forum.gif
Fotostudija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Fotostudija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.08 00:38
 citēt
Meklēju sadarbības partneri. Sadarbības būtība - Manas telpas, tava tehnika. Tavs ieguvums telpas par velti, mans ieguvums iespēja izmantot tavu tehniku.
Telpu iespējams apskatīt šeit www.zip.lv...
Svaigs remonts, signalizācija, restes uz logiem, dubultās durvis.. Ir jau iekārtota fonu uzkarināšanas sistēma, āķi, ruļļi utt. Ir divi foni. Visas pieslēgvietas, kontakti griestos utt. Svaigs remonts.
Interesentiem rakstīt privāti. Par visu sīkāk vēl vienosimies. Prioritāte pretendentiem ar labāku tehniku.
Publicēts: 04.11.08 00:46
 citēt
Viss gandiz melnss tas noteikti ir loti iedvesmojosji studijas vajadzibam kur pamata izmato gaisjo jeb balto un atstarojosjas gaisjas virsmas:)
Publicēts: 04.11.08 04:45
 citēt
šitās klases studiju telpas... nu tepat blogā ir piem, ar mellu vorselīnu, samērā labām gaismām un pa lēto ir viens aktīvists... labākas ar var dabūt ar augstiem griestiem pa 20 ls/h. a pa stundu var ne tikai bildes, bet arī sevi atražot... ;)
Publicēts: 04.11.08 08:55
 citēt
Mana lieta piedāvāt... Manuprāt ļoti prātīgs ieguvums tiem kas negrib liekus izdevumus uz īri katru mēnesi.
Telpas lielākas nevaru uztaisīt. Krāsa tāda tāpēc lai nebūtu liekas atstarotās gaismas, t.i. lielākas kontroles iespējas, kur spīd tur spīd.. kur ne tur absorbē, kuram tas nav saprotams???
Publicēts: 04.11.08 15:13
 citēt
Vispaar forsh piedaavaajums! Kareiz cilveekam ar vienu fonu, vienu studijas zipeni un vienu atstarotaaju.. :)
Ja nekaa no taa nav, ar nav beeda - zteereejot viena meenesha iires maksu var tikt pie studijas telpaam! :D
Publicēts: 04.11.08 15:21
 citēt
tikai sienas atspīd kā trakas. un labo mello krāsu vairs nevar nopirkt :( dārga bija, 30 Ls par bundžu un nešķaidama, bet mella kā nakc. ar šitām spīdīgajām tapat viss jāklaj ciet ar audumu- parazītgaismas ir joprojām nekontrolējamas... labāk ir baltu matētu un segt ciet. bet mellu uz baltu krāsot- besis... 18% pelēks?
Publicēts: 05.11.08 08:03
 citēt
+fandango
Publicēts: 05.11.08 09:15
 citēt
Haiduk - tevi nevilina?! :) Nebūtu nepareizā daugavas puse, es pat pieteiktos!
Publicēts: 08.11.08 17:46
 citēt
Piedāvājums vēl spēkā? Kādam jābūt tehnikas minimumam?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):