināt kādu derīgu eksemplāru sameklēt.
pie šamā izvēles varianta gan manuprāt drusku drošāk varētu kādu garo stabilizēto tamrona bibi meklēt, tik nezinu, kur tie latvijā ir ar roku taustāmi
Publicēts: 03.11.08 16:18
 citēt
Friidis:Šis objektīvs ir kompromiss gadījumiem, kad citādi nevar (intensīvs ceļojums, operatīva reportāža utt). Un kompromisa gadījumā ir jāsamierinās ar šī kompromisa vājajām pusēm. an ir Sigma 18-200 bez OS, iegādājo un lietoju ceļojumam. Nav nekas labs, bet savu galveno funkciju- universālumu- pilda. Un ko te vairāk spriest?

Nu vienu testabildi atradu tam OS
Izskatās visa tumša ar tādu kā pelēcīgu, krāsu saturāciju zogošu priekškaru priekšā...
www.sigmaphoto.com...
Vai tā tas varētu bū, ka tas bibis ir TIK švaks? Un ja rocība ļauj tad jāmet pret sienu un jāpērk labāks vietā, vai klusām kādam jānopārdod un tad jāsavelk josta un jāpaceļ kaut kas drusku labāks...
(P.S. Džekam tāds jau esot un šis man mācās virsū kāpēc uz 450D viņām viss sanākot tumšs, bezkrāsains un nedzīvespriecīgs - bildes tādas arī izskatās) Vai pie vainas tikai bibis vai arī 450D ar savu artavu kopējā pelēcība piešauj?

Un vēl - ja maina bibi un grib ko dikti universālu, bet ne pārlieku dārgāku par šo - kādie ieteikumi - plašam zoom daiapazonam, ceļojumiem utt, lai nebūtu jāmaina bibji. Vēlreiz atkārtoju - mākslu tur nevajag. Der kompromisi...
Publicēts: 03.11.08 16:59
 citēt
Nevienam nav ko ieteikt?
Publicēts: 03.11.08 17:13
 citēt
tak lai uzliek 70-200/4 un apmiizhas no laimes. protams, viss ir relatiivs.
Publicēts: 03.11.08 17:16 labots
 citēt
Nederēs, jo viss sākās no 70...
Nu tam arī platais gals vajadzīgs esot, tāpēc 18-135 vai kas tamlīdzīgs vēlams, ja kaut kas tādc ciešams Canonam ir pieejams.

Nu Canonisti?
Jūsu tak te miļons. Kādi ieteikumi?
Publicēts: 03.11.08 17:31
 citēt
nu nav canonam normalu universalo stiklu. tadu vispar nav ka sugas. sigma 17-70 un c 70-200. citu variantu gruti iedomaties.
Publicēts: 03.11.08 19:27
 citēt
palaidniex:Nederēs, jo viss sākās no 70...
Nu tam arī platais gals vajadzīgs esot, tāpēc 18-135 vai kas tamlīdzīgs vēlams, ja kaut kas tādc ciešams Canonam ir pieejams.

Nu Canonisti?
Jūsu tak te miļons. Kādi ieteikumi?

www.dpreview.com...
Publicēts: 03.11.08 22:11
 citēt
Friidi - dom ka būs labāks nekā nekā tas sigmas?
Diez kādam jau ir tāds roķelēs nonācis?
Publicēts: 04.11.08 08:41
 citēt
photozone.de laikam ir testējuši.Un vakar uz FMF vienu tādu kopā ar 50D piegādāja.Man gan bija jāsteidzas,tapēc paspaidīt nedabūju.
Publicēts: 15.11.08 12:17
 citēt
Nekāda vaina stiklam. Savu naudu atstrādā 100%. Vasaras ceļojumiem ideāls. Stabilizācija strādā perfekti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):