forum.gif
Par kailfoto modeļu izvēli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailfoto modeļu izvēli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.08 10:39
 citēt
Es redzu tendenci vairāk kā 90% gadījumu ( ja bildētājs ir ar pautiem :) ) izvēlēties par modeli sievieti. Jo smukāku, jo labāk, laikam :) kādēļ nebildējam vīriešus ? Ko nesmuki, neestētiski ? Jeb lieta tomēr NAV tikai mākslā ?
Publicēts: 04.11.08 10:53
 citēt
Kapēc nebildējam??? Bildējam, tikai vīriešus kaut kaa daudz mazāk saista tādas lietas :)
Publicēts: 04.11.08 10:53 labots
 citēt
pirmkārt, lieta ir arī tādu foto uztverē. Lielākā daļa labprāt tīksminās par skaistu sievietes natūru attēlos nekā vīriešu. Photosight.ru ir kaudze ar njū tipa bildēm attēlojot vīriešus. Nu nez, dažbrīd var teikt interesanti, taču taut kas man tajā nepatīk (neesmu art foto teorētiķis, nevaru tādās kategorijās izteikties). Starp tiem autoriem ir arī viena dāma, kas bildē veču pautus, starp citu viņas intervija bija vienā no krievu foto žurnāliem. Mani jau kaut kā neuzrunā :)

Mana atbilde, - lieta ir ne tikai mākslā, arī māksliniekā!
Publicēts: 04.11.08 11:12
 citēt
ja neziniet ko izveeleeties bildeet metiet kapeiku
Publicēts: 04.11.08 12:10
 citēt
Maris:ja neziniet ko izveeleeties bildeet metiet kapeiku

:D :D :D

man pašam intereses tā kā ir nostāvējušās... veci varu novertet kā izstāžu suni- tehniski un tā... bet man pavisam neinteresē ar viņu pliku darboties- es esmu spiests skatīties, bet lai viņš darbojas pats... es varu paradīt ko redzēju. ar plikam meitenem es varu parādīt ko domaju. ir taču atšķirība, vai ne?
Publicēts: 04.11.08 12:18
 citēt
jokainākais ir tas, ka arī zaķi vairāk bildē plikzaķus, ne pliktrušus :)
Publicēts: 04.11.08 12:22 labots
 citēt
Varbūt pie vainas, ka vīriešus modeļus tā kā par narcisiem uztver?

PS. Un ar veci pēc sesijas īsti nepārgulēsi :)
Publicēts: 04.11.08 12:25
 citēt
sasar:Varbūt pie vainas, ka vīriešus modeļus tā kā par narcisiem uztver?

PS. Un ar veci pēc sesijas īsti nepārgulēsi :)

mjā, nu pēdējais arguments varētu būt viens galvenajiem :) tiesa - attiecīgi orientētie var arī to :)
Publicēts: 04.11.08 12:41
 citēt
labu modeli - vīrieti ir grūti atrast un pie tam viņi zin savu vērtību un par pliku velti vai apmaiņā pret bildēm nebildējas.
Publicēts: 04.11.08 13:01 labots
 citēt
talavietis:esmu lasījis, ka ir divu veidu uztveres- formu un krāsu. Formu uztvere ir vairāk dominējoša vīriešiem, kas protams neizslēdz, ka sievietēm arī tāda nevar būt vai nav nemaz. Neko darīt, vīriešiem šīs sieviešu formas ir kā reiz tik ļoti tīkamas...
Par krāsu uztveri piemēri- paskatam galerijā plikas saulrieta debesis bez asuma un zemes un būs skaidrs par ko es.

ojaaaa, IR tīkamas tās formas, vai ta kāds to apstrīd :) par uztveri gan 100% nepiekrītu - redzējums ir īpašība, ko var būtiski attīstīt. Ar nosacījumu, ka ir vēlme + jāiegulda zināmas pūles + vēlams kaut neliels talants
Publicēts: 04.11.08 13:03
 citēt
talavietis:Andreass, atbilde īstenībā ir daudz vienkāršāka! Sievietes augums ir skaists no dabas, bet vīriešu augums ir jāizkopj, neiztirzājot vecumu īpatnību un ar to saistītās atkāpes.

aha.
Publicēts: 04.11.08 13:14
 citēt
talavietis:
NilsS:aidrs par ko es.

ojaaaa, IR tīkamas tās formas, vai ta kāds to apstrīd :) par uztveri gan 100% nepiekrītu - redzējums ir īpašība, ko var būtiski attīstīt. Ar nosacījumu, ka ir vēlme + jāiegulda zināmas pūles + vēlams kaut neliels talants

---------------

attīstīt var jebko! Arī galīgs ausainis var spēlēt muzikas instrumentus. Un tomēr, vienam izteikta ir vairāk viena uztvera, citam otra. Cits tīri fizioloģiski ir radīts ar veikliem pirkstiem, cits nevar tos iztaisnot, bet gan jau ka salauzt var abiem :D

spēlēt var, mūzikas gan nebūs. Tā nav teoretizēšana, pārliecinājos praksē, mocoties ar tādiem, kas grib, bet nav dots....domāju, ka vizuālajā mākslā tas pats
Publicēts: 04.11.08 13:46
 citēt
Bildējās arī vīrieši , tik tie ir NETICAMI kaprīzi nu narcisi galejos variantos:) Es protams nerunaju par tiem kas "Sapūstie" ar tiem nekadu problemu un viegli bildet. Bet visādi Baņķieri un Čiekuri pasarg dies viņš 25 reizes nodemosntres cik nepatikama ta viņam ir procedūra pietam būs pasūtijis 2 grimētājas stilistu frizieri masieri kopa 5 cilveku komandu + fotografs un divi asistenti . Te vel nesen bildeju večus 3x vairāk kā dāmas vienkārši darba vajadzībām NU MOINS atrubs pēc tam kudiš lielāks nekā pēc kundzītēm. Ja par privātām sesijām tad tiem kas bildējās "Privāti" ir sava konkrēta autoru kompānija parasti no "Viņējo" loka tur savs funktiers protams:) Atceros kadreiz sjausmigi sen tasiju kulturistu kalanedaru kāda banka nosponsoreja šiem , nju tad Visockis ar Šveiduku bij normāli dzeki tālāk nāca tāda plejāde ko sauca divos vardos "Jelgavas Zilie" ofigetj tādas kaslības un scēnas pie retām bābām mēdz būt kurš ar kuru kopā bildsies utt :):) Bet istenībā HOBIJAM večus pie mums tā nemaz nepabildēsi , zinu ka ir meitene kura bildē vecūs SUPER VARIANTOS tad cik ar viņu ir nācies parunāt kādas tik viltības netiek pielietotas lai piespiestu šos nobildēties , izplatītākais ir BILDĒ DRAUDZENI un tad ievelk arī čali un ta tas laūžās un tur atkal savas viltības kā šo pielaust lidz galam:):) Meiteni sauc Ilona viņa kruta grimētāja un friziere un SUPER fotogrāfs!!
Publicēts: 04.11.08 14:32
 citēt
marinka:
talavietis:Andreass, atbilde īstenībā ir daudz vienkāršāka! Sievietes augums ir skaists no dabas, bet vīriešu augums ir jāizkopj, neiztirzājot vecumu īpatnību un ar to saistītās atkāpes.

aha.

Pievienošu arī savu "aha" :)
Publicēts: 04.11.08 15:27
 citēt
da nu, beidziet, normālam vecim bildēties tapat ka spogulī skatīties vajag tik daudz, lai meitenes nenobīstas. nu, ja meitenei iepakojums vajadzīgs- tad savadak.... bet tāpat jau nākas lietot saturu. pie skaista iesaiņojuma tas parasti ir diezgan mazvertīgs. elementars reklamas triks...
Publicēts: 04.11.08 15:33
 citēt
Lunis, par maksu var jebko, viss atkarīgs cik maksā.
Par velti tiešām tikai kaut ko no draugu lokiem var sarunāt, bet parasti jau grūti tādus atrast.

Par to izkopšanu gan īsti nepriekrītu, vienkārši vajag meklēt pozas/rakusrus kas atbilst katram cilvēkam.

Skaistu cilvēku vienmēr ir vienkrārši bildēt un ne tikai bildēt.
Publicēts: 04.11.08 15:57
 citēt
Andreass : Tu zini man nav iekāriena draīt kautko "PRINCIPA" pēc šai jomā. Ja man jāstrādā ikdienā man vienalga ar ko strādāt ko pasūtītājs vēlas un priexsniecība liek to es ar uzbildēju vairāk vai mazāk TEICAMI. Ja man kautkas jādara SEV tad neredzu motīvu kāpēc man būtu jātērē 2-3x vairāk laika līzdekļu un enerģijas lai BILDĒTU VEČUS? Esmu pieradis IZSSKATĪT PIEDĀVĀJUMUS nevis meklēt variantus un piedāvājumi no večiem parasti ir tādi kas mani vienkārši nesaista , man ir daži čomi kas labprāt bildē večus tad es pie tiem arī nosūtu jo zinu ka VIŅIEM tas sanāk "IEJŪTĪGĀK" . Man patīk strādāt ar Sievišķigām sievietēm un vīrišķigiem večiem tas kas ir kautkur ieksā viens otra lauciņā manī VIENKRŠI NERAISA EMOCIJAS nedz pozitīvas nedz negatīvas. Līdz ar to man sanāk sevi SPIEST uz kautkādām emocijām a man nepatīk sevi spiet un ierobežot sevišķi ņemot vērā ka man nav šādas vajadzības un darbu tāpat netrūkst , labāk atdodu tādus darbus TIEM kam tas patīk. Piemārm šodien atdevu 2 darbus kams man galīgi neintresēja kautgan $$$ labi bet PUBLIKA kas tur rēgojās man riebjas , koļeģite no laukiem bija ļoti priecīga par ALGAS PAPILDINĀJUMU puss menešalgas apmērā:):):)
Publicēts: 04.11.08 16:37
 citēt
kā Jiri Arraks teica (gan par portretiem un mālētiem) - izpaliek modeļa sexuālā pievilcība hudožnieka acīs - bilde tāda paimpotenta. protams, ari tādas tiesīgas uz existenci. un tāda nobeigtāka un acij tīkamāka forma takš tomēr sievietei - nu, varbūt mana dzimuma nosacīti, ka tā redzu.
Publicēts: 04.11.08 18:15
 citēt
vot toch nesaprotu prieks kam vechi jabilde? sieviesu zurnaliem? nu varbut ... bet cik zinu tad to pieprasijums mazaks. un vel - nezinkapec meitenes skatas meitenu bildes labpratigak neka puikas puiku, nezinu, kas tas ir, bet paverojiet sievieshu zurnalu vakus (santas, shmantas, ievas, sievas) - beibes vien, paverojam puiku zhurnalus klubs fhm kas tur vel - atkal meitenes. nu vienkarsi ta ir ka sievietes ir skaistas a viriesi gudri :D joks :P
Publicēts: 04.11.08 18:18
 citēt
Stulbi jocinji... mani pliku esi redzejis? :D
Publicēts: 04.11.08 18:44
 citēt
Runā arī,ka dzimumakts ar sievieti ir dabisks process,kurā vīrietis cenšas neapzināti iekļut tur,no kurienes nācis....Sievišķā puse vienmēr ir bijusi materiālā izpausme,vīrišķā-saprāts,taisnība shadow.Redz,te arī veči vien gandrīz,kuri prāto,nez kādēļ gan tā.
Publicēts: 04.11.08 19:34
 citēt
Varbūt sievieties gluži vienkārši nav tik stulbas, lai savu brīvo laiku nosviestu, diskutējot kaut kādā tīņiem raksturīgā forumā?! :D A mēs te domājam, ka esam gudri, jo visu ko spriedelējam. :) Vīrieši jau nekad nepieaug... Ne par velti ir teiciens, ka vīriešiem vienmēr vajadzīgas spēļmantiņas, tikai, kļūstot vecākiem, spēļmantiņu vērtība pieaug...
Publicēts: 04.11.08 19:45
 citēt
Alvil-tāpēc jau vīrieši ir vīrieši un sievietes-sievietes,duālā pasaulē dzīvojam un abas lietas vajadzīgas...
Publicēts: 04.11.08 22:24
 citēt
Sasar, nee :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):